ריבונו של עולם,
תראה איזה ילדים יש לך...
אני כל פעם מרגישה שאני כמעט נופלת,
ואנשים טובים באמצע הדרך פשוט תופסים אותי ולא נותנים לי ליפול...
אוגוסט קשוח ביותר,
אחרי לידה עם גוזל קטן וחמוד,
ועוד כמה ילדים חמודים ומעייפים ממממש,
והגבר שלי אי שם בעזה...
אמנם כבר עברו שלושה חודשים מהלידה,
אבל עדיין רגישה מאוד ובוכה מהר,
מתרסקת משטויות...
ומסכנים הילדים, חופש משעמם..
אין לי כוחות לטייל איתם, ומאוד קשוח עם יונק קטן.
אז היום אמרתי יאללה, ניסע לקיוסק באזורנו, זו המציאה פה בחור שלנו...חחח
כבר בחניה 'נישקתי' עם הרכב 4 על 4.... כמעט מעכתי אותו, וואו איזה לחץץץ...
שני מלאכים בדמות אנשים עזרו לי בסבלנות לכוון את הרכב, ובנס ה4 על 4 לא נפגע.
אח''כ באתי לעלות את העגלה במדרגות, רק ראיתי את המדרגות הייתי על סף בכי, אין לי כח לזה... פתאום הגיע מלאך, ומיד הציע להרים לי את העגלה. פוווו... הנשימה חוזרת.
אח''כ אני מנסה לקנות לילדים ארטיקים.. עם הבייבי ביד, אני באה לשלם על השחיתות הזאת. ...40 שח על כמה ארטיקים... טוב, יאללה, לכבוד החופש... פתאום הילדון בן כמעט 3 נפל, אבל מה זה נפל? על אבנים ודם ובלאגן והכי היסטרי...
האמת?
היה בא לי להגיד לו - מגיע לך. אמרתי לך לשבת פה! באמת שכבר הסבלנות נגמרה, הוא סוחט אותי רגשית בכמויות.
אני שרופה עליו ברמות, אבל הוא לא שם עלי וזה ממש מתסכל! אני עוזבת את הקניה, הולכת לילדון, עם התינוק ביד ומנסה להרגיע... בעל הבית של הקיוסק, בחור צעיר , בא אליו, והתחיל לנסות להרגיע -' בא נשטוף לך את הרגל, אני אביא לך מים, ננגב עם מגבון .. בא אני ארים אותך... ' ממש חמוד... רק שהילד צרח עוד יותר, אמרתי לו, לא נורא, תכף הוא ירגע וכו'... הוא לא ויתר, הלך הביא לו ברד, הביא מים עם קרח.... ישב לידו! תקשיבו, הייתי בהלם, איזה נסיך... אפילו אני לא הכלתי אותו ככה 🥴 תוך כדי גברת מכניסה לי את הארטיקים לשקית...
בנוסף, באותו יום שכנים קנו לי משהו שהייתי חייבת דחוף ולא יכולתי להגיע לעיר...
אין. מרגישה שיש לנו עם של מלאכים.
עוד אומרים לי כל הזמן, מה את צריכה שנעזור לך... אני אומרת שאני מסתדרת, למרות שאני לא ממש, כי לא נעים, אבל תכלס, ברור לי שכל מה שאני אגיד יעזרו לי.
זה ממש מחמם את הלב ומרגישה שכל פעם שאני כמעט נופלת , המלאכים בדרך פשוט לא נותנים לי ליפול!
אבא שבשמים, תראה איזה עם של צדיקים ותגאל אותנו!!
תודה על התגובה!