ביקשתי מאמא שלי אם יש לה ספרים על חינוך ילדים להשאיל לי, היא אמרה שיש לה כל מיני אבל תכל'ס הספר זה "על חבל דק- האיזון העדין בהורות בדרך התורה" שכתבה שרה חנה רדקליף.
אני ממש מוצאת שהוא מועיל לי, אז ממליצה לכן גם
אם יש מאיפה להשיג, הוא יצא לאור בעברית בתשנ"ד...
הספר עצמו מאוד מעשי, עם דוגמאות וכתוב בצורה של רעיונות גדולים אבל בדרך שממש אפשר ליישם... אני אכתוב כמה דברים משם:
כמו שילד לומד את פעולות החשבון בעזרת המחשות כמו אצבעות ובדידים ואחר כך הוא כבר מסוגל לחשב אותם בצורה מופשטת בראש, ככה הילד בקשר עם הקב"ה, מקביל לקשר עם ההורים. ילד שהקשר שלו עם ההורים מבוסס על אהבה, אמון ויראה יהיה מסוגל גם לפתח בהדרגה יחסים של אהבה, אמון ויראה מול הקב"ה.
בהמשך היא מפרטת הרבה על כל אחד מהחלקים במשולש הזה- איך לגרום לילד להרגיש אהוב וליצור בסיס איתן של אהבה בבית. איך ליצור אמון ובסיס של אמון וביטחון של הילד בהורים שלו. ורק על הבסיס היציב הזה של אהבה ואמון אפשר להגיע לסמכות באופן נכון והיא גם מפרטת איך ניתן לבסס סמכות הורית.
בכל אחד מהשלבים האלה יש המון המון עבודת המידות של ההורים, אבל מה לעשות, בשביל לחנך ילדים צריך עבודת המידות כל הזמן... אלו הם חיינו 
(בסוף יש עוד חלק שעוד לא הספקתי לקרוא על עיצוב האישיות על פי התורה ולהיות הורים יהודיים)
הספר נכתב בדור אחר לגמרי, אז ברור שיהיו בו גם דברים לא רלוונטיים, אבל למרות זאת ברובו אני מרגישה שהוא ממש נותן לי בהירות בדרך ועוזר לי. אני מרגישה שבחודש הזה מאז שהתחלתי לקרוא אותו אני כבר אמא שקולה יותר, סבלנית יותר, עובדת על המידות יותר, מוכוונת מטרה יותר...