בדיחה (הכל בצחוק - הומור עצמי)קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך א' באלול תשפ"ד 17:46

עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך א' באלול תשפ"ד 17:10

אם הציונות הדתית הם אוכלי מוות, אז החרדים הם נזגול : 9 לבושי שחורים מכוסי ראש רצים ברחובות בנסיון לצרף למניינם גלוי ראש מתולתל שיער שלא כל כך מעוניין להצטרף למניין. (הכל בצחוק כמובן).

(ויש להם שליט שרואה הכל)125690

(הכוונה לרבי שלהם, כמובן.)

ואישה יכולה להרוג אותם

"ראיתי אדם לבוש שחורים" אמר האיכר מגוטקעלעברימבאר

"הוא בא לכיווני ושאל 'האם ראית עשירי למניין? אנחנו תשעה ומחפשים עשירי' " 'הסתלק מכאן!' אמרתי לו 'כולנו התפללנו מנחה! אתה יכול לנסות בהוביטון אולי, או בשטיבלך הדרקון הירוק!' "

..125690

""מתנת יום ההולדת שששלי! היא באה אלי ביום ההולדת שששלי, חמדתי." כך אמר לעצמו תמיד. אך מי יודע כיצד הגיעה מתנה זו לידי גולום בימים העתיקים, כשספרי תורה שכאלה עדיין התגלגלו בעולם?"

"... השלישי היה גבוה מן השאר. זקנו ארוך ומבהיק, ושטריימל לו על ראשו. ידו האחת מחזקת סידור... פרודו הפיל עצמו לארץ ושמע עצמו קורא בקול: אני לא יהודי!

"יהי שם ה' מבורך מעתה ועד עולם"

ואז לפתעקעלעברימבאר

פרודו ראה את התשעה מתקרבים אליו. פרודו חצה את הנהר והביט בהם מעברו השני, "כבר התפללתי מנחה" צעק פרודו. "בואה אלינו, עשירי! למנחה ניקחך!" צעקו. הגבוה מבניהם, האדמו"ר המלך-המשיח של אנגמר זצוק"ל, התקרב אל פרודו, לפתע הוא שלף כיפה והניח אותה על פרודו. 

"שמעתי את האורקים אומרים לבלרוג "גש" " אמר גנדלףקעלעברימבאר

"כנראה הוא רוצה לעבור לפני התיבה. אין מצב שזה יקרה". גנדלף התייצב מולו ואמר "עבור לא תעבור!"

אני מצאתי אותו, אדוני125690
הצטרף נוב. "מר בטרבר שלח אותי עם פנס. ירדתי קודם לשער המערבי, ואחר כך לשער הדרומי. על יד הכיסא של ביל פרני היה נדמה לי שאני רואה משהו בבית הכנסת. אני לא נשבע, אבל זה נראה לי כמו שני בני אדם מתפללים שמינה ישרה. צעקתי 'יעלה ויבוא', אבל כשהגעתי לשם לא מצאתי שום סימן מהם, ורק מר ברנדיבק היה מוטל על הכסא. הוא נראה לי ישן. 'חשבתי שאני בקריאת התורה,' הוא אומר לי כשאני מנער אותו.
.... "כל הדברים האלה יסופרו," אמר אלרונד.125690

"אך לא מיד, ברשותך, האדון!" ביקש בילבו. "כבר פנה היום, ואני מרגיש צורך לחזק את נפשי במשהו!"

"לא קראתי בשמך," נתחייך אלרונד, "אך עתה, הנני ואקרא. עלה! אשרי יושבי ביתך..."

לפתע דיבר קול אחר, נמוך ומתנגן,125690אחרונה

ועצם צלילו כובש לבבות.

...

הדממה היתה כבדה ומעיקה.

ג'ימלי התימני הוא שהפר אותה פתאום. "דברי החזן הזה הפוכים על פיהם,"' רטן, וידו איזה בחזית סידורו. "בלשון אשכנז עזרה פירושה חורבן, והצלה פירושה קטל, זה ברור. אך אני לא באנו הנה לתחנון."

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בכסלו תשפ"ו 8:54

..

שם אחר למערת צדקיהו:קעלעברימבאר
מכרות מוריה
כי היא היתה מכרה אבנים, והיא ליד הר המוריהקעלעברימבאר
מערת צדקיהו זה מכרה?גנדלף הורוד
זו היתה מערה טבעית קטנה שרובה הוגדלקעלעברימבאראחרונה
על ידי חציבה כדי להיות מחצבה לאבנים לבניה בירושלים בבית שני
טבעות הכוח חוזרת לעונה 3!Gandalf66

אין תאריך עדיין..

מאחורי הטבעות: "תחזית שלי ללא ביסוס, 26/9/2026"

סדרה אנרייטדGandalf66
יצא חלק 2? חח לא עוקבסוורוס סנייפ
העונה השנייה ממש טובהGandalf66
לאפוקי מהעונה הראשונה?סוורוס סנייפ

כי אם לא אין סיכוי שאני מציץ

לא125690
אבל אני אופטימי לגבי השלישית (אם כי לא נראה סביר שאראה אותה עד אחרי הצבא, תחזית לא מעודדת במיוחד בהתחשב בזה שאני לא מתכנן להתגייס בקרוב)
מה יהיה מיוחד בשלישית?גנדלף הורוד
שאני עוד לא יודע איך היא125690אחרונה
מה דעתכם על מפגש פורום בחנוכה?גנדלף הורוד
קודם תקרא לבעל האוב שיעלה את מנדוס ודורין מהאובקעלעברימבאר
מנדוס נתן את אישורוגנדלף הורוד
אם זהקעלעברימבאר

בתחנה המרכזית תקראו ל @כקדם😅

מה עם מתחם שרונה?גנדלף הורוד
מישהו בעד?גנדלף הורודאחרונה
זה לא צריך להיות בטבעת הגורל,ומצריך לחכות 3 עדנים?קעלעברימבאר

לפני שתהיה אפשרות לחנינה?

נתניהו הגיש לנשיא הרצוג בקשת חנינה

(חוץ מזה שעל תיקי אלפים נותנים בכלל חנינה? הרי הם ילדי ארו?)

דווקא על זה שמעתי הפעםגנדלף הורודאחרונה
חשבתי על משהוגנדלף הורוד

הקטע בסילמריליון, שגורלים האומלל מסגיר את ברהיר וחבורתו לסאורון

ממש ממש מזכיר את סיפור יהודה איש קריות 

איך אתם רושמים בני לילית?Gandalf66

עלפים

או

אלפים

אלפיםGandalf72
עלפיםגנדלף הורוד

לא סובל "בני לילית"

תרגום כושל

אלפים עדיףGandalf66אחרונה
תאוריה נחמדה:Gandalf69

-Denethor Goes Mad From Lead Poisoning

First, a brief history lesson. The tomato was introduced to Europe in the early 1500's when the Spanish conquistadors brought it back from Mesoamerica. Because tomatoes are so acidic, when they were placed upon European pewter plates or cooked in pewter pots, the acidity would cause a greater amount of the lead in the pewter to leach into the food. The resulting increase of lead poisoning lead to the tomato being blamed for causing sickness and death.

In The Return of the King, as Pippin sings for Denethor as he feasts, he is explicitly shown eating tomatoes from a pewter platter. He is also shown drinking from a pewter cup.

I believe this was very intentional by Peter Jackson to subtly imply that lead poisoning was contributing to Denethor's unbalanced mental state.

חבל שמישהו מוצא כזה תאוריה נחמדה...סוורוס סנייפ

על הסרט..

שר הטבעות זה שר הטבעותGandalf66
מה, זה פורום רק על הספרים?
פורום ל"כל מה שקשור לטולקין וספריו"גנדלף הורוד
הסרטים של ג'קסוןGandalf66אחרונה
קשורים לספרים של טולקין, אפילו, השם שלהם די דומה
ובעברית?גנדלף הורוד

אולי יעניין אותך