קיבלתי אותו רק לפני יומיים
אז השתמשתי רק פעם אחת
התכנון הוא להשתמש בו אחרי כל ארוחה עם הילד שכל הרצפה במטבח - ה' ישמור
וגם את יודעת, כזה לתחזוקה במהלך השבוע.
כן שמעתי מחברות שזה מחליף להן את השטיפה השבועית
ואם נגיש יש לכלכוך שחור ממש ממש קשה שלא יורד, שופכים קצת מים חמים ואחר כך עוברים איתו והוא מנקה הכל - עוד לא יצא לי לנסות.
בפועל קיבלנו,
הבית היה ממש מלוכלך אחרי שבוע שלא עבר שטיפה
את יודעת כתמים שחורים כאלה על הרצפה (לרוב אני ממש מקפידה לשטוף באמצע השבוע כדי לא להגיע למצב כזה, אבל מה נעשה חודש תשיעי ואישה עצלנית - ככה זה נראה.. גם כל השבוע לא תחזקנו יותר מידי כי ידענו שנקבל את השואב)
אמרנו אתמול רק נעשה ניסיון נראה אם הוא משתלט - הוא השתלט יופי אז לא היה צורך בשטיפה יסודית יותר.. אני אומרת לך - הבית נקי!!!!
שירותים אמבטיה כן עשינו יסודי יותר אבל לא עברנו עם מגב כדי להכניס הכל לחור - אלא שאבנו עם זה את המים (זה עשה תוך כדי גם טאטוא גם שאיבה של המים קרצןף וייבוש - נחמד לא?)
אבל תראי המכשיר עוד חדש אצלי
אני צריכה צריכה לנסות לעוד תקופה..
חשוב לקחת בחשבון שהשואב לא יודע לקחת דברים גדולים מידי
כן שיערות הוא לוקח
לוקח לכלוכים בגודל של נגיד פסטה - הבן שלי אכל אתמול פסטה עם קציצות דג ברוטב אדום - אחרי האוכל היו פסטות בצורת צדפים גדולים על הרצפה ןהשואב לקח את בלי בעיה.. אז זה בערך הגודל שיכול לתפוס
בנוסף, אין חכמה רק בניקיון הרצפה, צריך לנקות גם משטחים כמו שולחן כסאות שיש וכו'
לגבי התחזוקה, פה באמת יש עניין
אחרי הניקיון עושים לו ניקוי עצמי
אחרי הניקוי עצמי כמו גם אחרי כל שטיפה צריך לפנות את מיכל המים המשומשים
לפעמים גם תוך כדי שטיפה צריך לפנות
אם הבית יותר גדול מ 90 מטר בערך צריך לפנות באמצע (אצלנו הבית 95 ולא היה צורך - אבל כן השתמשנו במקסטמום מקום של המיכל).
אחרי ניקוי עצמי יש תהליך של ייבוש המברשת
אחרי ייבוש מוציאים את המברשת לעמידה לידו..
הבנתי שאפשר להוציא את המברשת רק פעם ביום בלילה לאוורור ולא צריך אחרי כל שטיפה - אני לא לוקחת אחריות לגבי זה.
דבר נוסף - הוא צריך חומר ניקוי ללא קצף
יש באתר ksp. וכו'
כן מבירור עם חברות הבנתי שאםשר ממש קצת ריצפז מאוד מסוים
אני בשלב הזה עוד לא לוקחת את הסיכון הזה. כי גם ככה מקבלים את המכשיר עם חומר ניקוי שמחזיק לחודש - חודשיים (כל פעם משום ממש חצי פקק של חומר, לא יותר)
בקיצור אני מרוצה
אבל כן עניין התחזוקה, אמא שלי שמעה על כל התהליך והחליטה שלא בא לה לעבוד אצל השואב
אני לא חושבת שזה לעבוד אצלו
אבל עדיין ברור שיש פה התעסקות אחרי השטיפה (שנדבר על ההתעסקות שיש בטאטןא שטיפה קרצוף ניגוב וכו וכו'? 🤪)