תגובה לסיבוב שעריםאלמוג

סיבוב שערים זה דבר מצויין ונהדר. בימי הגאונים היו עושים זאת להראות את התשוקה למקדש של עם ישראל. אבל מה נאמר היום שבדורינו אפשר וצריך מאוד להגיע אל הר בית ה' ולא להישאר מתחת להר ולהפקיר אותו למוסלמים ולתיירים הגויים שמשמידים כל חלקה בהר (גם באופן גשמי וגם באופן רוחני).

סיבוב שערים הוא אולי טוב לכל אלה שהולכים אחרי הטוענים שאסור לעלות להר (למה???).

סיבוב שעריםאנונימי (פותח)

בסיעתא דשמי'יא תמיד!!!!!

ערב טוב אלמוג

טוב... אז... ככה... אני לא יודעת אם זה ידוע.. אבל אין אפשרות לעלות להר הבית -( את/ה מוזמנ/ת לנסות אם את/ה לא מאמינ/ה) יש המוני חיילים ששומרים כך שלא תהיה אפשרות כניסה וכמו שידוע גם הרבה מאסרים וכדו'...

זה נכון מאוד שהיום בדרונו ממש חובה ולא רק חובה אלא שזו גם ממש מצווה להראות תשוקה למקדש אך אם היתה אפשרות כלשהי לעלות להר הבית אפשר להיות בטוחים שהמונים היו נוהרים לבית המקדש!!! ואפשר להביא לכך המון דוג'  כגון- המכון לחקר המשכן שמביא להיכליו המוני אנשים והמוני תורמים המסייעים במלאכת הקודש.

אז בשני'ה הבאה בירושלים הבנוי'ה!!!!!!  

" יבנה בית המקדש ,יבנה בית המקדש עירררר ציון תתתמממלללאאא"!!!!!!!!!!!!!

סיבוב שערים זה דבר מצויין ונהדר. בימי הגאונים היו עושים זאת להראות את התשוקה למקדש של עם ישראל. אבל מה נאמר היום שבדורינו אפשר וצריך מאוד להגיע אל הר בית ה' ולא להישאר מתחת להר ולהפקיר אותו למוסלמים ולתיירים הגויים שמשמידים כל חלקה בהר (גם באופן גשמי וגם באופן רוחני).

סיבוב שערים הוא אולי טוב לכל אלה שהולכים אחרי הטוענים שאסור לעלות להר (למה???).

שבוע שעבר עליתי להר הביתאלמוג

בוקר טוב בת מלך

בשבוע שעבר עליתי להר הבית עם קבוצה של 20 אנשים ולפנינו עלו עוד קבוצות בנות 15 אנשים כל אחת.

העליה להר כרוכה בטבילה בטהרה, בלימוד עיוני מעמיק ובהדרכת רבנים. אני תלמידו של הגאון הרב דב ליאור שליט"א רבה של קרית ארבע חברון.

אמנם אין החויה הזאת נעימה השוטרים בדר"כ לא אדיבים ומעכבים ומקשים על היהודים בעוד שכל הגויים עולים חופשי לשם. אבל אני אמון על כך שאיפה שקשה שם העיקר. הר הבית הוא הלב של כל ארץ ישראל בפרט והעולם בכלל.

אז להר מותר ואפשר לעלות וככל שהשאיפה והדרישה להר תהיה יותר גבוהה כך נזכה לראות יותר סיעתא דשמיא בכל מהלך הגאולה שלנו.

אשמח לקבל תגובה בעניין.

מתגעגעת לבית המקדש!!!!!!אנונימי (פותח)

בס''ד!

ערב טוב אלמוג,

ווווווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!

אני לא מבינה... ממש עלית להר הבית... ???  הי'ית ליד כיפת הזהב??? ליד כל המוסלמים??? (אני מוכרחה לומר  שאני ממש לא שמעתי על כך דבר ואפילו לא חצי דבר! אני ממש לא ידעתי שמותר לעלות להר הבית, אם זו מבחינת ההלכה(האם הרב שלמה אבינר מתיר לעלות להר הבית?) ואם זה מבחינת ההתר של החי'ילים....

אבל אני גם לא מבינה איך זה מסתדר... הרי היו מלא מעצרים לאנשים שרצו להכנס להר הבית.... איך זה יכול להיות...? ולמה כל שאר הרבנים לא עולים להר הבית - אם ישנו היתר...???

אבל אני בטוחה שאם זה היה ידוע יותר ה-מ-ו-נ-י אנשים היו עולים להר הבית ובתוכם גם אני!!!!!!!! אני כ''כ רוצה שבית המקדש יבנה!!!!! ואני כ''כ רוצה להרגיש יותר קרובה פיזית למקום!!!!!!!!!!!! ולכן בנתיים אני רק בסיבוב שערים... 

מתי אפשר לעלות להר הבית? האם זה בתאריכים מסוי'ימים או משהו דומה לזה...?

בנתיים אני כנראה אהי'ה רק בסיבוב שערים.... (אני ממש מקווה לעשות שם קידוש ה' כי יש שם מלא אנטי- ממלכתיים!!! ) אלא אם כן.... בית המקדש יבנה!!!!!!!!!!!  

גם אני אשמח מאוד לקבל תגובה... אבל אם אפשר ... אני אשמח לקבל אותה כהודעה ישירה אלי, כי אני לא שמתי לב לכך ששלחת לי תגובה... עד היום... 

אז.............. בשני'ה הבאה בירושלים הבנו'יה!!!!!!

רבקה.

כולנו מתגעגעים!!רותם

טוב אז ככה מותר לעלות להר הבית אחרי טהרה, טבילה במקווה. ורק במקומות מותרים ע"פ ההלכה כלומר המקומות שהם ההרחבה של הורדוס ולכן יש בם פחות קדושה.

ואליך את לא יכולה לעלות מסיבה פשוטה את בת. לבנות אסור לעלות כי אנחנו טמאות ולא יכולות להטהר עד החתונה (בעז"ה). אז קודם כל המשיח מגיע מחר ואז יהיה אפשרות להטהר עם אפר פרה אדומה ולעלות לשאר המקומות!!!! ובינתים עד מחר תצטרכי להסתפק בכותל ובסיבובי שערים!!!

דרך אגב את יודעת מה זה הכותל הקטן?? יותר קרוב לקודש הקודשים ומותר להגיע לשם. וגם בתוך מנהרות הכותל יש את המקום הכי קרוב להר הבית!!!!!! תכנסי לשם להתפלל זה מדהים!!!! 

גם לנשים מותראלמוג

יש מקומות בהר הבית שגם לנשים מותר. צריך לשאול פוסקי ההלכה ולא להחליט באופן כללי וגורף שאסור. ניתן לשאול את מו"ר הרב דב ליאור שליט"א.

אבל העניין החשוב יותר הוא שלהתגעגע לבית המקדש אי אפשר רק בלב צריך בלב אבל צריך גם לפעול למען זה לדבר על זה, ללמוד על זה לדעת על זה. ציון היא דורש אין לה  - צריך לדרוש את ציון ללמוד ולחקור את הנושאים הקשורים לביהמ"ק כי זה ממש קרוב שלא נמצא את עצמינו כשזה מגיע בורים ועמי ארצות בנושא.

לא להקשיב לרבנים רדומים!!!!!!

"רבנים רדומים"???אנונימי (פותח)

אמוג,

לא רשמת לי מי מתיר לעלות להר הבית?  ומתי עולים להר הבית (האם זה קבוע - פעם בחודש ... ) ? ... עפ''י מה שכתבת לי אני מבינה שזה מאורגן ע''י כמה אנשים, מי הם? 

אשמח לקבל על כך תשובות בעז''ה

שיהי'ה רק טוב!

רבקה.

נ.ב מה זה נקרא רבנים רדומים....??? - אני בטוחה שכמעט כל רב משתוקק לבית המקדש בכל נפשו, זה לא נכון לקרוא להם ''רדומים'', אם דעתם האישית היא לא לעלות להר הבית בתקופות אלו.

איפה הלב???אלמוגאחרונה

שאלתי אותך על התורדות העורקים. יש לפעמים מצבים שבו העורק הופך להיות וריד ובמקום להזרים דם הוא מקבל דם ולא תמיד הדם נקי.

מי שמבין שהנקודה העיקרית היא לא אחדות העם אלא חזרנו לארץ ישראל והמטרה היא בנין המקדש רואה את ביהמ"ק כלב של כל ארץ ישראל. כאשר הלב לא מזרים דם והוא חדל לפעום הגוף בסכנה.

ארץ ישראל היא הגוף והמקדש הוא הלב. וכאשר המלחמה האחרונה שנפתחה בעקבות עלייתו של הרודן העריץ רוה"מ לשעבר להר הקדוש והלב לא הזרים דם- אנשים לא שאפו לבית המקדש יש גם כריתת איברים ע"ע גוש קטיף. הדבר התחיל עם הנסיגה מארץ הלבנון שגם הר בית ה' נקרא לבנון.

השנה נציין שלפני 40 שנה שחררנו את ההר אבל קשה לומר שהוא בידינו את הקריאה "הר הבית בידינו" צריך להחליף ב"הר הבית בירדינו" על הסכם השלום עם ירדן חתמו גם דתיים ובהסכם הזה האחראים בהר הם הירדנים. אוי לאותה בושה.

אז רב שלא מבין שבלי לב אין איברים ואי אפשר להציל איברים בעוד הלב רדום הוא לא רדום???

אפשר ליצור קשר עם ארגון נאמני הר הבית, ניתן להתקשר למו"ר הרב הגאון הרב ליאור ולשאול אותו בעניין. ישנם סיורים המתפרסמים מידי פעם על גבי העיתונים היותר ימניים של ד"ר יואל אליצור והרב יצחק לוי. שווה חבל על הזמן.

מסתבר שאנחנו עדיין מצפים למשהועשב לימון
נשים אינן חייבות בספירת העומר.חתול זמני

וזה עדיין לעומר בלי אפשרות לבעומר.

נשים תמיד סופרות. אתה לא יודע?עשב לימון

תמיד מקוות למשהו שיקרה

יפה, נעלם. זה היה מהירעשב לימון
דף הבית שהיה פתוח מלפני החג?משה
לא. דף הבית של עכשיועשב לימון

ונראה שהיום כן מופיע שוב ספירת העומר :/

יש לי רעיון למהמשהאחרונה

נטפל בזה.

"מצב חרדי" באתרפתית שלג

זה מן הסתם יפתח פתח לקהלים נוספים, ממגזרנו הקדוש ומחוצה לו.

את מצב תורני אני מכיר, אבל גם הוא לא מתאים לכל אחד, עדיין נשארים הרבה אייטמים של תרבות חילונית וספורט. יש גם רגישויות שונות לגבי מידת הצניעות של המדיה (אישה עם מכנסיים ובסגנון?). 

אני אבדוקמשה

בעיקרון במצב  תורני צריך לסמן את הכתבות האלה שלא יופיעו.  זה צריך לבדוק מול החבר'ה בחדשות.

אישה עם מכנסיים זו בעיה. מצד אחד זה ""לא צנוע"" בעין תורנית ומצד שני זה לבוש מכבד. להבדיל מלבושים אחרים שלעיתים גם חרדיות בוחרות בהם...

איך עושים "מצב תורני"?עזריאל ברגר
והאם זה ישנה גם את סינון הפרסומות של גוגל?
מסתתר בתפריט של הדסקטופמשה
ב'עוד'
תודהעזריאל ברגראחרונה
פורומים מועדפים - תהיות על האלגוריתםפ.א.

1. איך זה שלניקים שונים יש מבחר שונה של אפשרויות לסימון/בחירה

2. וגם בקשה / הצעה / המלצה להעשיר את המבחר של המועדפים לבחירה

בעקבות שרשור זה:

להבנתי יש בעיה יסודית בפלטפורמה כאן, שסותרת ומונעת - נשואים טריים

הבנתי שלניק שהגיב לי, פורום שהוא ואני פעילים בו, f503 (שריטות ליליות) אצלו במועדפים ואצלי לא.  והפורום עצמו לא באפשרות המועדפים לסימון.  זה משהו באלגוריתם של הפלטפורמה.

לי יש במועדפים תחת קטגוריה "סגורים ולא פעילים" כל מיני פורומים שאני ממש לא מבין איך הגיעו לרשימה אצלי.  

מניח שאצלו, הפורום שאני כן רוצה להיות מסומן ☑️ בו, שריטות ליליות" נמצא שם

והנקודה השניה - מציע להרחיב את מגוון הפורומים לבחירה כמועדפים.  יש לא מעט פורומים יעודיים, שאין בהם בכלל פעילות כי הם לא במועדפים, כדוגמת פורום רכב, שאפשר יהיה להגדיל את ה traffic בנושאים של הפורום היעודי.  

מממשה

1. הרשאות (אבל מאיפה אתה יודע?)

2. יש פורומים שנוספים אוטומטית למועדפים אחרי כמות ספציפית של תגובות של המשתמש שם. 

1. הוא זה ששיתף שיש לו את שטו"ל במועדפיםפ.א.

כן כן צודק - נשואים טריים

ואני גם צריך

2. זה לא פותר כלום- כי אם למשל יש פוסט רלוונטי בפורום רכב, פורום סטודנטים או כל פורום נידח אחר (נידח כי הרוב לא מודעים אליהם), ואני יכול להגיב - אני לא מודע לפוסטים האלו באלגוריתמים הקיימים.  

אפשר גם לסמן את הכוכב בצדקפיץ

אה יפה תודהל המשוגע היחידי

ב"ה אני מבין ששלחתי מספיק הודעות שאוטומטית זה יכנס אליי למועדפים

תודה על התגובה - התעדכן ליפ.א.אחרונה
תודה על כל העבודה! בעיה בעריכת החתימה:קמה ש.

בס''ד

אני לא מצליחה להכניס קישור... אשמח לטיפול התקלה

ושוב תודה!

הקישור לאתר שלך שיש שם? קייםמשה
תודה. אני רוצה לשים בחתימה קישור לפוסט חדשקמה ש.
בס"ד

ולא מצליחה לערוך ולשים קישור חדש.

מה השגיאה שמקבלת?משה
אני כותבת משהו, לוחצת על הסימון של "יצירת קישור"קמה ש.

בס"ד

ולא קורה כלום. הלשונית שבה מכניסים את הקישור לא מופיעה.  ניסיתי גם במחשב וגם בפלאפון.

צריך קודם לסמן טקסטמשה
כן כן ברור, זה מה שעשיתי.קמה ש.
מה היעד לקישור ?משהאחרונה

תנסי לעשות את זה כתגובה בפורום ואני אחקור את זה לעומק אחר כך.

בעייתי להגיב בפלאפוןמבולבלת מאדדדד

האפשרות לתגובה משום מה בצד מתישהו.

ומשום מה יש כאלו שזה עוד יותר בצד, ואי אפשר בכלל. 

לאט לאט זה עובר להיות יותר בצד

שמתי לב שזה רק בפוסטים מהערב. לא לקודמיםפ.א.

אהבתי את השרשור שלי 👍 😄ל המשוגע היחידיאחרונה
בעיה בעדכון סיסמא - השגיאה: הסיסמא הקודמת שגויהזמירות
עבר עריכה על ידי זמירות בתאריך כ"ח בניסן תשפ"ו 8:32

אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה. 

אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן

החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.

אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)

עשית העתק הדבק או הקלדת את הסיסמא החדשה?משה
הקלדה. לא העתק/הדבקזמירות
הבעיה גם במובייל וגם ב web
טופלמשהאחרונה
היום שנים ועשריםחתול זמני

לא שנים ועשרים

וגם, מה עם הגדרה לאלה שרוצים "בעומר"?

מתפללים סוג ב. ישראל השניה.קעלעברימבאר

אולי מתפללים סוג ג. אולי זה יותר רבדים ופחות סוגים

אני בעד להיות פוליטיקלי ולומר ל.בעומרקעלעברימבאר

וככה לא פוגעים באף זהות של שום אדם 

(מעניין מתי יהיו סידורים שיהיה כתוב בהם "שלא עשני גוי.ה.ם./יליד/אמריקאי שאינו בצבע עור של אשכרוע")

אני מזדהה כשניים ועשרים יום בעומרחתול זמני
אני יום ככה יום ככהקעלעברימבאר

ואז אני לא יכול לספור בברכה

למה רק עומר? למה לא עומרית?חתול זמני
עומרית היתה מלכה רשעהקעלעברימבאראחרונה

אולי יעניין אותך