תינוק בן חודש ושבוע.. הנקה מלאה.. בגיל שלושה שבועות שמתי לב שהתינוק יונק בצד אחת.. יש זרימה והכל יונק במשך חצי שעה 40 ונרדם.. אני כמובן לא מעירה שמה בלול והוא מתעורר אחרי 10 דקות רבע שעה מביאה צד שני.. ואז שוב פעם נרדם וקם אחרי זמן קצר.. הבנתי שאני צריכה להעיר אחרי הצד הראשון ולהעביר לצד שני ואז להרדים.. אבל עדין.. אחרי 2 צדדים נרדם וקם אחרי רבע שעה 20 דקות, מרגיש לי שזה מהגזים אני רואה גם שהוא מתפתל ומוציא גזים ובקושי רב.. בלילה פחות רואה את זה.. זה כבר הגיע למצב שאין סיכוי שהתינוק ער והוא לא בוכה והדבר היחיד שמרגיע איתו זה ההנקה.. ברמה שהבת שלי אמרה לי.. מה זה אמא למה התינוק בוכה כשהוא ער? ובאמת שמתי לב לזה שאני לא רואה אותו נינוח בכלל.. וכל הזמן הנחתי שזה גזים/עייפות.. בקיצור הגעתי למצב שאני לא ישנה בכלל בלילות, בערך מהלידה, ורוב היום מניקה.. ועכשיו מרגישה שזה החמיר, בנוסף הילדים גם איתי בבית ואין כ"כ עזרה.. בעלי עזר לי המון והיה חייב לחזור לעבודה.. אני לא מתקשה איתם כמו שאני מתקשה להרדים אותו.. בטיפת חלב ב"ה ראו עליה של קילו (בתקופה של חודש)
בעלי אמר לי להביא לו בקבוק כדי שאוכל לנוח.. לקח לי זמן לעשות את הצעד הזה.. ואתמול הבאתי לו 60 אחרי שהאכלתי אותו משני הצדדים והילד פשוט טרף את זה ונרדם ל3 שעות.. עכשיו אני תוהה לעצמי אם יש לי מספיק חלב..
אומר את האמת, אני בקושי אוכלת.. אין לי תאבון.. יותר עייפה מרעבה וזה לא שאין אוכל בבית.. ובנוסף לא שותה מספיק מים, לרוב נס קפה ותוסיפו את השינה.. עכשיו אני ממש בצומת שאני מתלבטת עם להפסיק את ההנקה.. היה לי כ"כ כיף שהוא ישן 3 שעות.. סופסוף יכולתי להתייחס לילדים לנוח קצת.. קשה לי לשמור על סדר של ארוחות כשהילדים אוכלים, בדר"כ מניקה בזמן הזה או מנסה להרדים.. בקיצור תעזרו לי, מה אני עושה???