איזה מרגש....שובל אור

ברכתי עכשיו ברוך שעשה לי נס בבריכה שטבעתי בה..

נסעתי עם אבא שלי להחזיר את אחותי וחברותיה מהבריכה, וניצלתי את ההזדמנות לברך.. זה לא קורה לי הרבה שאני באה לשם.

זה היה קצת מפדח לברך ליד העדר חברות של אחותי, הן צוציקיות בכיתה ו' והם לא הבינו למה אני צריכה לברך, אז אמרתי להם בקצרה שפשוט טבעתי שם, ואח"כ באוטו הן כל הזמן התלחששו ודיברו על זה, כאילו אני לא שומעת....

וזה הדבר שהכי עיצבן אותי בקטע הזה, בגלל זה נאלצתי לקבור ת'צמי במשך תקופה ארוכה, כי הייתי הולכת ברח' ושומעת ליחשושים של ילדים, וגם של מבוגרים (כן! אל תתפלאו.. אלא שהם העיזו לגשת אלי ולראות אם הנס היה אמיתי ושאכן אני חיה קיימת ונושמת), 'הנה הילדה שטבעה'... והיו ילדים אכזרים שניטפלו אלי וצעקו עליי שבגללי ביטלו בקיטנה את כל הבילויים של המים, בינהם את אשקלונה...

אבל עכשיו אני גדולה, אני מבינה שזה טבעם של אנשים, אז אני לא הולכת לקבור את עצמי שוב...

תחשבי על זה כך, זכית לפחות לזכות לספר לנו.(נס)ברוךש
ב"ה..מוריה
בס"ד

לפני חודש לערך.. היינו בבריכה.. ופתאום בת אחת החליטה לטבוע.. קיצור.. דרשתי מכל מי שמסביבי ואני מכירה שלא יסתכל כי זה לא יפה..

ואת זה אני גם מודיעה לכם!!
לא כל דבר שמסקרן ומעניין יפה לעשות!

ואם אני מצליחה להשתלט על עצמי, גם אתם יכולים!! אני ילדה סוייפר סקרנית!
איזה מסר את מביאה כאן לאומה!!שובל אור

יישר כוח ענקי!

אחד הדברים השנואים עלי, ואחד הדברים שקיימים ביישוב שלי בצורה מטורפת, עד כדי כך שאפשר להכניס את זה כקטגוריית אופי של היישוב (יישובי היקר, תמחול לי על הוצאת השם הרע.. מעבר לזה אתה אחלה!)- ריכולים וחדירה חטטנית עד מוות לחיי הפרט. וזו לא הפעם היחידה שנכוותי מזה...

אז אם מישהו כאן מבין את חומרת העניין, אנא קח את זה לתשומת ליבך. תראה למה זה עלול לגרום.

אגב, מה שלום ההיא שהחליטה לטבוע?

נזכרתי בסיפור מצחיק שקרה לישובל אור

על רקע הריכולים המטורפים ביישוב.. אפילו כמה סיפורים..

1- לפני כמה שנים פרצו לנו לבית, זה היה בדיוק בשבת שהיתה לנו שבת אולפנא ביישוב. בבוקר הלכתי לסעודת שבת במתנ"ס ואז שמעתי בנות מדברות בהתלהבות: 'כן, היתה פריצה רצינית הלילה, פרצו ל.. פרצו ל.. ופרצו ל... (וכאן הן אמרו ת'שם מש' שלי)' אז אמרתי להן שאיזה קישקוש בכלל לא פרצו לנו וכו', ואז הם אמרו 'מה פתאום, אמא שלך אפילו שמעה והודיעה לקב"ט...' אחר שאלתי את אמא שלי אם זה נכון, אז היא אמרה שכן....

2- כשסבתא שלי נפטרה חברה שלי שלחה לי SMS 'ואי איזה עצוב, ברוך דיין האמת, אני פה בשבילך, דברי איתי!', וכמובן שלא ידעתי עדיין במה מדובר..

3- יש עוד סיפור, הוא דומה לסיפור השני, אז אני לא אחזור עליו...

שתדעו לכם שבמקרים האלה קיבלתי התקף לב. העיקר שעכשיו אני צוחקת מזה...

אז בואו נשתדל לפחות אנחנו להיזהר עם הריכולים והחדירה לחיי הפרט, אפילו לפני שהפרט יודע....

חובה שאנשים יידעו את זה..מוריה
בס"ד

זה לא הדבר הכי נעים בעולם!!

ותשאלו את הוד.. אחרי מה שהיא הספיקה לעשות לעצמה בבריכה.. היי.. אני לא מספרת.. אבל היא לא טבעה.. היא תרצה היא תספר..

וגם.. ביום של החתונה של בת דודה שלי.. איך שהיא יצאה מהבית עם השמלה.. כולם התקהלו.. חלאס!! זה מציק!!

מה עם אותה אחת? היא לא ממש הספיקה לטבוע.. תוך 2 שניות שהיא התחילה לזעוק לעזרה הוציאו אותה.. ואחרי 2-5 דקות היא חזרה לשחות.. ב"ה שזה נגמר ככה.
אני פעם טבעתי..יסכלוש2
לפני שנתיים ומסביבי היו רק ילדות שסיימו כיתה א',  צעקתי להן שיעזרו לי ושיושיטו לי יד (כי הייתי די קרובה למעקה הברכה אבל לא הצלחתי לזוז) אבל הם היו בטוחות שאני עושה את זה בצחוק אז הם עמדו מולי וצחקו עד שהצלחתי אכשהו לחלץ ת'צמי...
עאלק לטבוע...שובל אור

סתם, אבל זה ההתחלה בטביעה... יש לי ניסיון..

אבל אצלי הכל קרה מתחת לפני המים, המים היו עמוקים מדי וישר שקעתי, בקושי הצלחתי להתנגד.. כל המאבק שלי היה למטה, ולכן אפחד לא ראה, וגם לא יכולתי לצעוק, כי רק שפתחתי את הפה המים חילחלו לתוכו....

טביעה רטובה או יבשה?ברוךש
איזה תיחכום רציתי להביא בפנינו?שובל אור
לא הצלחתי לרדת לעומק דבריך...
חחח[:HoDiאחרונה
מתי טבעת??
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך