לידה קודמת..
היתה יחסית מהר.. מהרגע שהתחילו צירים ממש כואבים לקח איזה 40 דקות. ואז שהתחילו הצירים הפסיכים האלה, אלה שאת לא מאמינה שיש כאב כזה בעולם.. שכאילו משקולת דוחפת אותך לקיר. הגעתי לפתיחה 4.. זעקתי לאפידורל. שהגיע... אבל אז הצירים נהיו צפופים והמרדימה צרחה עלי שאני לא יושבת ורק זזה אז צרחתי עליה חזרה אבל מהזה צרחתי. צרחות אימים, שמה היא חושבת לעצמה?!?! היא לא קולטת שאני מתייסרת ברמות לא הגיוניות. ואז המיילדת ראתה אותי ביסורי.. ואמרה לי בואי חמודה אני חושבת שעם כאלה כאבים את בטח בפתיחה מלאה.. ואכן היא בדקה אותי ואמרה לי את בפתיחה 10 את רוצה שננסה ללדת בלי אפידורל? אמרתי לה יאללה. העיקר לא לעבור את הזריקה הנוראית הזאת (שכחתי להזכיר מדובר בלידה 4).. ואז היא עשתה לי עיסוי בגב וירדו לי המים ואז המיילדת אמרה לי נכון חמודה עכשיו שירדו לך המים הוקל לך בצירים. ואמרתי לה כן. טוב .. היא אמרה בואי נלחץ. ואז התחילו הלחיצות. ואני מרגישה שקורעים אותי לשניים (התינוק) וצרחתי כמו משוגעת "תוציאו אותו ממני" אני מתה!!! נוווו תוציאו אותו (ככה צרחות אימים) והמיילדת ומי שעזרה לה הרגיעו. והיו מתוקות. ואמרו לי עוד טיפה. תלחצי וכו'.. ופתאם הרגשתי שקורעים אותי ל2... ובום... הוא יצא... באותה שניה נוראית... הרגשתי כמו איבוד הכרה. שהייתי בין שמים לארץ.. אמיתי.. ואז הוקל לי כמובן כי הוא יצא.. שעתיים אחכ.. בעלי מנסה לתקשר איתי ולא מצליח. המלים היחידות שיוצאות לי מהפה זה אני בטראומה אני בטראומה (אני בהלם מעוצמת הכאב שחוויתי ולא מדברת כמעט..) המיילדת מרגיעה: "לא מאמי שום טראומה מה פתאום. הכל בסדר.".. אחרי שעתיים לפתע אני פשוט שוכחת מהכאב שחוויתי, כאב שמבחינתי הוא מעל כל היגיון.... ואני מודה לה' על הנס והלידה. לקח לי שעתיים בלבד לשכוח. אבל אני זוכרת שהיה שם כאב רק לא זוכרת כבר את העוצמות
והנה שוב אני לקראת לידה.. במן הדחקה... מה הפעם יהיה.. האם גם עכשיו ארגיש את כאב המוות הזה? האם יש נשים שחוות את הכאב של הסוף אחרת? האם יש אפשרות כזאת?? אשמח לשמוע מכן טיפים. האם זה יתכן.
תודה רבה.

מסכנים. רפואה שלמה והחלמה מהירה!!!