אז פייגלין ובנט יחזרו לחיינו?פתית שלג
כנראה: (לא סתם מישהי

בנט עסוק בלהוציא את הספר שלו איך לנצח במלחמה ואיך לנצח את הזיכרון של המצביעים שלו

בנט שוב לא יעבור את אחוז החסימהאיתן גיל
ושוב ישרוף 3.5 מנדטים
או שהוא ירוץ עםברגוע
סער ליברמן ויוסי כהן והם יקבלו 15-20 מנדטים
לסער וליברמן יש אינטרס להצטרףפתית שלג
לבנט?
בשביל לעקוף את הליכוד/להיות המפלגה הגדולהברגוע
למה? כמה הוא שווה?פתית שלג
לדעתי 15-20ברגוע

הם בטח מקווים ליותר

וואוו פרגנת מאודפתית שלג

ומאיפה הם מגיעים? מהליכוד\גנץ?

כןברגוע

וגם כמובן המנדטים הקבועים של ליברמן

אהה עכשיו אני רואה ששאלת על בנטברגוע
הוא שווה לפחות 5 מנדטים לדעתי
תרחיש אולי הגיוני, אבל צפוי להרבה קשיים ע"מ שיצליחמרדכי
בסקריםהסטורי
במציאות, כמו כל מפלגות האווירה שהתשקורת מריצה  יקבלו פחות מעשרה וביום שאחרי הבחירות, יהיו שם לפחות שלושה* שיהיו בטוחים שהם ורק הם צריכים להוביל, להנהיג ולהחליט.

*לגבי יוסי כהן, מעבר לספינים תקשורתיים, אין לנו שמץ של מושכ מי הוא, מה באמת הדעות שלו, האם הוא אמין, האם הוא יגנוב את הקולות שלנו... 

מאחורי כל סקר עומד אינטרס, ומממן.איתן גיל

בפועל, הסיכוי שליברמן בנט כהן סער, ועוד, ירוצו במפלגה אחת, הוא אפס מוחלט.

הבחירות הקרובות הן בדיוק הזמן למפלגות אווירהברגוע

בכ"מ אני בטוח שבנט יהיה בכנסת הבאה

כולנו זוכרים את הדו-ספרתי של בנטהסטורי

שהסתיים בחיפוש פתקים בפח.

בנט הוא רק אווירה. סליחה על החריפות - רק טיפש יצביע לאחד שאין מושג מה הוא יעשה עם הקול שלך בבוקר שאחרי הבחירות.

ולכל מי שיקפוץ עלי עם 'גם פוליטיקאים אחרים לא עמדו בדיבורם':

קלמן ליבסקינד הגדיר במדוייק, יש הבדל בין לא בדיוק לעשות את מה שהוא אמר, כשהמצביעים יודעים למי ולמה הם הצביעו, לבין לעשות בדיוק ההפך ממה שלשמו בחרו בו.

טוב נראהברגוע
בנט אולי יהיה בכנסת הבאה, אבל בטוח שלא יהיו לו 61איתן גיל

קמפיין הבחירות שלו לא יהיה פשוט. אם ישווק את עצמו כאיש ימין, יגידו לו: בסרט הזה כבר היינו.

או במילים אחרות, בימין הוא מחוק.

הקואליציה האפשרית מבחינתו היא עם: לפיד, גנץ, ליברמן, עבאס, וגולן.

ואגב, 'הבחירות הקרובות', אף אחד לא יודע מתי יהיוהסטורי
כרגע הבחירות ה'קרובות', אינן קרובות.

בהנחה שיהיו במועדן - הרבה מים יזרמו בירדן עד אז. אין לדעת מה יהיה וכמה מאלה שכרגע כוכבם דורך, יספיקו להשכח...

גם אם הן יוקדמו, אף אחד עוד לא יודע מה יתרחש עד אז, על מה הממשלה תתפרק ומה יהיו הנושאים המרכזיים על סדר היום. די ברור שאם הנושא המרכזי בבחירות יהיה שוויון, התוצאות יהיו שונות מאם הנושא יהיה ביטחון. איך המלחמה תסתיים (או שלא), האם חטופים יחזרו ובאיזה דרך. האם ואיך תושבי הצפון יחזרו לביתם ועוד שלל שאלות.

^^^^ יפההסטורי
יש לי סלידה עמוקה מאוד מבנט ואני לא סובל את האישספק

אבל כמעט מכל בחינה, הממשלה בראשותו היתה טובה הרבה יותר מהממשלות של ביבי. 

חזק!! (הכוונה לשורה הראשונה לך)שלומימוש
עבר עריכה על ידי שלומימוש בתאריך כ"ג בסיוון תשפ"ד 23:32

ההמשך שכתבת שטויות...בנט השקרן לא עלה על ביבי בכלום...

ניסית להגיב לי?ספק

מה שכתבת פשוט סותר את העובדות. 

הממשלה של בנט סיימה שנה עם גרעון תקציבי של 0%. אצל ביבי, המינימום היה 3% בשנה. 

הממשלה של בנט העבירה רפורמות - או לפחות חלקים של רפורמה (היתה להם רק שנה) - והצליחה להוריד מחירים של מוצרים מסוימים. (למשל, אני קונה היום אננס ענק ב-15 שקלים - לפני הרפורמה שלהם זה עולה 40 לאננס פצפון).

אלו הם רק שני דברים משמעותיים שעולים לי בראש שבהם הממשלה של בנט היתה טובה יותר מכל אלו של ביבי. 

כאמור, עובדות. 

ואגב, ביבי הוא שקרן לא פחות גדול מבנט. 

תקשיב לעובדות שפחות נוחות לך...שלומימוש

אני לא יודע איפה אתה עומד מבחינה אידיאולוגית ( אם כי אני יכול לנחש מה היא דעתו של אדם שתומך בממשלת בנט לפיד עבאס) אבל תדע לך שעשו בדיקה איזה ממשלה הפשירה אדמות בישע על מנת למנוע השתלטות ערבית... ממשלות ביבי עשו המון, ממשלת בנט עבאס משום מה עשתה הכי מעט...

אז עם כל הכבוד לאננס שלך שעולה לך קצת פחות כסף- יש דברים קצת יותר חשובים...

ולגבי השקרים- עובדתית ביבי שיקר לחברים שלו, שהם שקרנים לא פחות גדולים ממנו, בנט הנבל שיקר לעם ישראל...

בשביל לקבל ראשות ממשלה הוא הסכים להיות ראש הממשלה הראשון שמקבל חסות מעבאס והאחים המוסלמים...

מה שהיה ברור לבן גוריון ולגולדה מאיר ולפרס ורבין- לא היה ברור לחובש הכיפה בנט...

אוי לה לאותה בושה אוי לה לאותה כלימה...

העובדות הן עובדותספק

אני יכול להבטיח לך שאני הרבה יותר ימני ממך - גם מדינית וגם כלכלית - וסביר להניח שעשיתי דבר שאתה לא היית מעז בחיים שלך לעשות כדי לקדם את המדיניות המדינית שאני מאמין בה. 

את אותה "הפשרת קרקעות" - נירמלת לפי מספר שנות השלטון? אפשר בבקשה לקבל את המספרים? אני מאוד מאוד מאוד אשמח לעבור עליהם. 

בתקופתו של ביבי, בממוצע שנתי, אחוז הגידול ביחידות דיור ביו"ש היה נמוך יותר מאשר אצל רבין ואהוד ברק. 

אה, ואל תשכח שביבי תמך בהתנתקות. כן, אני יודע, זה היה מזמן אז זה כבר לא כ"כ חשוב... 

וזה לא רק אננס - זו המחיה בישראל ויש לזה השפעה אסטרטגית על קיומה של מדינת ישראל. 

אני מניח שאתה בערך בגיל 20, בלי משפחה, ילדים, (תקן אותי אם אני טועה- אבל אני די בטוח שאני לא) ובלי באמת הבנה של המשמעות העמוקה של הדברים אז אני אסביר לך: 

עליה, היא דבר חשוב? אתה רוצה שיהודים יבואו לכאן? 

אז ביבי דאג שמדינת ישראל תהיה המדינה המערבית הכי יקרה בעולם! אתה באמת חושב שיהודים ממדינות מפותחות יבואו לישראל בהמוניהם כדי לרדת דרסטית ברמת החיים שלהם? 

אז תן לספר לך שהתשובה לך היא לא. אפילו יהודים מאוקראינה שברחו מהמלחמה, העדיפו ברובם ללכת למדינות אחרות. 

וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על הירידה של אנשים שיכולים - כ-10% מהרופאים, המהנדסים והמדענים עוזבים בכל שנה את ישראל. זה נשמע לך כמו משהו טוב? 

יוקר המחיה הוא נזק אסטרטגי.  

ביבי שיקר לכל עם ישראל. כל החיים שלו הם שקר אחד גדול. בנט הוא נבל והוא שיקר, אבל גם ביבי שיקר וגם הוא נבל.

אה, ואני אגלה לך סוד: גם סמוטריץ' שיקר לכל עם ישראל מסיבות פוליטיות. 

כולם משקרים. זה הסטנדרט בישראל. 

אתה זוכר שביבי רצה להקים ממשלה עם עבאס ומי שמנע זאת היה סמוטריץ', נכון? 

מה שלא היה ברור לבנט גם לא היה ברור לביבי בדיוק באותה מידה. 

אכן, בושה וכלימה אבל הממשלה של בנט עם אותה בושה, עשתה יותר למען אזרחי ישראל מאשר ביבי וזו, פשוט עובדה. 

טוב, גם הפעם לא דייקת בגיל שלי אבל עזוב...שלומימוש

הסיפור הוא לא אני...אתה בטח לא זוכר מה היה לפני 95...  הכלכלה כמעט קרסה וביבי הצליח להציל את המדינה מבחינה כלכלית ברוך השם..

אני לא רוצה לחשוב מה היה המצב של המדינה בלי הגזירות הכלכליות שביבי עשה...

עכשיו לגבי ההתנתקות- כמוך גם אני לא חושב שביבי מושלם, בזמנו שנאתי אותו על זה. אפילו מאד. אבל...

לא ביבי בחר בטימטום הזה, והוא לא היה הגורם לתוכנית הזאת לצאת לפועל...

את ממשלת הזדון עם האחים המוסלמים הקים בנט במו ידיו... במו ידיו...

וכל זה לאחר שחתם בשידור שהוא לא יקים איתם ממשלה, ומלחך הפינכא של מתן כהנא אמר שהוא יצטרף לאיזה להקת בלט לפני שהוא ישב עם מרצ...

ושלא נגיד שבהתחלה הוא חשב משהו אחד ואחר כך הוא התחרט... מרגע שנסגרו הקלפיות והוצגו תוצאות המדגם בנט אמר שהוא צריך לחשוב על צעדיו...

למרות כל הבטחותיו... שקרן עם דיפלומה... 

אז אתה בן 21 ולא בן 20?ספק

אני לא מדבר על ביבי של 96. (כן, הוא עלה לשלטון ב-96 ולא ב-95). 

ביבי מאז 2009 הוא ככל הנראה מנהיג המדינה הכי כושל בהיסטוריה המערבית!

ביבי היה יכול לעצור את ההתנתקות. היא לא רק תמך בכנסת ובממשלה בתכנית הזאת, הוא גם תמך בה בראיונות שנתן ואמר לאריה אלדד שהוא יצביע בעדה אם יהיה משאל עם. 

בלי הלגיטימציה שביבי נתן לעבאס, בנט לא היה מקים אתו ממשלה. כמובן שזו ספקולציה, אבל יש ראיות שמעידות על כך. 

ביבי הבטיח בתשדיר הבחירות של ב-2009 שהוא ימוטט את החמאס - ומה הוא עשה? שילם להם פרוטקשיין!

זה הרבה יותר גרוע מלשבת עם עבאס. 

בצוק איתן ישבו בקבינט שני אנשים שדרשו מביבי למוטט את החמאס: שטייניץ ואהוב ליבך, ליברמן. 

ביבי לא שם עליהם. 

ליברמן רצה לחסל את הנייה ושוב, ביבי מנע זאת. 

ליברמן ב-2015 אמר: "לא נגיע איתם להסכמים והבנות. ההסכם היחידי שאפשר להגיע אליו עם חמאס הוא כשהם יהיו קבורים מתחת לאדמה" -  בסופו של דבר היא קיבל את משרד הביטחון, ביבי מנע כל יוזמה התקפית נגד חמאס וליברמן התפטר כעבור שנה וחצי. 

אני באמת לא אוהב את בנט - אבל אין בכלל מה להשוות בין כמה שביבי שקרן ואיום לעומתו. 

ביבי הוא אולי האסון הכי גדול שפקד אי פעם את מדינת ישראל ואם ישראל נמצאת כרגע בסכנת השמדה, אז זה בעיקר בגללו.  

איך שאתה בטוח בעובדות שלך זה משהו...שלומימוש

"ביבי יכל לעצור את ההתנתקות"- וואלה??

איך בדיוק? הכח שלו בליכוד של אז היה הרבה יותר חלש מהכח שלו כעת, ומבחינה מספרית זה לא היה עוזר כלום...

תמיד כשמגיע מישהו שמצטייר כימני ואז הוא מחליט לשבור שמאלה זה מתכון לאסון, כי הוא סוחף איתו אנשים ימניים חסרי עמוד שדרה וכל השמאל כמובן מוחא כפיים...

זה מה שקרה לשרון וזה הפחד הגדול מבנט שמצליח להפיל אנשים כמוך (שמגדירים את עצמם ימניים   "אני הרבה יותר ימני ממך ועשיתי בחיים שלי דברים שאתה לא מעז לעשות"...) ואחרי זה ישברו שמאלה ברגע שזה יהיה נח להם...

אני מבין שאתה ילד ואתה לא זוכר את האירועיםספק

אבל כן, ביבי היה יכול לעצור את ההתנתקות. 

עשרה מ"המורדים" בליכוד הצביעו תקציב המדינה ב-2005 והוא עבר ברוב של 64 מול 53. 

אם ביבי היה יוצא נגד התכנית ומצביע נגד העברת התקציב, ירת המורדים היו מצביעים יחד איתו וממשלת שרון היתה נופלת. 

הדבר היחיד שיותר מדהים מהבורות שלך הוא הביטחון העצמי חסר ההצדקה שלך. פשוט אין לך מושג ירוק לגבי כלום מעבר לזה ש"ביבי הוא המלך". 

בניגוד אליך, אני לא הולך אחרי אנשים בעיניים עצומות - כיוון שבניגוד אליך, לי יש דעות ועמדות. אני לא צריך שמישהו אחר יגיד לי מה לחשוב. 

מה שחשוב הוא מעשים ופעולות ובזה, הממשלה של בנט ולפיד היתה יותר טוב מזו של ביבי (לא שזה אתגר גדול... אוראנג אוטן ממוצע היה מהווה ראש ממשלה טוב יותר מביבי). 

בנט בטוחברגוע
ההזיה היא שביבי ירוץ שובספק

פשוט לא להאמין שאפילו הטבח בעוטף לא סיים את הקריירה הפוליטית שלו. 

אגב, אני גם לא מאמין שגנץ, לפיד וכל מי שהיה שותף לקונספציה המטורללת שהובילה אותנו לטבח הזה רצים שוב. 

דווקא פייגלין, מכולם - למרות ההתנהלות שלו במהלך הקורונה - הוא האחרון שצריכים לבקר כרגע. 

אתה צודק, אבל לוקח זמן בישראל להלכי הרוח לחלחלהסטורי
בבחירות שמייד אחרי מלחמת יום הכיפורים, המערך (/עבודה) בראשות גולדה מאיר, היה המפלגה הגדולה בכנסת, עם חמישים ואחד מנדטים, הישג של כל הזמנים. אמנם היא לא הצליחה לייצב ממשלה ואחרי חודש התפטרה והעבירה לרבין ממפלגתה. לולי הדולרים הוא היה מסיים את הקדנציה.

רק בבחירות הבאות, הקולות אכן נדדו לבגין.

נתניהו לא ירוץ לכהונה נוספת.איתן גיל

מקורביו כבר רמזו שהוא ראש הממשלה עם הקילומטרז' הארוך ביותר במערב.

בעדיפות ראשונה מבחינתו זה להשאר בלשכת ראש הממשלה עד מועד הבחירות החוקי, ואחר כך ישחקו הנערים לפנינו...

אולי עד אז תתממש משאלת הלב שלו להשיג הכרעות צבאיות הן בעזה והן בלבנון.

אף אחד לא יצביע להםבינייש פתוח
זה לא נראה ככהפתית שלג
כרגע בסקרים המהונדסים, אחרי שנכשל המיזם של בני גנץהסטורי
עם 44 מנדטים, מנסים להנדס את התודעה עם מפלגת סלט של 'ימין-רק-לא-ביבי' ומספרים לנו סיפורים.

לליברמן, יש את המצביעים הקשיחים שלו. הם יצביעו לו והוא כנראה יהיה בפנים, כך שאין לו שום סיבה אמיתית להיות חלק מההזיה הזאת.

כל האחרים במפלגה המדומיינת הזאת, הם חבורה של מלוגמנים, שכל אחד מהם בטוח שהוא צריך לעמוד בראש (ואין סיבה שיהיה מספר 2 של מישהו). הסיכוי שהם באמת ירוצו ביחד וגם יחזיקו מעמד נמוך מאוד ונמצא בעיקר בדמיונות של התקשורת.

כביכול יש להם יתרון שהם אנשי ימין (חחחח...) שלא היו בממשלה בעת האסון. הטיעון מביך, כי הממשלה שהם החזיקו, ממש לא הרבה קודם, אחזה באותה קונספציה על סטרואידים ואפילו שיחררה הרבה מהמחסומים שנתניהו, עם כל רפיסותו, החזיק.

מעבר לכך - את כל הפיקוד הכושל: רמטכ"ל, ראש שב"כ, ראש אמ"ן, אלופי הפיקוד וכו' הם מינו. בשביל למנות את הרמטכ"ל הכושל, הם דרסו כל נוהל מקובל וכל סדר תקין.

בסקרים, במיוחד כשאין בחירות, קל להגיד דברים. ברגע האמת קשה לחשוב שהרבה אנשים יחשבו שבאמת החבורה הזאת תושיע אותם.

פייגלין זה סיפור אחר, יותר מורכב. הוא, בניגוד לאחרים לרגע לא היה חלק מהקונספציה. הוא היטב יודע מי הם הערבים וגם מי אנחנו. יש לו רעיונות יפים ומחשבה חופשית (דבר שמאוד חסר במחוזותינו והקונספציה תוכיח). המחשבה החופשית מביאה אותו לפעמים להיות צודק, לפעמים לטעות ולפעמים הוא מגיע למחוזות ההזיה (כמו בקורונה, שם הפך למכחיש מדע).

הבעיה איתו זה היכולות המעשיות ואולי גם קצת מלוגמניה. כלומר - המעשה שהוא הצליח להוביל, זה חסימות כבישים מול ממשלת רבין. משם ההילה שלו. מעבר לזה, הוא קצת רכב על אחרים. כל המהלך של מנהיגות יהודית לא התחיל ממנו, אבל כל היוזמים פרשו, כשהרגישו שפייגלין יצר זהות (תרתי משמע) בינו לבין הרעיון.

תלוי בעם ישראלereloded

מודה שקצת לא מבין את המוטיבציה לשאלה. 

אם עם ישראל יבחר בהם- הם ישובו, וראוי כי גם מי שחולק בתוק- ילמד הפעם לכבד.

אם לא ירצה בהם- יצטרכו להמשיך ולהוכיח את עצמם מבחוץ עד שיצליחו.

ניסוח השאלה מסמן את חזרתם כבעיה או כדבר שלילי. אפשר היה לנסח שאלה כזו על רבים אחרים או על המשך דרכם של הנוכחיים.

דומני שעיקר הלקח מהטבח הוא להבין מה בדרך ובבחירות היה שגוי ומסוכן ועליו לא לחזור ומה ביחס שלנו זה לזה הביא אותנו למצב כזה.

לפני השיח על השמאל, הלוואי שאצלנו בימין ילמדו לגשר על פערים. גם לנו יש מה ללמוד

בנט הוא לא אדם לגיטימי. נקודהשלומימוש

אדם ששיקר לבוחריו רק מתוך רצון להיות ראש ממשלה לא ראוי לכלום...

גם ביבי, גנץ, לפיד וכמעט כל מועמד אחר...ספק

יש מעט מאוד פוליטיקאים שלא שיקרו למצביעים שלהם. 

זה הרבה מעבר לשיקרהסטורי
ביבי שיקר, הרבה. אבל, המצביעים שלו יודעים למי הם מצביעים לטוב ולמוטב. אפשר להיות מרוצים מזה שסביב רבע מהציבור מצביע לזה, אפשר להיות מתוסכלים (מעולם לא הצבעתי ליכוד ולא חושב שאי פעם אצביע ליכוד) - אבל ככה עובדת דמוקרטיה.

בנט אולי שיקר פחות במספרים (או לא הספיק...) אבל המצביעים הצביעו לכיוון אחד והוא מתוך שיקולים אלו או אחרים, התנהל עם הכח שהם נתנו לו - הפוך לגמרי.

רוצה רשימת שקרים של ביבי?ספק

הענין עם המצבייעם של ביבי זה שגם אחרי שהוא משקר להם, הם משכנעים את עצמם שהוא לא.

זה לא אומר שביבי פחות שקרן - זה רק אומר הרבה על המצביעים שלו. 

אני יכול להביא אותם בעצמי, זו לא הנקודההסטורי
זה לא שהם משכנעים את עצמם שלא, הם יודעים שהוא אומר כל מיני דברים לפי הצורך, אבל גם יודעים מה גבולות הגזרה שלו.
זו בדיוק הנקודה - למה לאחד מותר לשקר ולשני לא?ספק

ולפי מה שכתבת, נראה שמעולם לא דיברת עם ביביסט... הם משוכנעים שהוא התנגד להתנתקות, למשל... 

הם משכנעים את עצמם. 

ו"לומר דברים לפי הצורך" זה גם מה שבנט עשה. 

אגב, מהם גבולות הגזרה של ביבי? הרי גם הוא רצה להקים ממשלה עם עבאס - אז מה במה גבולות הגזרה שלו שונים מאלו של בנט? 

פוליטיקאים שיקרו מאז ומעולםהסטורי

ועדיין - המצביאים לביבי יודעים בדיוק למי הם מצביאים לטוב ולמוטב. אני לא מצביע לו והלוואי שהיה באמת מנהיג לאומי ראוי ממנו. כרגע כל המעומדים לכא' אולי להחליף אותו לא טובים ממנו בכלום.

אתה שואל על הגבולות? אנשי החונטא המשפטית, יותר מרמזו לו ולנו, שתמורת 'מהלך מדיני אמיץ', הם ירדו ממנו.

בעובדה שלא עשה זאת, הוא בהחלט עמד בניסיון ששרון לא עמד בו וגם בנט, בשביל השורה בוויקיפדיה של 'כיהן כראש ממשלה' - מכר את כל העקרונות שלכאו' הוא נאבק עליהם עד אז. 

אז למה ביבי לא אומר להם פשוט את האמת?ספק

אם הם בכל מקרה יודעים מיהו, אז למה הוא חש צורך לשקר להם? הם בכל מקרה יצביעו לו. 

אני שאלתי במה הגבולות של בנט שונים מהגבולות של ביבי. 

אני לא זוכר שבנט אי פעם עמד בניסיון המדובר. 

האם החרבת גוש קטיף היא לא גבול מספיק חזק עבורך? בעיני, זה חמור בהרבה מלשבת עם עבאס. 

גם לתחזק את החמאס ולשלם לו פרוטקשיין זה הרבה יותר גרוע מלשבת עם עבאס. 

יודע מה? גם להפוך את מדינת ישראל למדינה הכי יקרה ב-oecd או להפוך את מערכת החינוך בישראל לגרועה בעולם המערבי בשביל שקט תעשייתי מול ארגוני מושחתים - זה גם יותר גרוע מלשבת עם עבאס. 

ביבי הוביל את המדינה אל סכנה קיומית! 

לשבת עם עבאס זה אולי רע, אבל אין בכלל מה להשוות. 

וזה מבלי להזכיר את העובדה שביבי רצה לשבת עם עבאס ועוד איך. כך שבזה, הוא לא שונה מבנט.

למה אתה חושב שהוא לא אמר לבוחרים שלו שהוא מתכוון לנסות להקים קואליציה עם עבאס אם הוא יצטרך?  

לא מצדיק אותו והלוואי שהיה לי ראש ממשלה יותר טובהסטורי

אבל כן, הוא עמד ועומד בלחצים מטורפים מבית ומחוץ ולא הקים מדינה פלסטינית, במחירים אישיים כבדים ואפ' לא הסכים לתיקוני הגבול שלבנון דרשו...

לגבי גוש קטיף - לא הוא החריב, הוא הצביע בעד כשגם בלעדיו ההצבעה היתה עוברת, בחשבון (פסול ואסור!) שממילא ההצבעה תעבור והתכנית הכלכלית שלו חשובה.

בסופו של דבר, לא זו נקודת ההבדל. בנט הזנה את הפוליטיקה הישראלית. מצביעי נתניהו (שוב, איני נמנה עליהם, בין היתר מהסיבות שצינת), ברובם המוחלט הצביעו לו על דעת מה שעשה אחרי הבחירות.

מצביעי בנט, ברובם המוחלט האמינו לו ש'זה מטורף להכשיר את האחות של חמאס', שאין סיכוי שהוא יכתיר את לפיד ושאי אפשר להעלות על הדעת שקצין צה"ל מתן כהנא ישב עם מרצ שרוצים להעמיד אותו לדין.

הוא לא עומד בלחצים. זו בדיוק הבעיה.ספק

בכל פעם שלוחצים אותו, הוא נכנע. 

נכנע לועדים, נכנע להסתדרות, נכנע לארגוני המורים, נכנע לנהגי המוניות, לעסקנים החרדים וכמובן, נכנע לחמאס ולחיזבאללה. הכל כדי שיהיה לו שקט תעשייתי ו"אחריי המבול". לצערו, המבול הקדים קצת מבחינתו, זה הכל. 

הוא היה יכול למנוע את ההתנתקות. הוא היה גורר איתו את סילבן שלום ואת לימוד ליבנת ועוד היו מצטרפים ל"מורדים" בליכוד. כמו כן, הוא לא היה חייב לדברר אותה ולמכור אותה כתכנית טובה. 

ביבי הזנה את הפוליטיקה הרבה לפני בנט. הוא מכר את העתיד של מדינת לקבוצות לחץ והוביל אותה אל עבר סכנה קיומית אמיתית. 

שניהם שקרנים ואין שום הבדל ביניהם מהבחינה הזאת. 

שוב, הוא לא אפשר מדינה פלסטיניתהסטורי
למרות לחצים מטורפים מבית ומחוץ.

בהחלט הייתי מעדיף שמישהו עם יותר חזון לאומי יהיה ראש ממשלה. מישהו שמבין שבכניסה לארץ, הורגים את מלך חשבון, כמו שנקרא שבוע הבא. מישהו שמבין שהציונות מעולם לא היתה ראלית ובכל זאת כשיש חזון - מוצאים את הנתיבים לבצע אותו.

לצערי זה לא המצב. בשנה וחצי שהחליף אותו מישהו שהוצג כימני ממנו, השמאל קיבל את חלומותיו ואם ח"ו הממשלה הזאת היתה מחזיקה יותר, היינו רואים בשמחת תורה הסתערות גם מג'נין וקלקיליה.

הוא הכיר בפתרון שתי המדינות מספר פעמיםספק

כשמנהיג ה"ימין" אומר דבר כזה, יש לזה משמעות והנזק הוא עצום. 

כשבנט החליף אותו, מבחינה מדינית המצב דווקא היה יותר טוב כי בנט עצמו כראש ממשלה התנגד להקמת מדינה פלסטינית. 

לא אתה ולא אני יודעים מה היה קורה אם אותה ממשלה לא היתה נופלת ואני חושב הפוך ממך לחלוטין - מול בנט וליברמן החמאס לא היה מעז לעשות את מה שעשה. 

אתה מאמין לעצמך?!הסטורי

החמאס התכונן היטב לטבח, כל התקופה של בנט, הוא פשוט לא הספיק.

בזמן בנט וליברמן, שום דבר לא התנהל יותר בתקיפות, להפך, הפסיקו לתשעה חודשים את 'כיסוח הדשא' ביו"ש שנעשה ברצף מאז חומת מגן ולא הגיבו על ירי בראשו של חייל מטווח אפס.

בנט התגאה שהשיג 'שקט', בזה שבניגוד לפחדים של נתניהו (ביטוי שלו!), הוא אישר כניסת פועלים מעזה באלפיהם - המרגלים שדיווחו לחמאס איפה בכל ישוב הנשקיה והבית של הרבש"ץ, לאיזה משפחה יש כלב ואיזה מוסדות ציבור הם ימצאו בכל פינה באופקים - כולם נכנסו הודות לאומץ של בנט...

אפילו את המבצע המוגבל נגד הג'יהאד האיסלמי (תוך כדי התלהבות מזה שהצליחו להרתיע את חמאס, שגיחך לו בשקט איך הישראלים פתאיים שלא שמים לב מה הוא מכין להם מתחת לאף...), הם ביצעו רק אחרי היציאה לבחירות, כשהחברים מרע"ם אמרו בפירוש שכל עוד הממשלה היתה תלויה בהם, הם לא היו מאפשרים אפילו את זה...

אני לגמרי מסכים, שהאמירות של נתניהו על מדינה פלסטינית היו מזיקות מאוד, אבל בפועל הוא עשה הכל להכשיל זאת. בעוד בנט אולי רשמית התנגד (רמת אמינות: מטורף לשבת עם רעם...), אבל בפועל נתן לחברי ממשלתו להתמסר לכך בטירוף.

אני יודע את העובדותספק

החמאס התחיל להתאמן לזה הרבה לפני ממשלת בנט. המנהרות והתכניות היו קיימות הרבה לפני ממשלת בנט ולפיד. 

זה לא עניין של אמונה. 

"לא הספיק"? אני לא בטוח. אנסח זאת כך: לו הייתי סינוואר, בלי שום צל של ספק, הייתי מחכה שביבי יחזור לשלטון. 

איזה "כיסוח דשא" היה? אתה גרת בארץ? אתה לא זוכר את שומר החומות? את פיגועי הירי התכופים? ביבי לא הגיב על שום דבר. 

דווקא בנט - בניגוד לביבי - השיב באש כששלחו בלוני תבערה מעזה. גם ביבי אישר לאלפי פועלים עזתים להיכנס ואת מלאכת הריגול הם עשו כבר שנים רבות באין מפריע. 

אתה מאשים את בנט בדברים שביבי עשה. יותר מזה, ביבי היה יכול להשמיד את החמאס הרבה לפני שהוא התעצם בצורה הזאת שלא לדבר על כך שהוא שיחרר את סינאוור בעסקת שליט!

על מה לעזאזל אתה מדבר? 

לגבי תזמון המבצע מול הג'יהאד האיסלמי, זו סתם ספקולציה. הממשלה הזאת הרי לא שרדה אפילו שנה, אז כל תזמון היה גורר ביקורת וזה גם תלוי בפעילות שבוצעה נגד מדינת ישראל בכל זמן. 

ביבי לא השמיד את חמאס אפילו בצוק איתן. עוד סבב. בדיוק כמו שהוא עושה עכשיו, אגב. 

ביבי עשה הכל כדי לקדם מדינה פלסטינית. הוא עצר את הבניה היהודית ביו"ש ביחס לכל קודמיו, הוא התעמר במתיישבים באמצעות ימ"ר ש"י והשב"כ והכריז שהוא נותן לרעיון לגיטימציה. 

הממשלה של בנט לא קידמה אפילו במיל הקמת מדינה פלסטינית. 

אתה משווה את עצם העובדה שבנט ישב עם עבאס - לא שום פעולה שלו - לכל הנזקים שביבי עשה ושהובילו אותנו לסכנה קיומית למדינה. 

טירוף. 

חוץ מבנט אין בכלל פוליטיקאים שהסתמכו על הערבים..שלומימוש

דרך אגב תבדוק מה הגימטריה של שם המשתמש שלך ותראה שזה ממש כמו הגימטריה של החבר'ה שתומכים בבנט...(תגובה ל"ספק"

אתה שוכח שביבי "הכשיר" את עבאס, לנוחיותך.ספק

מי שמנע הקמת ממשלת ביבי-עבאס הוא סמוטריץ'. 

איך כינה אותו סמוטריץ לשונו זהב? "שקרן בן שקרן"... (לא שסמוטריץ' לא שיקר מעולם...)

אגב, הגימטריא של השם שלך היא: 
"אהבה זה פשוט שואה"

"אין מגפה בישראל" (אתה מכחיש קורונה)

"אירופה לנשים" (לא ידעתי שאתה פמיניסט דור שלישי)

"אני אוכלת אורז" (מעניין...)

"אנשי שמאל" (מפתיע)

"אתה רואה דואגים לך"

"ביתי נמכר" (בכמה? אפשר לשאול?)

"בנימין נתניהו זבל" (מה אפשר לעשות?..)

"החודש אין קרמבו" (טוב, קיץ). 

והחביב עליי:

"כולך שקר אחד גדול". 

מעניין שבחרת כינוי כזה. 

טוב, אני לא אתייחס לשטויות שכתבת.. אבלשלומימוש

זה נכון שביבי רצה ללכת עם עבאס, אבל בסופו של דבר הוא לא עשה זאת כי השותפים הקואלציונים שלו הם אנשים טובים שמנעו ממנו לעשות זאת...

לעומת זאת בא נראה מי הם השותפים של בנט ( חוץ מעבאס): יאיר גולן מזהה התהליכים, מירב מיכאלי ( כל מילה עליה מיותר/ת), ליברמן האנטישמי שונא כל מה שמייצג יהדות ("משיחיים" וחרדים) יהיר לפיד  הידוע לשמצה... משום מה לחבר'ה האלו לא היתה בעיה ללכת עם עבאס תומך חמאס...

זה שיש אנשים שעדיין תומכים בבנט אחרי מה שהוא עשה זאת תעודת עניות לציבור שלנו ( אם אתה חלק ממנו, אינני מכיר אותך...)

היחיד שכותב שטויות בינתיים, הוא אתה...ספק

אז אתה מודה שביבי היה הולך עם עבאס. יפה. 

כלומר, ביבי הכשיר אותו לכניסה לקואליציה. 

בא נראה מיהם השותפים הטבעיים של ביבי, אוקי? 

יהדות התורה - מפלגה שכל מה שהיא עושה הוא לגנוב כספים ממשלמי המסים כדי להמשיך לחיות על חשבון אחרים מבלי לעבוד. 

אה, והם היו יכולים כמובן לעצור את ההתנתקות אבל לא עשו זאת כי שרון שילם להם כמה עשרות מליוני שקלים...

אריה דרעי - עבריין מורשע שנטל שוחד! לא פחות. 

כמובן, מירי רגב "קרחנה"... לה לא אכפת מחיילים ונאנסות אם היא לא בשלטון. 

אה, גלית דיטסל אטבריאן שכתבה מילים חמות מאוד על מנסור עבאס כמה חודשים לפני שממשלת בנט קמה... "מנסור עבאס הוא קל חדש שמעורר תקווה", היא התפייטה. "הושיט יד לנתניהו וטוב שנתניהו הושיט לו יד בחזרה"... ממש, סיפור אהבה... 

ליברמן שונא את החרדים - הוא לא באמת שונא אותם, הוא פשוט כועס על הטפילות שהם סיגלו לעצמם - וכמוהו רוב אזרחי מדינת ישראל. אתה טוען שרוב אזרחי מדינת ישראל הם אנטישמיים? 

וואלה, כנראה שאתה הצדיק היחיד... 

העובדה היא שביבי תמך בהתנתקות. ביבי רצה להקים ממשלה עם עבאס. ביבי הפך את ישראל למדינה הכי יקרה ב-oecd, למדינה עם מערכת החינוך הכי גרועה במערב, לאחת המדינות הכי פקוקות במערב ודרדר את מערכת הרפואה בישראל. 

וזה עוד מבלי להזכיר את העובדה שהוא היה האשם העיקרי בטבח שמחת תורה. 

העובדה שיש עדיין אנשים שחושבים להצביע לו, היא תעודת עניות לגזע האנושי.  

טוב, אז אני מבין שאתה חסיד של ליברמןשלומימוש

מגדיר את עצמך כימני ובכל זאת יושב עם תומכי טרור ומשלם להם 50 מיליארד(!!!) שקל...

שונא חרדים וחוזר  על כל הנרטיביים התקשורתיים של "חרדים הם טפילים" חרדים " סוחטי כסף" ו"מוצצי דם" ומן הסתם אתה גם מתחבר לשליחת המריצות של ליברמן את החרדים ( כן כן, כך אמר אותו אחד שאתה ממהר לסנגר עליו שאינו שונא חרדים)...

אתה יכול לחזור שוב ושוב על החסרונות של ביבי במהלך ההיסטוריה שבוודאי קיימות, אך הן מחווירות לעומת היתרונות הגדולים שיש לו, בוודאי ביחס לבנט הנבל...

נחמד מצידך שאתה יודע לצטט את התקשורת שחוזרת על זה שביבי גרם לכל התייקרויות המחירים...אתה אולי צעיר אבל לא זוכר את התקופה שבה שילמנו יותר מאלף שקל בחודש על המכשיר הנייד שלנו, עד שהגיעו כחלון וביבי והצליחו להוריד את המחירים למצב הנוכחי (אני יודע שכולם מחזיקים טובה דווקא לכחלון אבל בפועל מי שהיה ראש הממשלה ואישר לו את כל התכנית זה נטו ביבי).

בכלל,  חז"ל לימדו אותנו "לא לחינם הלך זרזיר אצל העורב אלא מפני שהוא מינו", שמפה למדו חז"ל  אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה...

אם חבריו של בנט אלו יאיר גולן ויאיר לפיד וליברמן- זה אומר יותר מכל דבר אחר מי זה בנט...

וכן, השותפים של ביבי הם חרדים- אמנם גם להם יש חסרונות, כמו לכל אחד אחר- אבל הם טובים פי מליונים מכל החבורה שסביבו של בנט...

והם באמת רוצים בטובתם של עם ישראל.    עבאס? לא נראה לי,  גולן- כנ"ל...

אני מבין שאתה חסיד של אי הבנת הנקרא ושל שקריםספק

בניגוד אליך, אני לא חסיד של אדם מסוים אלא של מעשים ופעולות ובניגוד אליך, אני גם לא משקר - מעולם לא הועברו 50 מליארד שקלים מאף אחד לאף אחד ע"י הממשלה של בנט ולפיד. 

זה שקר שהגורו שלך סיפר לך לצורכי תעמולה והוא הופרך באינספור מקומות ואייטמים. 

זה פשוט שקר כך שיש בעצם שתי אפשרויות: או שאין לך שום מושג על מה אתה מדבר ואתה פשוט מאמין לגורו שלך בצורה עיוורת ואז דעתך היא די מיותרת בנושא או שאתה יודע את כל זה ואתה משקר ביודעין. 

אז איזו אפשרות היא הנכונה? 

לביבי אין שום יתרון. ביבי הוא אסון לאומי בקנה מידה היסטורי. אין כמעט שום דבר שהוא לא החריב במדינה והכל כדי להישאר בשלטון. 

בנט אולי נבל, אבל הוא הרבה פחות נבל מביבי ועשה הרבה יותר פעולות חיוביות ממנו (לא שזה אתגר). 

אני לא מצטט את התקשורת - אני מצטט את הדו"חות של ה-oecd שמתבססים על נתונים שממשלת ישראל עצמה מעבירה לארגון מדי שנה. 

אתה שוב מפגין בורות בנושא הסלולרי - מה שבעצם ביבי ואטיאס עשו (כחלון לא אשם בזה) הוא לסבסד את מחירי הסלולר על חשבון משלם המסים. הם נתנו מענקים לחברות קטנות שרוכבות על גבי תשתיות של חברות גדולות לפי מספר משתמשים כך שחברות קטנות מכרו חבילות במכירי הפסד כדי לקבל מענקים על חשבון משלם המסים. 

מעבר לזה, זה גרם לחברות הגדולות להפסיק להשקיע בתשתיות כך שאנחנו אחת המדינות האחרונות בעולם המערבי שהפעילה בשטחה G5 - מה שעלה למשק מליארדים בשנה.

אם ביבי היה רוצה באמת לעשות רפורמה בסלולר, הוא היה מביא לכאן עוד חברות גדולות שיקימו תשתיות. כרגע, מוציאים לנו כסף מכיס שמאל במקום מכיס ימין ואתה, כמו ביביסט מצוי, מתלהב... 

לא לחינם ביבי הולך אל המפלגות החרדים והעסקנים שלהם שכל מטרתם היא להוציא מאחרים כמה שיותר כסף. 

אם החברים של ביבי הם גולדקנופף, דרעי, מירי רגב וגלית דיסטל אטבריאן, אז זה אומר יותר מכל דבר אחר מיהו ביבי. 

המפלגות החרדיות מהוות כיום איום על קיומה של מדינת ישראל לא פחות מכל אויב ערבי שתוקף אותנו. גם הם לא רוצים בטובת מדינת ישראל - הם רק רוצים כסף.  

העלאת השירשור הזה לראש הרשימה רק .....אוהב העם וא"י 3

.... מראה כמה אתם מנותקים. המדינה בוערת תרתי משמע וזה מה שמעניין אותכם????

אסור להתעסק בכלום חוץ מהחטופיםבינייש פתוח

ורק במה שקשור באופן ישיר

הממשלה והכנסת לא משפיעים על כלום בשום צורה. 

אתה שואל שאלה?.....אוהב העם וא"י 3

....כן שחרור החטופים זה קודם כל. מצידי שינקו את כל בתי הכלא .

אבל לא רק. לא שמעת שהמילואימקים נשחקים בעזה?

הגליל בוער ומנגד ביבי קיבל אישור להעסיק עוד עובדים לבתים שלו,

ולרגב יש תוכנית רמזור. כל יום נהרגים ונפצעים חיילים ותמיד באותה שיטה

של מטענים וירי נט שיטה שהגיעה אפילו לאיו"ש ומנגד רוטמן איש בעל עבר צבאי דגול ממשיך את

מסע ההסתה כנגד בגץ

בטח שלא אכפת ליורד שכמותך שינקו את בתי הכלאהסטורי
כי המחבלים המשוחררים לא ישוחררו לאוסטרליה,אלא יטבחו, יאנסו, יחטפו וישרפו את תושבי ארץ ישראל.

אין לי מושג איך ליורד שכמותך, שהמחבלים לא יפגעו בו, יש בכלל את החוצפה להביע דעה על מהלך שיסכן את חיי כולנו.

אתה עושה חשבונות שמיים....אוהב העם וא"י 3אחרונה

....לא חסר גם עכשיו חיות דו רגליות שמסתובבות חופשי שמסוגלות לחטוף.

נהפוך הוא עדיף לשחרר אותם שלא יוכלו וישתו ויעסיקו סוהרים וסוהרות (בטח לא מהמגזר)

ונבוא איתם חשבון אחר כך.

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך