תגובה לסיבוב שעריםאלמוג

סיבוב שערים זה דבר מצויין ונהדר. בימי הגאונים היו עושים זאת להראות את התשוקה למקדש של עם ישראל. אבל מה נאמר היום שבדורינו אפשר וצריך מאוד להגיע אל הר בית ה' ולא להישאר מתחת להר ולהפקיר אותו למוסלמים ולתיירים הגויים שמשמידים כל חלקה בהר (גם באופן גשמי וגם באופן רוחני).

סיבוב שערים הוא אולי טוב לכל אלה שהולכים אחרי הטוענים שאסור לעלות להר (למה???).

סיבוב שעריםאנונימי (פותח)

בסיעתא דשמי'יא תמיד!!!!!

ערב טוב אלמוג

טוב... אז... ככה... אני לא יודעת אם זה ידוע.. אבל אין אפשרות לעלות להר הבית -( את/ה מוזמנ/ת לנסות אם את/ה לא מאמינ/ה) יש המוני חיילים ששומרים כך שלא תהיה אפשרות כניסה וכמו שידוע גם הרבה מאסרים וכדו'...

זה נכון מאוד שהיום בדרונו ממש חובה ולא רק חובה אלא שזו גם ממש מצווה להראות תשוקה למקדש אך אם היתה אפשרות כלשהי לעלות להר הבית אפשר להיות בטוחים שהמונים היו נוהרים לבית המקדש!!! ואפשר להביא לכך המון דוג'  כגון- המכון לחקר המשכן שמביא להיכליו המוני אנשים והמוני תורמים המסייעים במלאכת הקודש.

אז בשני'ה הבאה בירושלים הבנוי'ה!!!!!!  

" יבנה בית המקדש ,יבנה בית המקדש עירררר ציון תתתמממלללאאא"!!!!!!!!!!!!!

סיבוב שערים זה דבר מצויין ונהדר. בימי הגאונים היו עושים זאת להראות את התשוקה למקדש של עם ישראל. אבל מה נאמר היום שבדורינו אפשר וצריך מאוד להגיע אל הר בית ה' ולא להישאר מתחת להר ולהפקיר אותו למוסלמים ולתיירים הגויים שמשמידים כל חלקה בהר (גם באופן גשמי וגם באופן רוחני).

סיבוב שערים הוא אולי טוב לכל אלה שהולכים אחרי הטוענים שאסור לעלות להר (למה???).

שבוע שעבר עליתי להר הביתאלמוג

בוקר טוב בת מלך

בשבוע שעבר עליתי להר הבית עם קבוצה של 20 אנשים ולפנינו עלו עוד קבוצות בנות 15 אנשים כל אחת.

העליה להר כרוכה בטבילה בטהרה, בלימוד עיוני מעמיק ובהדרכת רבנים. אני תלמידו של הגאון הרב דב ליאור שליט"א רבה של קרית ארבע חברון.

אמנם אין החויה הזאת נעימה השוטרים בדר"כ לא אדיבים ומעכבים ומקשים על היהודים בעוד שכל הגויים עולים חופשי לשם. אבל אני אמון על כך שאיפה שקשה שם העיקר. הר הבית הוא הלב של כל ארץ ישראל בפרט והעולם בכלל.

אז להר מותר ואפשר לעלות וככל שהשאיפה והדרישה להר תהיה יותר גבוהה כך נזכה לראות יותר סיעתא דשמיא בכל מהלך הגאולה שלנו.

אשמח לקבל תגובה בעניין.

מתגעגעת לבית המקדש!!!!!!אנונימי (פותח)

בס''ד!

ערב טוב אלמוג,

ווווווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!

אני לא מבינה... ממש עלית להר הבית... ???  הי'ית ליד כיפת הזהב??? ליד כל המוסלמים??? (אני מוכרחה לומר  שאני ממש לא שמעתי על כך דבר ואפילו לא חצי דבר! אני ממש לא ידעתי שמותר לעלות להר הבית, אם זו מבחינת ההלכה(האם הרב שלמה אבינר מתיר לעלות להר הבית?) ואם זה מבחינת ההתר של החי'ילים....

אבל אני גם לא מבינה איך זה מסתדר... הרי היו מלא מעצרים לאנשים שרצו להכנס להר הבית.... איך זה יכול להיות...? ולמה כל שאר הרבנים לא עולים להר הבית - אם ישנו היתר...???

אבל אני בטוחה שאם זה היה ידוע יותר ה-מ-ו-נ-י אנשים היו עולים להר הבית ובתוכם גם אני!!!!!!!! אני כ''כ רוצה שבית המקדש יבנה!!!!! ואני כ''כ רוצה להרגיש יותר קרובה פיזית למקום!!!!!!!!!!!! ולכן בנתיים אני רק בסיבוב שערים... 

מתי אפשר לעלות להר הבית? האם זה בתאריכים מסוי'ימים או משהו דומה לזה...?

בנתיים אני כנראה אהי'ה רק בסיבוב שערים.... (אני ממש מקווה לעשות שם קידוש ה' כי יש שם מלא אנטי- ממלכתיים!!! ) אלא אם כן.... בית המקדש יבנה!!!!!!!!!!!  

גם אני אשמח מאוד לקבל תגובה... אבל אם אפשר ... אני אשמח לקבל אותה כהודעה ישירה אלי, כי אני לא שמתי לב לכך ששלחת לי תגובה... עד היום... 

אז.............. בשני'ה הבאה בירושלים הבנו'יה!!!!!!

רבקה.

כולנו מתגעגעים!!רותם

טוב אז ככה מותר לעלות להר הבית אחרי טהרה, טבילה במקווה. ורק במקומות מותרים ע"פ ההלכה כלומר המקומות שהם ההרחבה של הורדוס ולכן יש בם פחות קדושה.

ואליך את לא יכולה לעלות מסיבה פשוטה את בת. לבנות אסור לעלות כי אנחנו טמאות ולא יכולות להטהר עד החתונה (בעז"ה). אז קודם כל המשיח מגיע מחר ואז יהיה אפשרות להטהר עם אפר פרה אדומה ולעלות לשאר המקומות!!!! ובינתים עד מחר תצטרכי להסתפק בכותל ובסיבובי שערים!!!

דרך אגב את יודעת מה זה הכותל הקטן?? יותר קרוב לקודש הקודשים ומותר להגיע לשם. וגם בתוך מנהרות הכותל יש את המקום הכי קרוב להר הבית!!!!!! תכנסי לשם להתפלל זה מדהים!!!! 

גם לנשים מותראלמוג

יש מקומות בהר הבית שגם לנשים מותר. צריך לשאול פוסקי ההלכה ולא להחליט באופן כללי וגורף שאסור. ניתן לשאול את מו"ר הרב דב ליאור שליט"א.

אבל העניין החשוב יותר הוא שלהתגעגע לבית המקדש אי אפשר רק בלב צריך בלב אבל צריך גם לפעול למען זה לדבר על זה, ללמוד על זה לדעת על זה. ציון היא דורש אין לה  - צריך לדרוש את ציון ללמוד ולחקור את הנושאים הקשורים לביהמ"ק כי זה ממש קרוב שלא נמצא את עצמינו כשזה מגיע בורים ועמי ארצות בנושא.

לא להקשיב לרבנים רדומים!!!!!!

"רבנים רדומים"???אנונימי (פותח)

אמוג,

לא רשמת לי מי מתיר לעלות להר הבית?  ומתי עולים להר הבית (האם זה קבוע - פעם בחודש ... ) ? ... עפ''י מה שכתבת לי אני מבינה שזה מאורגן ע''י כמה אנשים, מי הם? 

אשמח לקבל על כך תשובות בעז''ה

שיהי'ה רק טוב!

רבקה.

נ.ב מה זה נקרא רבנים רדומים....??? - אני בטוחה שכמעט כל רב משתוקק לבית המקדש בכל נפשו, זה לא נכון לקרוא להם ''רדומים'', אם דעתם האישית היא לא לעלות להר הבית בתקופות אלו.

איפה הלב???אלמוגאחרונה

שאלתי אותך על התורדות העורקים. יש לפעמים מצבים שבו העורק הופך להיות וריד ובמקום להזרים דם הוא מקבל דם ולא תמיד הדם נקי.

מי שמבין שהנקודה העיקרית היא לא אחדות העם אלא חזרנו לארץ ישראל והמטרה היא בנין המקדש רואה את ביהמ"ק כלב של כל ארץ ישראל. כאשר הלב לא מזרים דם והוא חדל לפעום הגוף בסכנה.

ארץ ישראל היא הגוף והמקדש הוא הלב. וכאשר המלחמה האחרונה שנפתחה בעקבות עלייתו של הרודן העריץ רוה"מ לשעבר להר הקדוש והלב לא הזרים דם- אנשים לא שאפו לבית המקדש יש גם כריתת איברים ע"ע גוש קטיף. הדבר התחיל עם הנסיגה מארץ הלבנון שגם הר בית ה' נקרא לבנון.

השנה נציין שלפני 40 שנה שחררנו את ההר אבל קשה לומר שהוא בידינו את הקריאה "הר הבית בידינו" צריך להחליף ב"הר הבית בירדינו" על הסכם השלום עם ירדן חתמו גם דתיים ובהסכם הזה האחראים בהר הם הירדנים. אוי לאותה בושה.

אז רב שלא מבין שבלי לב אין איברים ואי אפשר להציל איברים בעוד הלב רדום הוא לא רדום???

אפשר ליצור קשר עם ארגון נאמני הר הבית, ניתן להתקשר למו"ר הרב הגאון הרב ליאור ולשאול אותו בעניין. ישנם סיורים המתפרסמים מידי פעם על גבי העיתונים היותר ימניים של ד"ר יואל אליצור והרב יצחק לוי. שווה חבל על הזמן.

בעלת החלומותמשה

בעלת החלומות - סיפורים לילדים

עגבניות מבטן האדמה

חיטה

עץ של תות

סיפור לי"ט כסלו

הסוכה שנעלמה

סיפור על טלית לחגים

כורה בור נופל בו לסוף החופש

דוד מבקש סליחה

כוחו של בעל תשובה

דוד זולדן

סיפור לי"ז בתמוז - להתפאק

ר' חיים בן עטר

הרצל 2

הרצל 1

מאכלי חלב סיפור לשבועות

גר צדק - סיפור לשבועות

סוף ספירת העומר

שחרור ירושלים

ששת הימים ושבעת השערים

רבי יוסף קארו 2

רבי יוסף קארו 1

גבעת חנה ליום הזיכרון

מים שלנו

הגדת הלסינקי

הגדה מאושרת

איסרו חג

ביעור חמץ

משה רבינו לז' באדר

עצים

עצי היער

גשמים של ברכה

תפילת הגשם

גשם רד

כי האדם עץ השדה

האורות שכבו

גבורת האור

סביבון קרה נס - רבקה אליצור

חנוכה שמח

כד השמן - לוין קיפניס

נר חנוכה בסיביר

נס גדול - אלתרמן

סודה של פשטידה סיפור לשבת

גיא הולך למנהל

לאחר אספת כיתה

בזכות ניגון

תפילת הגשם הרבי מהורדוקה

גשמים בעיתם

דייר בסוכה

הכוכב סיפור לסוכות

הירד גשם בסוכות

כן זה לא קשור לפה. אין לי מקום אחר. תתמודדו.משה

תודה!!!!ט'אחרונה

..זית שמן ודבש

אני רושם הודעה בפורום ניסיונות פעילים וזה לא עובד.

עכשיו זה בסדרזית שמן ודבשאחרונה

תופעה מוזרה בשיחות האישיות בעקבות שדרוג אייפוןפ.א.

לגרסה האחרונה iOS 27

השבוע שדרגתי ל ios27.

מייד לאחר מכן הופיעה תופעה מוזרה בשיחות האישיות.

• הבעיה מופיעה בשימוש בדפדפן ספארי.

• בכרום זה בסדר.

שדה הטקסט מזוהה ע"י מערכת ההפעלה כשדה למילוי פרטים אישיים.

בספארי:

בכרום

התמונה

התוצאה של בעיה זו - התיקון וההשלמה האוטומטית לאפ.א.

עובדים כאשר הקלט הוא מסוג contact

בגירסא הבאה זה לא יהיה שם.משה

סביר שלא תהיה גירסא לפי החג הבא. אבל בוא נראה.

נשמע כמו באג או שינוי בהתנהגות של ספארי ב־iOS 27,aibrainoraאחרונה

נשמע כמו באג או שינוי בהתנהגות של ספארי ב־iOS 27, במיוחד אם בכרום הכול עובד כרגיל. כדאי לבדוק אם יש עדכון נוסף לספארי או ל־iOS.

..זית שמן ודבש

מה הממוצע של צפיות בכתבות?

לא מידע לפרסוםמשה

זרוק מספר😏פתית שלג

בכל אופן.. שומע? הFnים לא עבדו לי טוב, ואז ניסיתי להוריד עדכון BIOS מלנובו ונטייג', ואז פוף נעלמה לי האפשרות לשימור סוללה (אפשרות להיות מחובר לשקע באופן קבוע במקום לשתות סוללה) והשתמשתי בזה רבות..

יש לך רעיון מה לעשות?

דגם המחשב?משהאחרונה

בקשה לתיקון - החזרת הקישור הנעוץ לסמייליםGini

קיצורי סמיילים: - משוב

לא קיים בשרשור הנעוץ בו אמור להימצא

הוא בשאלות נפוצות שםמשה

בדקת וראית שיש את הקישור? כי התגובה שם ללא קישורGini
אני מבין שזה מורכב להחזיר את המידעGini

ראיתי שעשית משהו, ניסית לעשות

משהו - אבל התוצאה היא שהקישור ב loop, חוזר לעצמו.

איזה מוזרמשהאחרונה

נתחקר מחר

באג בהתראות חדשותמוריה

שהגיבו לי. אבל בכלל לא הגיבו לי.

@משה

אקח את זה לתשומת ליבי משה

איך מסירים את הסטריפ של הסיכום השנתי בפורומים?אודי-ה

ממש מציק לי 🙈

יש דרך להסיר את זה?

ניסיתי בכל מיני דרכים ולא עובד.

הוא יעוף עוד שבוע במילא 😃משה

😐אודי-האחרונה