היוטיוב מציע קילוף ע"י ניעור בצנצנת או חימום מיקרוגל, או כתישה בסיסית שמסירה את הקליפה.
לגבי כתישה יש המלצה להשתמש בבלנדר, או בפטיש שניצלים (שאין לי בבית, אבל אני יכול לרכוש אם זה הדרך הטובה ביותר).
מי מכיר דרך אחרת טובה או שיש המלצה/דיס המלצה על הדרכים שהצעתי?
(רק רוצה לפרוק, שהסיבה לעיסוק הנ"ל הוא שהאבקת שום הקנויה התגבשה לי בפעם השישית או השביעית, וכמובן שהפעם האחרונה קרתה חצי שעה לפני כניסת השבת.
ונא לא להמליץ לי איך למנוע מאבקת שום להתגבש, אני מקפיד על כל הכללים וזה קורה לי שוב ושוב)
- בישול ומתכונים

)
)

