בבחירות הבאות אהיה בדילמה הקשה ביותר בחייבינייש פתוח

מצד אחד, אני מעדיף למות מאשר לתת את הקול שלי למפלגת שמאל. כמו כן אני לא מבדיל בין שמאל למרכז. אותו הדין למי שרצה לזרוק את החרדים למזבלה.

מצד שני, איתמר בן גביר, בצלאל סמוטריץ', לימור סון הר מלך, מירי רגב, ניסים ואטורי, חנוך מילביצקי, טלי גוטליב. להקיא מכל הגועל של האנשים האלו.

אחרון חביב. יש מישהו שבמשך שנים מכפיש את גדעון סער קשות ומדבר על התנהלות פלילית ונוראה שלו, ולא חוטף שום תביעת דיבה.

מה נשאר??

כנראה שעדיף להקיא מאשר למות…אוהב א״י והעם 4

….הקונספציה הכי מגעילה בעשרות השנים האחרונות היא התפיסה המפרידה שיש מושגים של ימין שמאל שפוליטיקאים שבאמת בה להקיא מהם מחדירים לעם.

השוני הוא בטקטיקה. הערבים לא רוצים שלום אז יש פוליטיקאים שבעבר קראו להם יונים והם בעד להתפשר ולהבליט את הצד השני כסרבן. בפועל מדיניות כזאת רק הביאה ברכה לישראל.

לצערי הלכאורה ימין עם כל ההצהרות הנבובות שלו רק הביא קללה פירוד והשפלה.

כשיש רצון למות ולא להצביע לאלטרנטיבה שלטונית למרות שאתה מודע עד כדי להקיא מהשלטון הקיים

זה רק הביטוי של מה שאמרתי כלומר:

לצערי הלכאורה ימין עם כל ההצהרות הנבובות שלו רק הביא קללה פירוד והשפלה

פתחת שרשור המלצות בשאלה למי לבחור?איתן גיל
כל עצה תעזורבינייש פתוח
יש הבדל בין סומטריץ' לבן גבירshaulreznik

האחרון הוא נמר של נייר ונער בן טיפש עשרה נצחי. מאידך, סמוטריץ' נראה הרבה יותר שקול וגם מגלה מוכנות ללמוד בעודו מאייש תפקיד כזה או אחר. 

לשניהם הוא אומר שבא לו להקיא…..אוהב א״י והעם 4
… לא משנה מה ההבדל בניהם.
איך שכחת את פייגלין שמתכנן קאמבק?עם הפנים לעתיד

להזכירכם, ב2019 א' הוא סיים בערך באותה תוצאה כמו בנט, ואם לבנט היה מותר לקום מהקרשים ולהגשים חלומות מגלומניים, גם לו מותר...

אוי לא...בינייש פתוח

מתנגד חיסונים וקונספירטור.

פעם שמעתי אותו מדבר, והוא דיבר במשך 20 דקות על 30 נושאים.

על כל נושא הקדיש ארבע מילים, והכל אמרות פשטניות עם סימני קריאה.

ימין כלכלי רדילקי שרוצה לתת לכל אזרח לקנות דלק מרוסיה.

אני מקווה שלמדת מ7 באוקטובר עד כמה הוא טעה בעניין צבא מקצועי.

יש לו רגישות גבוהה לשלילת חירות, ולכןעם הפנים לעתיד

נוטה להתנגד להפעלת לחץ לקבל חיסונים כשאין קונצנזוס מספק לדעתו לגבי התועלת שלהן.

ימין כלכלי רדיקלי - אני חולק עליך, בחזון שלו יש 12 משרדי ממשלה במקום 30 ומשהו,  12 משרדים זה לא "ימין כלכלי רדיקלי", הוא כן בעד שבאופן כללי המדינה תתערב כמה שפחות בנושאי תרבות וערכים וכיו"ב, וחושב שלכל הצדדים זה רק יעזור.

צבא מקצועי - אני פחות בקי בנושא (אני חרדי במקור, ולצערי לא יצא לי להתגייס), אבל הבנתי שגם הוא לא רוצה צבא מקצועי לגמרי (ולהיפך, מדבר על חיול בסיסי לכולם, וברגע שה"חינוך לערכים" יצא מהצבא והוא יחזור למטרתו המקורית בלבד, צפוי שגם לחרדים תהיה פחות התנגדות) וגם מה שכן - הוא מדבר על הדרגה, יש לי אח מפקד בגולני שטוען שהחזון שלו לצבא עדיין אקטואלי גם אחרי ה7 לאוקטובר.

בכל מקרה  - גם אני לא מתחבר לכל ה"קטעים" שלו (כמו שאתה אומר הוא בטוח בעצמו בצורה המזכירה שמאלנים גם לגבי החיסונים אני לא לגמרי איתו, אבל מצד שני דווקא החזון לעזה שהיה נחשב לבושתינו הכי "הזוי" הולך ונהיה קונצנזוס), אבל לכל פוליטיקאי יש חסרונות, ואני מעדיף את שלו, למרות סימני הקריאה- חושב שכדאי לנסות כיוונים חדשים שלא ניסינו, ומי יודע? אולי יתברר שיש סיבה למה הוא כל כך בטוח בעקרונותיו אותם צועק כבר 30 שנה ברציפות.

"אבל המצע!"shaulreznik
לפייגלין אין כישורי מנהיגות. אם אי פעם ישוב לכנסת ויקבל תפקיד של שר, כך מיני ועדים, מפגינים ומיכל שיר יאכלו אותו בלי מלח.
עדיף המצע מאשר "כן ביבי/לא ביבי" או ה"סמול"עם הפנים לעתיד

ה"פאשיסטים" וכו'...

הוא לא דיבר נגד כפיה (שלא קיימת) לחיסוניםבינייש פתוח
הוא המליץ להתרחק מהם
פייגלין? שמענו עליואיתן גיל

הקים את מנהיגות יהודית וחבר לליכוד כדי להתמודד ממנה על ראשות הממשלה, ואכן התמודד כמה פעמים, וכמובן שהפסיד פעם אחר פעם.

מעולם הוא לא ראה עצמו חלק מהליכוד. קבוצת התומכים שלו, הגרעין הקשה, מנתה 400 חברים, מחציתם ילדים.

כשנזרק בבושת פנים הקים את זהות, שהיתה על סף כניסה לכנסת אבל נותרה בחוץ, ופורקה.

ושוב חזר לליכוד, וזוהה שם כסוס טרויאני, ונאלץ לעזוב.

ושוב הוא מחפש את עצמו פוליטית.

רעיונות יש לו מכאן עד איטליה, אבל מנהיג הוא לא.

לא צריך כבר להחליטברגוע
אין עדיין תאריך לבחירות, ואתה עדיין לא יודע מי יתמודד
אני משער שהבחירות יהיו ישר אחרי המלחמהבינייש פתוח
ומתי זה יקרה?ברגוע

הכנסת בפגרה עד אחרי החגים, ככה שאי אפשר בנתיים לצאת לבחירות. וגם אם מחליטים ללכת לבחירות זה לוקח לפחות 3 חודשים.

אפשר לקבל החלטות נקודתיות בזמן פגרהבינייש פתוח
מחכים לתוצאות הבחירות בארצות הבריתאיתן גיל

אם טראמפ יזכה, נתניהו יעזר בו כדי לרסן את הקפלניסטים. למשל, הקפאת חשבונות הבנק שלהם תחת עילת אנרכיסטים סייעני טרור.

בתרחיש כזה הבחירות יערכו במועדן החוקי.

מנגד, אם האריס תזכה, היא תפעיל לחץ באמצעות טרור קפלניסטי נגד הממשלה, ונתניהו יעביר להכרעת העם.

הוא עצמו לא יתמודד שוב (לקדנציה שביעית).

נתחיל מזה שאין דילמהshaulreznik

כל עוד בג"ץ והיועמ"שית שולטים בכיפה, זהות ראש הממשלה לא כל כך משנה. שני הגורמים דלעיל ימשיכו לתקוע לו מקלות בגלגלים ולבקש שכל סכסוך מזוין יתנהל לפי אמנות בינלאומיות וחוקים אוטופיים. אז ראש ממשלה שמאלני יתקפל מרצונו, ואילו ראש ממשלה ימני יתקפל אחרי X מכתבים, תיקים במשטרה, דיונים וקמפיינים עתירי כסף.

הלוואי והיה לנו איזה פינושה שהיה ממגר את הקפלניסטים וסוכניהם מיגור פיזי.

קישקוש מלה שיטנה.אוהב א״י והעם 4
קשקוש זה שמך הפרטי השניshaulreznik
סבא'לה, שכחת ליטול את מנת הכדורים היומית
לקראת חודש אלול , הימים הנוראים, ויום כיפור….אוהב א״י והעם 4
…. אני סולח לך כדי שלא תיפול בעבירה בן אדם לחברו, למרות שלא בקשת סליחה.
מעניין את האיבר שמתחרז עם 'מחט'shaulreznik
אתה צריך להצביע לאופציה הכי טובהנקדימון

זה לא אומר שתאהב את כולם, וגם לא נדרש.

אגב, המלצה: תנסה לסנן את סגנון הדיבור של מי שאתה לא אוהב. הרבה פעמים תגלה שזה הדבר היחיד שאתה רגיש אליו מתוך האדם כולו.

הדר מוכתר אחיאריק מהדרום
התלבטות מיותרתפשוט אני..

אתה לא משפיען עם עשרות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות,

לא פרופ' מכובד באוניברסיטה שדעתו נחשבת על ידי רבים כ"דבר המומחה",

לא רב גדול עם קהל שצמא לשמוע ממנו את דעותיו והליכותיו.

בבחירות האחרונות, כל 36,227 קולות היו שווים למנדט אחד.

בהנחה שמספר המצביעים בבחירות הבאות יהיה דומה, הפתק שלך יהיה שווה ל-0.002760372% מנדט.

ובמילים אחרות: כלום ושום דבר.

יש מפלגה שאתה ממש בעדה, והקלפי קרובה אליך? לך על זה, תהנה לממש את זכותך הדמוקרטית.

אין לך מושג למי להצביע או שהגעה לקלפי לא מסתדרת בלו"ז שלך? דלג, הכל טוב, ממילא הקול שלך שווה כקליפת השום.

(כמובן את כל הדברים האלה אני אומר קודם כל לעצמי ומיישם אותם בהצלחה רבה, שאף אחד לא יחשוב שזה אישי כלפיו)

תשובות לטענות שיבואו:

* כשאתה לא מצביע אתה מחזק את הצד השני - לא נכון. מספר המנדטים לא ישתנה כהוא זה כתוצאה מכך שלא הצבעתי. ע"ע "הפתק שלך יהיה שווה ל-0.002760372% מנדט".

* אבל אם כולם יעשו כמוך אז בסוף זה כן ישפיע על מפת המנדטים - נכון, אבל לא כולם יעשו כמוני. ע"ע "אתה לא משפיען עם עשרות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות". לאדמור מגור אני בהחלט לא אגיד שהדעה שלו לא משנה, מן הסתם הוא (בניגוד אלינו) דווקא כן יכול להזיז מנדטים מכאן לשם אם יבחר בכך.

* אם לא תצביע לא תוכל להתלונן - אני יהודי, אשכנזי, פולני. יש לי בירת' וורייט להתלונן.

לפי הגישה שלך לא הייתי אמור לעשות מילואיםבינייש פתוח
כי לחייל אחד אין הרבה השפעה על שדה קרב כל כך גדול וארוך
לא נכוןפשוט אני..

ההשוואה הייתה דומה אם בשדה הקרב היו 4 מיליון חיילים (שזה מספר המצביעים), ואז יכולת לטעון שאחד מתוך 4 מיליון זה לא משמעותי.

אבל במקרה שלנו שיש אלפי חיילים בלבד ולא 4 מיליון, ההשוואה כלל לא במקום.

בנוסף, אפילו אם היו 4 מיליון, ההשוואה לא הייתה נכונה:

הרי חייל בודד מסוגל להביא לשינוי המציאות בשטח הקרב (חייל בודד יכול להרוג אויבים אפילו אם הוא אחד מתוך 4 מיליון*? כן, בוודאי), זאת בניגוד למצביע בודד שלא יכול בשום אופן לשנות את תמונת המנדטים, גם אם מאוד ירצה. 

*זו כמובן רק דוגמה, בפועל חייל בודד יכול להשפיע על הקרב באינספור דרכים: לעזור להעלות את המורל, לעזור בכך שיהיו יותר חיילים שעושים שמירות וכך חיילים אחרים יוכלו ללכת לנוח, לעזור בכך שהוא יהיה זה שיזהה את הסכנה המתקרבת אליהם, וכן על זו הדרך.

זו טענה בעייתיתהסטורי
כי כמובן, לגבי האזרח הבודד, אתה צודק בגדול (אם כי כבר היו מקרים שמנדטים עברו על שלושים קולות ופחות מכאן ומכאן.

אבל, בהנחה שהוא לא היחיד שנמצא בהתלבטות הזאת, אלא יש רבים מאוד כמוהו - כשרבים יוותרו על זכותם להצביע, זה כבר כן משמעותי.

מתי 30 קולות הכריעו?פשוט אני..
לגבי טענת הרביםפשוט אני..

כמו שכתבתי, זה שהוא לא יצביע לא יגרום לרבים לא להצביע. לכן זה חסר משמעות.

גם אם רבים לא יצביעו, כמו שתמיד יש עשרות אחוזים שלא מצביעים, עדיין הקול שלך שווה 0.00276% מנדט...

אבל נורמה כזו תהיה כמו אמירה של אדמורנקדימון
אם הנורמה תהיה של הימנעות מהצבעה, ההשלכות יהיו הרות אסון.
כבר יש נורמהפשוט אני..
עשרות אחוזים לא מצביעים, כלומר מיליוני בעלי זכות הצבעה לא עושים זאת.

איזה אסון קורה בגלל זה?

בכל מקרה, זה שאתה לא תצביע או כן תצביע לא ישפיע על הנורמה או על המגמה או על המנדטים או על כלום. מתוך מיליונים שיכולים להצביע, אתה אפילו לא טיפה בים. אתה טיפה באוקיינוס.

חינכו אותנו מגיל קטן שכל קול חשוב, שזו חובתנו הדמוקרטית וכו', ולכן קשה מאוד להשתחרר מהאקסיומות האלה ולהבין שהקול שלנו לא שווה את הנייר עליו הוא מודפס.

אם כל הקולות במצטבר שווים הכלבינייש פתוח
אז כדאי לא לבנות על הקולות של האחרים שישפיעו בשבילי
אם יש נטרמה, אז כדאי להכחיד אותהנקדימון
ולא לחזק אותה.

טיפה ועוד טיפה עושות חור באבן. אם הרבה מבעלי זכות ההצבעה שנמנעים יבואו לתת את קולם, יקרה שינוי. או יימנע שינוי. השפעה תהיה.

אתה חוזר לנקודה שכבר עניתי עליהפשוט אני..
''אם הרבה''.

אני מסכים איתך.

לכן אם הייתה לי השפעה על הרבה אנשים, לא הייתי כותב את הדברים האלה.

רצה הגורל ואין לי השפעה על אף אחד בעולם מלבד על עצמי (בהקשר של פתקים בקלפי), ולכן הבריחה האוטומטית ל''אבל אם הרבה'' פשוט לא רלוונטית.

אבל אני כן חושב שיש לכל אחד השפעהנקדימון
על החברה בה הוא מתנהל ומתנהג.

הרבה אנשים שיאמצו נורמה כזו יהפכו אותה לנורמה כללית בחברה. ה"מסגרת" המחשבתית של כל פרט בחברה מושפע מהסך הכולל, ואם בסך הכולל המחשבה הזו לא תהיה לגיטימית אז הלחץ החברתי יעודד אנשים כן ללכת להצביע. לכן ני חושב שלפעולה היחידה של האדם כן יש משמעות.

שים לב שכל הדיון מתאפשר בגלל שכבר מתהווה נורמה של לוותר על הבחירה בקלפי, ובתפר הזה בטח שיש לנו השפעה. אנחנו עוד לא בשלב שכבר הנורמה התבססה, וגם כבר לא השלב בו הנורמה נדחית. בתפר הזה צירוף של כל התנהגויות הפרטים משפיע. לדעתי.

אז זאת נקודת המחלוקת שלנו...פשוט אני..
אני באמת לא חושב שההחלטה שלי משפיעה על מישהו אחר בסביבה שלי, אפילו אשתי לא מסכימה איתי בהקשר הזה 🙂

רק אגיד שבפועל תמיד הצבעתי, אבל ההבנה שהקול שלי לא שווה כלום עוזרת לי להשתחרר מהלחץ והדרמה של ''למי אתן את קולי'', ועוזרת לי לשחרר כשאני חושב על זה שאף אחד לא מספיק טוב בשביל שאוכל להצביע לו.

השפעה של מאקרונקדימון
כן, בהחלט. התרבות והנורמות הן סך ההתנהגויות. ודברים מצטברים עד שנוצר שינוי. זה חוק טבע חברתי, להבנתי.
אני מציע לחכות ולראות מה יהיה אזארץ השוקולד
לא לטרוח להתעסק בחשיבה הזו כעת כי אפשר לכעוס על כולם בגדול בכנסת, ובמערכות אחרות
נפתרה הדילמהבינייש פתוחאחרונה

כימיני אני אמור לדעת לבחור בין הרע לגרוע.

בניגוד לשמאל ששואף ל0 מוחלט של חיילים הרוגים לעולם ועד, ו0 חיילים חטופים לעולם ועד, ו0 סיכונים לחייל חטוף לעולם ועד, וכל זה חייב לקרות באופן מיידי וגם במחיר סיכון גדול על כל הקופה.

לכן חייבים להוציא את הצבא מדרום לבנון, חייבים לשחרר מאות מחבלים ומאות אסירים נוספים עבור חייל אחד בלבד, וחייבים להוציא את צה"ל מדרום לבנון ומציר פילדלפי וחשוב מאוד לדמיין שאין לזה שום השלכות כמו 7 באוקטובר או כח רדואן על הגבול.

מה שמפריע לי מול חברי כנסת של הימין הוא אמירות קשות מאוד, במיוחד כלפי משפחות חטופים.

וכידוע, יאיר גולן קרא למתנחלים תתי אדם, ליברמן קרא לזרוק את החרדים למזבלה, ולא חסרים עוד פנינים.

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך