אנחנו ממש מתקשים לשמור על "סדר ערב" קבוע ועל שעת שינה קבועה. ולכן אני מנסה להבין אם הגורמים שלנו מסביב ממש שונים משל אחרים..
אשמח אם מי שרוצה תענה -
אתן גרות קרוב למשפחה ולחברות שלכן?
באיזה תדירות רואים אותם?
הכל קרוב לכן לבית? (פארקים, קופת חולים)
אין לכם סידורים חשובים לפעמים שדורשים נסיעה?
גם לכן וגם לבעל יש רשיון?
אתם עושים קניות קרוב לבית?
אתן והבעל לא עובדים במשרה מלאה?
עובדים קרוב לבית?
פירוט עלינו-
שנינו עובדים, בעלי משרה מלאה רחוקה מהבית ואני במשרה חלקית רחוקה. אבל הנסיעות גוזלות כל רגע פנוי.
אנחנו נוסעים לעבודה ישר אחרי ששמים את הילדים במעון יחסית רחוק מהבית, וחוזרים לקחת אותם. לרוב אחד מאיתנו אוסף והשני חוזר מאוחר יותר - כלומר עוד יותר קרוב לשעת השינה של הילדים. (הם חוזרים הביתה סביב 17 ואמורים לאכול ב18:30 ולישון ב20-20:30)
כל דבר הכי קטן משבש את הלוז - קניות למשל זה במרחק חצי שעה נסיעה (לידנו יש רק סופרים יקרים) אז צריך רכב ובשביל זה צריך את בעלי שאם הוא צריך ללכת לבד זה לא קורה אז כולנו הולכים יחד וחוזרים מאוחר יחסית (אני לא נוהגת אז לא יכולה ללכת בעצמי). לכאורה הפתרון הוא שילך לבד אבל זה מאד נקודתי כי בדברים אחרים אין אפשרות ובכמ צריך לנסוע יחד, כמו הליכה לרופא, ביקור אצל סבא וסבתא, או סתם נסיעה לשחק בפארק ואז חוזרים ממש קרוב לשעת השינה שלהם או אחריה ולוקח זמן להתאפס והכל מתעכב.
בקיצור כל שיבוש מוציא מאיזון וזה כבר קשה ממש אבל מצד שני אי אפשר לא ללכת לשום מקום אף פעם.