שלום לכולם אשמח להתייעץ איתכם על נושא מורכב. אחותי וגיסי נשואים עוד מעט 13 שנה. הבעיה היא שהם פשוט אנשים סיוט.
הוא מתנהג לא בכבוד להורים שלי ומזלזל בהם. הוא קנאי. הוא מגיע ממשפחה קטנה עם אח אחד ואמא שהוא לא ביחסים טובים איתה והוא מקנא במשפחה שלנו ומנסה לעשות הכל כדי להרוס ולסכסך. אמא שלי נותנת לו את היחס הכי טוב שיכול להיות. מתנהגת אליו כאילו הוא הבן שלה (ואני לא מגזימה) וככה היא גם שומרת כביכול על שלום הבית שהיא כ"כ דואגת שיהיה בין אחותי וגיסי. עכשיו כמו שאמרתי הוא מתנהג בצורה מזעזעת, הוא מגיע לבית של ההורים שלי ולא אומר שלום. אמא שלי יכולה לפנות אליו ולשאול אותו משהו והוא פשוט משחק אותה כאילו הוא לא שומע מה שאמרה ולא מגיב. הוא שם את הילדים שלו בבית של ההורים שלי ופשוט בורח כל השבת לישון. לא מעוניין באינטרקציה עם בני המשפחה כי שוב הוא פשוט קנאי וצר עין. תמיד משווה אליו.
כל זה ואחותי נותנת לו לגיטימציה. היא תמיד מגבה אותו כשאנחנו מעירים לה על ההתנהגות שלו. לא אכפת לה מאף אחד חוץ מבעלה והילדים (גם לא מההורים כמה שזה הזוי) והיא אובססיבית לבעלה. היא הזמינה שבת אותנו האחים ואת ההורים שלי כי לבת שלה יש יום הולדת. פעם ראשונה שהיא מזמינה שבת. בכללי בכלל לא מזמינה רק לימי הולדת לפעמים. כל זה כי היא ובעלה לא אנשים שאוהבת לתת ולארח ואכפת להם רק מעצמם ומהילדים והמשפחה שהקימו ומנצלים אותנו כדי שיהיה חברה לילדים שלהם כי מהצד שלו הוא לא בקשר טוב עם אחיו ואחיינים שלו, בקושי רואה אותם, לא מתקרבים אחד לשני.
אני לא מעוניינת ללכת שבת כי 13 שנה שתקתי והבלגתי והייתי אומרת לו שלום למרות שלא היה עונה, שומרת להם על הילדים ושומעת מהם אח"כ כמה שהם מסכנים ואין להם עזרה ועוד.
אחותי מרעילה את כל המשפחה נגדי ויוצרת חרם.
מה אתם הייתם עושים?
נ.ב אני לא נשואה אבל נכנסת לפעמים לפורום פה וחושבת שזה הפורום הכי רלוונטי, תודה לכל מי שיקרא ויגיב