אולי תצליחו לעזור לי להחליט.
יליד סוף דצמבר, יכול בעיקרון להיכנס לשנתון. הוא ילד ממש רגיש, וגם נמוך ורזה מאוד.
רשמתי אותו למשפחתון פרטי, זה בערך שבעה ילדים, הגננת היא בחורה צעירה שאין לה הכשרה מקצועית (תואר וכד'), אבל שמעתי עליה המון המלצות - שהילדים ממש אוהבים אותה והיא ממש משקיעה בפיתוח דידקטי ויצירתי ומוטורי.
(אגב, בכל מקרה הוא בגן רק עד אחת וחצי, אז אני מתכוונת את רוב ההעשרות לעשות בבית).
אפשרות ב' - עומד להיפתח פה גן חדש, הוא חצי פרטי אבל יותר ממוסד, עם מלא פרא רפואי - ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת, טיפול באומנות, טיפול במוזיקה, קבוצות דידקטיות, קבוצות כישורים חברתיים וכו' (לא יודעת מה יהיה בפועל, זה החזון שלהם). בעיקרון הוא לא של המגזר שלנו (אנחנו דת"ל וזה חרדי), אז רוב אם לא כל הילדים יהיו ילדים שאנחנו לא מכירים.
חיסרון משמעותי בעיניי - כל הילדים גומרים בארבע, הוא כנראה יהיה היחיד שיוצא באחת וחצי, ואני ממש לא רוצה שהוא ירגיש שהוא מפסיד מזה שהוא חוזר הביתה (חלק מהפרא רפואי אמור להיות בצהרון), ואני לא רוצה שהוא יראה שכולם אוכלים בגן ורק הוא הולך הביתה.
הוא ממש ילד שאוהב בית, אבל גם ממש חשוב לו להיות חלק מכולם...
אפשרות ג' - גן עירייה רגיל. אמורים להיות בערך 18 ילדים בגן.
חיסרונות: הוא לא גמול והגננת עשתה לי על זה פרצופים, אני לא רוצה שהוא יסבול מזה. וגם אני חוששת שהוא די יאבד שם...
יתרונות: כל החברים מהשנה הולכים לשם.
)
)