אני דוסית,
גם במידות,
יש לי לב ענק,
עוזרת לכל אדם,
בעלי אוהב אותי מעריץ מעריך...
אבל כל כך קשה לי עם אמא שלי.
אני מודה לה' שאני גרה רחוק ממנה
רק לראות את המספר שלה על הצג בפלאפון עושה לי כאבי בטן.. מה הפעם תשאל? כמה תחקור?
האם תתעצבן על משהו? האם אני אתעצבן ואתחצף?
אין לי כח אליה. היא עושה לי לא טוב..
אני חודש לפני לידה. היא לא היתה שם אף פעם בשבילי. וזה נהדר כי אני גם לא מסוגלת שתהיה איתי לא בלידה ולא דקה אחרי.. נוח לי מאוד לראות אותה פעם בחודשיים וגם שאני לא רואה. אין לי טיפת געגועים. רק שואלת על הציונים של הגדולים שלי וכמה הם מצליחים בבית ספר. ורק ביקורתית.. למה הוא לא מתפלל או ההוא לא מברך ולמה ולמה ולמה שלא תבואו שבת? למה? לכן אני אומרת כי אני סובלת שם וגם ילדי. מהקריזות שלה. מזה שאסור לילדים שלי לגעת כמעט בכלום וצורחים עליהם. הם בעצמם לא מתים עליה. היא מפנקת אותם תמיד בדמי כיס וממתקים וגם אותי ואת בעלי.. באמת עוזרת כלכלית. ולא ביקשתי שקל. זה באמת מיוזמתה. אבל בנפש היא יכולה לגמור עלי. לגמור. ואני תמיד מתכווצת אם היא רוצה שניפגש ומתחילה להתבונן בי. ולשלוח אותי אולי לרופא עור או לבדוק אם התקמטתי. וכמה השמנתי או כמה אני רזה. אין לי כח אליה. לא נעים לי בחברתה. והיא יכולה פתאם להתעצבן..
אבל היא אמא שלי. ולא מדגדג לי שחודשיים שלוש אני לא רואה אותה ולא את אבא שלי. והתירוץ של שתינו זה המרחק.. כי אני לא מסוגלת ליסוע במיוחד בהיריון והיא גם לא נוסעת רחוק מחוץ לעיר. וגם נוח לי ואין לי טיפת געגוע
ואני יודעת שיש מצב גדול שאמצא את עצמי לבד בלידה. כי בעלי עובד רחוק ממש. והלידות שלי מהירות. אז אמרתי לריבונו של עולם. אני רגילה כבר. רגילה כל חיי כאישה להרגיש לבד בלי תמיכה אימהית. הכל בסדר. אני לא בלחץ ולא באיזה דרישת יתר. אני סומכת עליך... אני גם לא מתבכיינת... ככה זה. זה מה שיש. משמים. מקבלת. גם נוח לי ככה.
אבל הכיבוד הורים, אני לא עושה מספיק. כולם כל כך עושים ובאים ןאני... (החברות שלי, האחים שלי גרים ליד ובאים יחסית הרבה) אני לא מסוגלת. אין לי כוחות בנפש גם ככה אני על הפנים .. אבל שנפגשת איתה מרגישה אחכ רע ... מהעושים? אני מרגישה כל כך לא בסדר. אבל אני לאיודעת איך אני אני יכולה לקיים כיבוד הורים שאני לא יכולה לסבול אותה או שאני מרגישה רע בחברתה.
.
אולי יש לכן רעיון עבורי?
תודה רבה