רחליOס
לא נעיייים!=]]
), ואז אחותי כזה בום!! מרימה את הראש, צועקת "למה רק הוא??? זה לא פייר!!" וחוזרת לישון......
המלכה של העולם
בוהה בתקרה
"על מה אתה מסתכל?
"על השטיח!"
"איזה שטיח?"
"השטיח שעל התקרה!"
"איזה שטיח יש על התקרה?"
"אתה בעצמך אמרת שיש שם שטיח!"

)

כשהייתי קטנה יותר אחותי שמעה אותי מדברת מתוך שינה ... אמרתי " בפורים אני רוצה להתחפש ללגוו..!!"
)פרח532אני קם ב5:00 לפנות בוקר חבר שלי כזה מסתובב נראה מזה לחוץ פתאום הוא מרים צעקה אני יכול לפוצץ את כולכם אני הכי חזק בישיבה ואז הוא חצי קם כזה רואה שאני חטפתי שוק הוא אומר לי זה אמיתי תיזהר ממני אח"כ הוא סיפר לי מה היה החלום שלו
כול החברה דיברנו בחדר פתאום יעקב מתיישב על המיטה שלו ומתחיל לומר בבבב..גגגג..רררר...מזה נבהלתי זה היה שלא הכרתי את הדברים האלו בכלל!!!!!!!!!!!!!
)

שיראל.
)

רחליOסאחרונה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים