קצת עליי:
חכמה מאוד אך לא ריאלית, נטיה לרבי מלל, סקרנית מאוד, אוהבת ללמוד, יצירתית, בעלת מעוף, לא מסגרתית, מסודרת, מאורגנת, תקתקנית, אחראית, ראש גדול, אוהבת לעבוד לבד ואת השקט שלי, מחפשת עבודה עם התחדשות, גיוון ומצד שני - שיכולה לייצר לעצמי שגרה סבירה בתנאים שקטים ונוחים ולא מציפים...
מחפשת להרגיש משמעות/ משמעותית. משמעות לא בהכרח מתוך עבודה עם אנשים, רוצה לעזוב את עולם החינוך כי הותשתי נפשית בטירוף, גם לא מאתגר אותי שכלית וגם קשה מאוד לשרוד עם רגישות במשרד החינוך, בנוסף כמובן לא מתגמל כלכלית... אפילו עדיף מקצועות לא עם אנשים בצורה אינטסיבית.. זה גומר עליי.
מצד שני - כן להרגיש את המקום שלי להיות ראש גדול, יוזמת, להביא לידי ביטוי את האחריות והיצירתיות והמעוף שלי, שארגיש תורמת ונתרמת ובעיקר אהנה ואתפרנס לביתי 
כלפי חוץ למדתי עם השנים לשדר ביטחון עצמי ואפילו אסרטיביות, כך שאני מאוד "עוברת מסך" וכלפי חוץ תופסים ממני בחורה מרשימה, מבפנים כמובן מאוד רגישה ושברירית ועדינה. מצד אחד אפשר עבודות שצריך לשחק בהם את המשחק, מצד שני - שרוב היום אני בשקט שלי ולא באינטרקציה אינסופית כדי לא להגיע להתשה ושחיקה.
אשמח לשמוע כיוונים רגע לפני שמתייאשת ונשארת בכלוב הזהב של ההוראה והוא כל כך לא בשבילי...
תודה מראש!