רחליOס
נכון יש תדברים המצחיקים האלה שאנשים עושים מתוך שינה~
אז החלטתי לפתוח על זה שרשור!זה פשוט אחד הקורעים!

לפני כמה שנים חזרתי בערך ב12 מבת מצוה של חברה. אני ישנה אם אחותי הקטנה בחדר.. מיתת קומותיים אני למעלה.
קיצור אני נכנסת למיטה פתאום אני שומעת "מה?........מה?........ מה?....... מה רחלי? מה אמרת?" לא עניתי! אחרי כמה שניות היא קצה מהמיטה- "מה? מה? מה? מה רחלי מה אמרת?" ואז אמרתי לה לחזור לישון! אז היא חזרה לישון!

אח של חברה שלי מסתבר היה צריך לשירותים מאוד דחוף לילה אחד! קיצור הוא בא. פותח תדלת של הארון ועושה את צרכיו

יאללה אנשים! תזרימו!

פחח...אביה =)
יומאחד אחשלי ישן..
אני באה אליו כזה "י', איפה המפתח של החללית??"
י': "ממביייז סודדממה..."
אני: "מה???"
י': "זה סוד"
אני:"למה זה סוד?"
י': ככה
אני: אבל אני רוצה!
י': אבל אי אפשר
ואז הוא אמר משו על החייזר הירוק או משו כזה..
קיצר אני הולכת ואחרי כמה דק' אני חוזרת לחדר שלו, וא ני קולטת אותו ער כזזה
"אביה את יודעת, החייזר הירוק אוהב רק אנשים כמוני"
שפך אותי!!!

אחשלי אחר ישן..
אני באה אליו "ש', איפה המפתח של החללית?"
ש' : בבית

חח..=]]נועוש=]]!!
בס"ד.

צעקתי "מיכל!מיכל! אל תעזבי אותי.."... וקמתי וחייכתי מתוך שינה..
ושמעתי על מישי שחולה במחת ירח והלכה לישון אצל חבירה שלה.. וכשהיא קמה בבוקר היא גלתה שהיא במיטה של ההורים של חבירה שלה..!!!!!!!!!!! לא נעיייים!=]]
עוד אחד -אנונימי (פותח)
אני ממש רגיש לדגדוגים וצביטות כאלה.  אז באחד השיעורים נרדמתי, ואז דימיינתי שמישו צבט אותי, קפצתי והרמתי צרחה... ואז אני שם לב שכולם בוהים בי.... פאדיחות.....
חחח..אנונימי (פותח)
חברה שלי,
בטיול השנתי-
מרימה ת'ראש, מגרדת באף-
"חיר-חיר-חור".
וחוזרת לישון XDDDD

יאוו, נקרעעעעתי.. XXDD
חחחח....;אביב
חזק....
חברה שלי ספרה שאחותה הייתה צריכה להתפנות באמצע הלילה, קמה ועשתה בפח... XDDD

פעם בבוקר (ב6 בערך..) אחשלי בא אלי כזה ואמר לי שהוא לא הולך לבי"ס באותו יום (השעו אותו.. ), ואז אחותי כזה בום!! מרימה את הראש, צועקת "למה רק הוא??? זה לא פייר!!" וחוזרת לישון......
חחח איך נקרעתי.. וזה עוד שעה שהיא ערה בה בד"כ.. (אלוהים שונא את אחים שלי, הם כמו שעון קמים כל בוקר אף פעם לא אחרי רבע ל7..)
הרגתם אותי..המלכה של העולם
אחותי בת 5 בערך.. ושבוע שעבר לקחתי לה את הכרית אחרי שהיא נירדמה וישנתי איתה.. (עם הכרית..) ואז באמצע הלילה אני מרגישה שמישו מושך לי את הכרית.. ופתאום אני רואה את אחותי בעיניים עצומות לוקחת לי ת'כרית..

ואתמול ישנתי איתה ראש וזנב כי לא היה לי כח לישון במיטה שלי, ואז באמצע הלילה היא פשוט קמה, הרביצה לי, וחזרה לישון..
חחח!רחליOס
אח שלי פעם. הוא תמיד היה נובח. סתם לכיף! קיצור פעם אחותי ישנהאיתו בחדר אם חברה. הוא קם. מרים תראש. נובח וחוזר לישון!
חחח...מרב14
משו שקרה לאחים שלי:
בוהה בתקרה
"על מה אתה מסתכל?
"על השטיח!"
"איזה שטיח?"
"השטיח שעל התקרה!"
"איזה שטיח יש על התקרה?"
"אתה בעצמך אמרת שיש שם שטיח!"

//calvin
בטיול גיבוש לישיבה חבר שלי קם בעיניים עצומות מוציא אותי מהשק"ש והולך..בבוקר הייתי בשק"ש אחר,החבר היה בשלי,וחבר אחר היה על הרצפה..

פעם קמתי מתוך שינה,הלכתי לחדר עם המחשב ואחשלי היה שם ושאלתי אותו כזה:"מאיפה נשיג את התמונות של הערבים?" וחזרתי לישון..אני זוכר שפתאום אני קולט שאמרתי משו מפגר כזה..חח

או שפעם ישנתי אצל אח שלי וקמתי כזה ושאלתי "למה נ'(הבן שלו)במיטה שלי?",הוא כזה מהסלון"מה?"..פתאום אני קולט שאני מדבר שטויות ואז מלמלתי כולי במבוכה"אה,הצל היה נראה.."משו כזה...חחחח....
אחד המבאסים..והמצחיקים!
חחחחחחחחחחח-נאוה-
קרעת אותי עם השקי שינה
חברה שלי בטיול שנתי.-Rעות-
בס"ד

אני:ל' קומי קומי ישנת מספיק
ל:אבל את אוהבת אותי?
אני:מה?

פתאום קלטתי שהיא רדומה!

ואי זה היה מצחיק על
חחח גם לי יש-נאוה-
בס"ד

אחותי הגדולה תמיד אומרת דברים מוזרים מתוך שינה ואח"כ לא זוכרת את זה...

בוקר אחד ניסיתי להעיר אותה לבית כנסת ( נראה לי זה היה חג או משהו)
אני אומרת לה " אפרת, קומי"
היא: "מממממ"
אני: אפרת, הולכים לבית כנסת"
היא: "טוב אני קמה" - ממשיכה לישון
אני" אפרת? לאן אנחנו הולכים?"
היא: " לבית חולים"

חחחח וכל זה מתוך שינה והיא לא זכרה כלום!!!

פעם חלמתי חלום רע - ממש לא חביב
ואז צעקתי מתוך שינה והתעוררתי מהצעקה של עצמי חחח
אז אח שלי שהיה ער בא לראות מה קרה לי ואמא שלי שואלת " מה קרה?"
אמרתי להם שחלמתי משהו ורציתי לחזור לישון אבל אח שלי:
" נו, מה קרה? מה חלמת , למה צעקת?"
אני: " אני רוצה לישון"
והוא ממשיך...
אז אמא שלי אמרה לו לעזוב אותי ולתת לי לישון
ואז הוא אומר " אבל מחר היא כבר לא תזכור כלום.."

חחח חצוף, הוא לא יודע שאני תמיד זוכרת אם אני מתעוררת בלילה ( בבוקר באמת זכרתי הכל)

טוב, אולי לא תץמיד, אח שלי טוען שהוא שמע אותי פעם ממלמלת משהו שנשמע כמו " אבל איך אני אגיע לשם?"
חחח עד היום אין לי מושג אם זה קרה, אז על מה חלמתי.

מכירים את זה שחולמים שאתם נופלים, ואז אתם מתעוררים בקפיצה כזאת כי אתם מרגישים שאתם עומדים ליפול מהמיטה?
או שאתם חולמים שאתם רצים ולא מצליחים להתקדם, דורכים על הרצפה ומגלים שכל צעד אתם שוקעים כאילו הרצפה זה בור, אתם רצים בתוך מים ומישהו רודף אחריכם ואתם ךלא מצליחים לזוז?
חח יש מלא כלאה...חלומות.. דבר הזוי

חח.רחליOס
אח שלי. כשהיה ממש קטן ושטותי כזה חמוד (היום הוא רציני כזה )
קיצור הוא באמצע הלילה קם על הברכיים (הוא עוד היה על המיטה) מילמל איזה משו קטן ולא ברור..ואז נםל חזרה על הכרית. קשה להסביר את זה ככה. צריך לראות אותי מדגימה! או אותו באמיתי
אחותי.. כ-ל לילה מדברת. פשוט אין לילה שלא~
אתמול למשל היא שרה משו לא ברור מיתוך שינה!
אין כל פעם שאני הולכת לישון אחריה אני שומעת אותה מדברת או ממלמלת משו! פשוט קורע!
וואי שפכתם אותי, בעיקר עם השרותים.. אני---הדריכני
חלמתי חלום סיוטי על גנבים או משו, קמתי, הלכתי לבדוק שהדלת נעולה, וחזרתי לישון
חברותזכוכית מגדלת
סיפרו לי שפשוט התיישבתי מתוך שנה- אמרתי ''אמא'' וחזרתי לישון.
חח..=]ה!2ה 2!2ה
פעם אחת אחותי ישנה והיה טלפון..
והיו צריכים ביביסיטר ואני לא יכולתי את הערתי את אחותי ושאלתי אותה אם היא יכולה..
נתתי לה תטלפון והלכתי לפעולה..
כשחזרתי מהפעולה שאלתי את אחותי למה היא לא הלכה לביביסיטר והיא לא הבינה על מה אני מדברת.ץ..
קיצר הסברתי לה שהתקשרו וזה..
ואז היא אמרה לי שהיא לא זוכרת את זה וכנראה שהיא דיברה מיתוך שינה..
קיצר.. זה היה ממש מצחיק.. כנראה היא אמרה לאישה הזאת שהיא לא יכולה או משו כזה...

וגם..
פעם אחת אני ואח שלי התעוררנו ממש מוקדם א סתם דיברנו וישבנו על המיתה שלי..
פיתאום אנחנו שומעים "בום" אנחנו מיסתקלים ורואים את אחותי על הרצפה..
היא כאילו נפלה.. זה היה אחד הקורעים..
אני ואח שלי נישפחנו...

וגם..
במחנה אחד אז בלילה חברות שלי קמו וראו את חברה שלי מדברת..
וזה היה ב -2 בלילה...
לילה אחרי זה גם ב2 בלילה היא דיברה והם הסריטו אותה..
זה היה אחד המלחיצים..
היא כאילו לקחה לחברה שלי תנעל ואמרה לה למה היא מעליבה אותה או משו בסיגנון...

לילה טוב!
וואי.. הרגע קרתה לי הסיטואציה האחרונה שכתבתי... ח.ה!2ה 2!2ה
ענק..

הרגע היה בום כזה ואחותי נפלה מהמיטה...

XD
התבלבלתי..^^ לא האחרונה.. השניהה!2ה 2!2ה
אהבתתיי..גם לי קרה משווואנונימי (פותח)
כשהייתי קטנה יותר אחותי שמעה אותי מדברת מתוך שינה ... אמרתי " בפורים אני רוצה להתחפש ללגוו..!!"

באחד הטיולים השנתיים חברה שלי נרדמה על השמיכה.. אז אני והחברות שלי ניסינו להעיר אותה להגיד לה להיכנס

מתחת השמיכה.. והיא אמרה לנו.. "כן, כן.."

אחרי קמה דקות היא צעקה: "קמתי קמתי.." הסתכלנו לראות מה איתה והיא חזרה לישון..!!
קודם כלארי צלוב
יש לי חבר שמדבר כל לילה מתוך שינה אז איתו עושים את כל הקטעים
יום אחד הוא ישן ומתחיל לדבר ופתאום חבר אחר באותו חדר גם מתחיל לדבר אז השתתקנו וראינו שהם ניהלו שיחה הזויה מתוך שינה יעני הם ענו אחד לשני כל מני שטויות!!!
שאלנו את חבר שלי איפה המפתחות לצוללת והוא התחיל להסביר לנו משהו על קלפים צבעוניים בטעם חסה!!!!!!
אותו חבר גם לילה אחד (זה היה מפחיד) שמענו אותו מתעצבן על משהו מתוך שינה (יכול להיות שהוא חלם על מחבל) אז הוא קם מהמיטה תפס איזה מקל וזרק אותו בשיא הכוח לפינת החדר תוך כדי צעקות ואז פשוט המשיך לישון ובבוקר לא זכר כלום
חוץ מזה סתם זה מצחיק כי החבר הזה אם שמעת מה הוא מדבר בלילה אפשר להגיד לו בבוקר אמרת ככה וככה והוא פשוט זוכר את כל החלומות שלו (הוא מתחיל לספר על מה הוא חלם!!)
חוץ מזה יש עוד המון קטעים אבל אין לי כח לכתוב!!
חחחחח-נאוה-
למה תמיד כל הסיפורים המצחיקים זה אצל הבנים?
חחח נקרעתי

גם אני שמעתי פעם על 2 אנשים שניהלו שיחה מתוך שינה...

וואי ההוא עם הסכין- איזה מלחיץ!!
חלומות שווא ידברו? זה אנחנו שמדברים!זה אני היועץ
יום אחרי הבגרות במתמטיקה אחותי הגדולה קמה ומכריזה חגיגית:
"פיתגורס פתר את החידה!"  (כנראה שלמי שב5 יח' כבר אין על מה לחלום..)

אני,באותו יום של הבגרות במתמטיקה ישנה אצל חברה (היינו לבד בבית)ופתאום מזנקת מהמיטה לדלת תוך קריאות: "שבע קפץ עליי!!"
עכשיו זה מצחיק,אז זה היה מפחיד.
והחברה? חסל סדר השינה אצלה.

משו קצת פחות מצחיק:אח של חברה שלי קם באמצע הלילה עם סכין ותכנן לעשות פיגוע המוני לערבים.
אממה? היא היתה לידו,והוא קירב אליה את הסכין. היא צרחה:אני לא ערביה! הוא התעורר.

זה לא אכול שמתאים לפורום הזה.golani
תראו למה הפכתם את נוג"ה, לנסיו"פ ול"צעיר בראש". מרוצים? מרוצים מזה שהפורום הפך להיות חיכוי עלוב של פייסבוק במקום המטרה המקורית שלו? שיבושם לכם, אני פורש מפה עד שהפורום יחזור למה שהוא היה אמור להיות.
להתראות.
*אשכולgolani
חחחח הרגתםם )פרח532
אז..Matanman
יש לי חבר שהתעורר מתוך שינה לקח תפוח והלך איתו על הכביש הראשי בישוב שלו כשהוא מחזיק את התפוח מול הפנים... הוא התעורר בגלל אורות מכונית שהיו על הפנים שלו...

אני הכי ביריוןכל הזמן שמח

אני קם ב5:00 לפנות בוקר חבר שלי כזה מסתובב נראה מזה לחוץ פתאום הוא מרים צעקה אני יכול לפוצץ את כולכם אני הכי חזק בישיבה ואז הוא חצי קם כזה רואה שאני חטפתי שוק הוא אומר לי זה אמיתי  תיזהר ממני אח"כ הוא סיפר לי מה היה החלום שלו

כול החברה דיברנו בחדר פתאום יעקב מתיישב על המיטה שלו ומתחיל לומר בבבב..גגגג..רררר...מזה נבהלתי זה היה שלא הכרתי את הדברים האלו בכלל!!!!!!!!!!!!! 

באחד הטיולים השנתיים(השנה!)ד"ר אריק
בס"ד
כן!עם הרגל שלי!(עזבו...לא הייתי יותר מחצי טיול בגלל שנכנס לי ברזל לרגל!)
באמצע הלילה חברה שלי ביקשה מחברה אחרת שלי לבוא איתה לשרותים...אני נרדמתי ראשונה כי לא הרגשתי טוב... קיצר...קלטו את זה:
אני:"א' אל תלכי!"
א':"מה אריאל?אני חייבת שרותים!מה הבעיה ללכת לשרותים?"
"אני:"לא!אל לתכי!פליז!!!!!!!א'!אל תלכי!"
ה':"עזבי, א'...היא ישנה בכלל, תשאלי אותה מחר בבוקר מה היא חלמה עליך"
זה היה פדיחה!
אחד הטובים. חח, קרה לי בשבת (:אביה14
היתה לנו שבת סמינריון השבוע.. קיצור,אני הלכתי לישון באיזה אחד וחצי...

חברות שלי סיפרו לי שבשלוש בערך התעוררתי ואמרתי להם כזה:
"אוף!!! היא ממש מעצבנת!! מה היא אומרת בiרקסים? אומרים בורקסים!" (עם שורוק ב-ו'..)
הן: "מי? מה את רוצה?" 
אני: "נ'! (חברה שלי) היא כל הזמן אומרת בiרקסים! אני אומרת לה שאומרים בורקסים והיא לא מקשיבה לי! היא כל הזמן צורחת: בiרקסים בiרקסים בiרקסים בiרקסים!! אני לא מבינה! אומרים בורקסים!
(אח"כ התגלה לי שהיא באמת אמרה משהו על בiרקסים...  )
חברות: "טוב, אביה, נשמה, תחזרי לישון..." (מתגלגלות מצחוק)
אני: "מה אני אעשה, אני לא מצליחה להירדם כל עוד היא אומרת בiרקסים!"
 אז התחלתי למלמל: בiרקסים בורקסים בiרקסים בורקסים בiרקסים.... וככה נרדמתי 
בבוקר, כשסיפרו לי את זה לא זכרתי את זה בכלל...
וואי, זה היה מצחיק...
גולני- (בתקווה שעוד לא פרשת)לולה=]
להתראות.
מאחלת לך שתוכל לדעת גם להנות מידי פעם ולהשתחרר, כי כובד ראש לפעמים מעיק מאוד עלייך ועל הסביבה שלך.

יומעולה

(נ"ב- כשתיהיה מנהל, אתה תקבע מה מתאים לפורום שאותו תנהל)
אני מאוד פעיל בפורומים של "חוסר כובד ראש".golani
כמו פרוייקט השטו"ת, ככה שהניסיון לפרשן אותי פסיכולוגית לא צלח הפעם, מה לעשות, אולי בפעם הבאה. 
כשתחליטי לשנות את מטרת הפורום יהיה נחמד מצידך לכתוב את זה בחוקים, פשוט שאני ידע למה לצפות.
(נ.ב. נא לא לכתוב בכתב כזה קטן.)
לולה-הסנה-בוער
בס"ד
אני לא ממש מסכימה עם גולני בביקורתיות התמידית, אבל ביננו- הפורום באמת נראה כמו רשת חברתית לדוסים שיש להם רימון אז אין להם פייסבוק.
אני לא חושבת שאסור לעשות שרשורים קלילים ומצחיקים, אבל תראי איך הפורום נראה- יש בקושי שרשורים רציניים. אני חושבת שיש המון שלא פותחים כאלו, למרות שיש להם דברים שהם רוצים לברר, כי ברור שהשרשורים האלו ירדו במהירות למטה, ובמקרה הטוב תהיה עליהן תגובה אחת-שתיים ברמה.
ואחותי היקרה, אני יודעת שאני קצת חוצפנית- אבל לנפנף ב"כשתהיה מנהל..", זה קצת.. לא בוגר. יש פה אנשים שבאמת אכפת להם מהפורום, שהם חברים בפורום ולא באים מבחוץ וזורקים ביקורות, אלא הם מבפנים ובאמת אכפת להם איך הפורום נראה. אז כשהם מעלים נק' לשיפור לסתום להם את הפה? אני לא אמשיך כי אני לא רוצה להרוס את השרשור הזה ולפגוע בך, אבל קחי לתשומת לבך. אם הפורום ימשיך להתנהל ככה ישארו פה חמשושים ומטה. (וזה לא איום, זה באמת קורה. לא יצא לך לתהות בחודשים האחרונים לאן הולכים ונעלמים כל האנשים הרציניים ושות'?)
וואי לידור..אני מה-זה מסכימה איתך..המלכה של העולם
אני לא נפגעתלולה=]
ואין לי בעיה בכלל שתגידו ביקרות, באמת שלא.
אבל לכתוב על כל שירשור שנפתח שהוא לא מתאים לפורום זה ממש מעצבן לפעמים, וזה חלק מהדברים שהורסים את האווירה. 
יש כולמיני דרכים להעלות נקודות לשיפור, את יודעת... 

אגב- איפה יש חוקים לפורום? הכוונה היא לשירשור של פגזניקית גאה?  אני שואלת רציני..

די לנצל"ש!!!!אביה =)
ולכן היא כתבה:שיראל.
"אני לא ממש מסכימה עם גולני בביקורתיות התמידית"..

עם שאר ההודעה אני מסכימה לחלוטין.קצת רמה,ח'ברה..
די לנצל"ש!!!!אביה =)
באמת שאני לא מבינה מה הבעיה בשרשור החמוד הזה...
אסור כבר לצחוק קצת בחיים?
כל השרשורים שצריכים להיות פה זה רק "נמאס לי מהחיים" , "מה הבעיה בפייסבוק?" או "אני לא מאמינה, התאהבתי..."
בחייאת, תנו לצחוק, תנו להנות! למה להרוס את האווירה של שרשור נחמד ב"אתם מורידים את הרמה של הפורום!!!!" |חופר
וזהו.
די לנצל"ש!
בדיוק בשביל זה לולה פתחה את השרשור: "@#$%^&*~חשוב!!!~*&^%$#@" (משו כזה)
יום טוב.
זה ניצלו"ש חשוב שיראל.
וכן,זה ב-ד-י-ו-ק השירשורים שצריכים להיות פה.
לא רוצה? לא צריך! את יכולה ללכת לנסיו"פ,ברש"צ או צעיר בראש...רק תבחרי לאן..
אפשר מדי פעם שירשור נחמד,אבל לא להגזים..
אה,אופס..עוד לא ראיתי ת'שירשור של לולה,סורי.שיראל.
אאההה?-נאוה-
בס"ד

לחדשים שביננו....
מה זה "נסיו"פ ?

ולא הבנתי באיזה פורום זה כן המקום בשביל דברים קלילים ומצחיקים..

תודה

יאו!!! קרה לי פעם משו ממש מפחיד..אורושקוש
ישבתי עם אחותי על המטה ודיברנו כשלידנו אחותי אחרת ישנה..
פתאום אחותי(שישנה) פותחת את העיניים מסתכלת עלינו במבט מפחיד כזה וצוחקת צחוק רשע כזה כמו של כל המכשפות מהסרטים.. אני ואחותי ממש נלחצנו ואמא  שלי אמרה לנו:תרגעו..היא ישנה. אבל אני ואחותי כזה: לא אמא! זה אמיתי! היא תהרוג אותנו!

יואו! זה היה מפחיד..
יאווו אביה!! הרגתת אותיי!! חח..במבלולו

וזה לא מצחיק, זה עצוב ומפחיד :S
הייתי בביביסיטר,
היתה שם ילדה בת 3 וחצי בערך.
בערך ב12 בלילה היא מתחילה לצרוח.. אבל איזה צרחות!! היא השתוללה במיטה, עם עיניים פקוחות,
"אאאייהה!! אמאא!! אבאאא!!"
צורחחתת!!

וזה היה בתקופה שממש, ממש, ממש פחדתי מרוחות רפאים, דיבוקים וכל זה..
(גם עכשיו, אבל פחות )

ואני הייתי ממש בלחץ
אמרתי לה- "הדר.. הדריי.. עומעט אבא ואמא יחזרו.." והיא מכירה ואוהבת אותי, לא הבנתי מה קרה- היא צרחה-
"דאאייי! איהה! אמא!"
ואני - פשוט מתתי מפחד.
התקשרתי לאמא שלי כולי רועדת, נצמדת לקיר,
וכמעט בכיתי לה- "אמא.. להדר יש דיבוק.."

(למי שלא יודע- דיבוק זה כשנשמה נכנסת לגוף של בנאדם, ומדי פעם משתלטת עליו ומתחילה לדבר.. הגוף מתעלף כזה)
זה בקושי קורה, אבל היו מקרים.

בקיצור.. אני באמת באמת רעדתי מפחד.. (כן, כן, תצחקו D
ואז אמא שלי שאלה מה קורה,מה היא עושה והכל.. ואז אמרתי לה..

בקיצור, בסוף התברר שהיו לה תולעים (לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.!!. חח..)
(ולמי שלא יודע מה זה- אז עדיף שלא יידע D: )

יום נפלא נקי מסיוטים

חחח קורעות אבל בכיף!עץ על מים
אח שלי עד היום כל הזמן הוא מדבר מתוך שנה שר קופץ מתגלגל ומה לא!!!

2 דברים לא הכיקשורים אבל מצחיקים!:
* דוד שלי הרדים את הבן שלו פעם אצלינובבית במטה כזאת קצרה ואז מה שקרה זה: הו נרדם והילד לא אז הוא הלך לישון והילד העיר את כולם.....
* במקרה אם אותם דודים: אם היו בסוכות אחד הילדים הלך לישון ובאמצע הלילה בערך באחד  הוא הולך לאבא שלו לסוכה אבא אני רוצה לישון פה ילד בן שנתים!!! זה היה קורע!
ואני-אנונימי (פותח)
אני בטיול משפחות קמתי בלילה והתחלתי לרדת ולעלות במדרגות, ואז צעקו אלי מי זה, אז התחלתי לצעוק שאני לא זוכר.
או, שירדתי למטה (בבית) וניסיתי לצאת החוצה. המזל הוא שההורים שלי היו שם.
סנה בוער וגולני-רחליOס
זה לא הולך ככה.
כל אחד אומר מה שהוא חושב שהפורום הזה צריך להיות!
אחד אומר דברים קלילים כאלה ושטויות. וכשיש דברים כבדים כמו מישו שצריך עצות או משו כזה אומרים לו: זה לא מתאים לפה זה לא מתאים לפה! זה מוריד תרמה. זה מוריד תרמה..
וההפך!
אז תגידו לי מה צריך ללהיות פה?
זה נוער וגיל ההתבגרות- מה יש בגיל ההתבגרות? עושים שטויות. ולפעמים יש בעיות! אז אם בנאדם צריך עזרה כי "נמאס לי מהחיים" , "מה הבעיה בפייסבוק?" או "אני לא מאמינה, התאהבתי..." אז תפרגנו ותעזרו לו או שלפחות על תגיבו!
ותפסיקו להציק!
די! שום דבר לא מוריד שום רמה! כי זה מה שזה נ*ו*ע*ר ו*ג*י*ל ה*ה*ת*ב*ג*ר*ו*ת!!!! אז די!
ו.. וואו למה לקשר את פייסבוק לכל דבר! הפורום הזה לא מ-ת-ק-ר-ב  לפייסבוק!

וכדאי שלא יהיה ניצלוש מוחלט!
בפורום אחר שהייתי נמצאת שם פעם.. מישו סיפר שהוא קם באמצע הלילה לקח כוס יין ושתה. ואז אמא שלו באה ואמרה לו ללכת לישון! בבוקר הוא כמובן לא זכר כלום!
היה לי פעם פאדיחוותת...מרב.
אני מאוהבת בילד מסוים כבר איזה שנתיים... קיצר- שנה שעברה בחופש הגדול אחים שלי עושים לי: "מרבב... קומי כברר.. מרבב!!!"
שאלתי אותם:"מה השעה??"
אמרו: "שבע וחצי בבוקר.."
שאלתי אותם למה לעזאזל הם העירון אותי בשעה הזאת, והם אמרו:"מצטערים- פשוט כל הזמן מלמלת "ע'...ע'..." (הילד שאני אוהבת..), וזה כבר טרטר לנו ת'שכל..."
מאז אחים שלי יודעים שמרב מאוהבת בע'.. מקסים><

אחשלי םפעם דיבר מתוך שינה, ופשוט סיפר לנו סיפורים על פיות ושדונים חמודים..

אחשלי התעורר באחת וחצי בלילה (הלך לישון בערך ב11 וחצי), ושאל אותי: "מרב, ממתי את ערה בשעה כזאת מוקדמת?" (הקטע זה שבדיוק יצאתי מהמקלחת).. קיצר-- הבנאדם התיחיל להתלבש כאילו עכשיו 7 בבוקר וישלו עוד שניה מנין, ואז אמרתי לו שהוא הלך לישוון שעתיים לפני, הוא הסתכל בשעון וקלט שרק אחת וחצי.. קיצר-- הזמנתיאותו לישון בחדרי הקט (באמת קט. בקושי יש מקום כשהמיטה םפתוחה לשני ילדים), ובבוקר הוא לא זכר למה הוא ישן איתי בחדר^^ הוא עשה את כל מה שהוא עשה מתוך שינהXD
חח מרצ'! מה יהיה איתך? רחליOסאחרונה
קרה לי כמה פעמים שקמתי באמצע הלילה והייתי בטוחה שבוקר! עכשיו הקטע הוא שאני קמה באמצע הלילה כולי אם מרץ. אבל כשאני כמה בבוקר אני חצי ישנה! חח.. למה?
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך