אני לא יכולה פשוט להעמיד פנים שהעולם לא קייםריעות.

אני גם לא רוצה, אבל בכל אופן – אי אפשר להתעלם מהעובדה שאנשים מסביבי אוהבים אחד את השני מאוד מאוד

וחוץ מזה אני תמיד תמיד שמחה לגלות שזה ככה הולך וגדל ותמיד עצוב לי כשזה פוחת, ואני שמחה שככה אני מרגישה, ואני צריכה לזכור שמה שאני רוצה אפשרי, שכבר קיבלתי לזה הוכחות, שהדבר הכי טוב בעולם הוא לסמוך על אלוהים

ועכשיו נשאר רק להמשיך ללכת בדרך שאני בחרתי והוא סלל לי, ועוד נראה מה אמצא בה

ועוד מילה –

אני כבר כמה חודשים עובדת, וזה נס גדול, ואני תוהה כמה אני מחוברת לרגש שלי כלפי זה, כי מצד אחד איזה יופי ומצד שני אני מאוד ממהרת ומעמיסה על עצמי, וזה גורם לי לתפקד אבל זה גם גורם לי להתרחק מעצמי, קצת לכסות על כל היתר כדי שיהיה לי אפשרי לקום בכל בוקר ולארגן לי אוכל ולצאת ולעבוד כמו שצריך, כלומר להיות ראש גדול בעבודה ולא רק להגיע וזהו. וזה חשוב לדעת שהרגש זמין לי ואני בוחרת להניח אותו בצד לכמה שעות, או להרגיש אותו ולהגיד – כן, אבל עכשיו צריך ללכת לעבודה אז אי אפשר לכתוב או לדבר על זה עם מישהי או לבכות, אפילו כשהרגש שמח, כלומר לא משהו שדורש ממני להשתקע באיזו מלנכוליה.

אולי אני צריכה קצת יותר ממילה, אולי אני צריכה לפגוש את עצמי על כוס תה גדולה בחלב ולכתוב ולחשוב ולהיות בהרהורים

התשובה מן הסתם תהיה מהסוג המאוזן, כלומר אין שחור ולבן, אבל לכל איזון יש נקודת משקל שונה, וזה תלוי בטווח, ותלוי באטמוספרה (אולי לא בפן המדעי אבל בפן שבו אני רואה את הדברים) ולכן צריך לראות ולהרגיש ולשקול את כל זה, ולא רק בישיבה מול דף אלא גם בחיים עצמם, כלומר מה קורה לי ביום שאחרי או בערב שאחרי יום עבודה שבו בחרתי במודע להדחיק לחלוטין? מה קורה לי בזמן כזה שאחרי יום שבו בחרתי להרגיש ולתפקד אחרת ממה שהרגש מכוון אותי? מה קורה ביום שבו אני בוחרת להקשיב לרגש לחלוטין, ולצאת מהעבודה מוקדם או לבקש שמישהי תיקח ממני את המשמרת?

אני חושבת שלפעמים התשובה תהיה שפעם בכמה זמן צריך מנוחה גדולה יותר מערב רגוע, אבל עכשיו זה לא אפשרי בכלל מהבחינה הכלכלית וזה בסדר, אני מוצאת מנוחה גם בדברים אחרים, רק שזו לא מנוחה של התנתקות.

ואולי לכן מדי פעם אני בורחת לדברים מטמטמי נפש, כי הם גוזלים את מלוא תשומת הלב שלי ומעניקים לי מנוחה מלאה יותר.

אבל זו לא מנוחה אמיתית, ומגיע לי להרפות במרחבים טובים ונעימים, עמוקים אפילו, שמאפשרים את מלוא רוחב העומק שלי.

טוב, זה היה מעניין. ומתחשק לי לשבת מחר ולכתוב עוד, אבל עכשיו אני אלך לקרוא פרק קצר של דוריט הקטנה כדי לא לשבור את הרצף ואז אלך לישון.

מחר קניות גדולות בסופר ואני אשתדל גם לקרוא הרבה כדי שבשבת אסיים את הספר. אה, וגם הבטחתי לעצמי טיול איפשהו, ואולי גם אייס קפה

היה נחמד גם לדמיין שאני בכותל לא לבד, ושאני חוזרת הביתה לא לבד, ושאני הולכת לישון בידיעה שמישהו יזכור אותי מחר, כלומר לא את הקיום שלי עצמו כמו את הנימים שלו,

ואני בטוחה שזה אפשרי ועוד יהיה, ואני, כמו תמיד, אסיים במילים שמופנות לקורא הלא קיים שלי, כי זה מרגיע משהו בחשש שלי שאני עדיין מביאה כאן רק ייאוש: אני יודעת שאני כותבת כאן כמעט רק על מה שסובב את הרצון הזה, ובאופן מופלא הוא עדיין בוער בי, אבל אני מאוד שלווה ומאוד שמחה במקום שלי, ואני לא ממהרת, ואני בוטחת באלוהים יותר ממה שאני בוטחת בעובדה שמחר תזרח השמש, ואני עוטפת את עצמי בטוב ובטוהר ובעומק החיים עצמם, ובכל חלק מכוער יש גם טוב, ואני לא מפחדת

שני תוויםריעות.אחרונה
איכשהו נראלי שהרבה זמן לא חדו פה חידותמקפיצים נטושים

אולי הגיע הזמן?
קצת,

בין יתר הדברים,
הבאמת מאוד חשובים פה?

מוזמןריעות.אחרונה
בכלל באתי כדי לכתוב שאני רוצה הביתה שליריעות.
אני שוקלת לקבל החלטה מודעת לא להיות אמאריעות.
התעייפתי, נגמרה לי הסבלנות. הייתי אמא בלי החלקים הטובים כבר יותר מדי זמן
אני לא מצליחה למצוא את המספר שלה בשום מקוםריעות.
אם היינו בפעם אז כולם היו ערים עכשיוריעות.אחרונה
אבל אנחנו בעכשיו שבו אני לא מצליחה להירדם (צריכה לקום עוד חמש שעות ליום ארוך מאוד, ויי), ואם יש עוד אנשים ערים זה כי התינוק שלהם בוכה או שהם שתו יותר מדי אקסל היום. למה משני התנאים השני נכון לגביי, ולמה הראשון לא. 
מדי פעם ממש מתחשק לי לעדכן את כולכםריעות.

לא יודעת, היינו חברים מלא זמן

יאללהאנונימי (2)
זה היה מהיר ריעות.

אני בעבודה כל הזמן, שזה מקסים, כי אני בעבודה

יש לי אחיינית

יש לי 608 ספרים

יש לי קעקוע

אני גרה בנחלאות כבר שנתיים וחצי כמעט

אני מסיימת ללמוד עוד חודשיים

מדי פעם מתחשק לי לחזור אחורה בזמן לאיזה יומיים שלושה, להראות לי שאני דווקא ממש בסדר

מדהימה!!!1אנונימי (2)

ספרי איך

איך מה?ריעות.
הגעת לזהאנונימי (2)
לאט לאט, אחד אחרי השניריעות.אחרונה
מדהים איך אחרי כל השנים כטלפק עדיין רלוונטי ומדויקריעות.

i keep telling her

dont make yourself small

אז זה מה שנשאר לעשותריעות.

לחזור לגור אצל ההורים

לעבוד עד אוקטובר

להתחיל ללמוד הוראת אנגלית איפשהו בסביבה

לעשות תואר

להתחיל לעבוד בזה

להיות מי שתמיד ידענו שאהיה בסוף

אני לא יודעתריעות.
אם אפשר לדלג שנה קדימה זה יהיה נחמדריעות.אחרונה

אולי יעניין אותך