כפרה עליו הצדיק במילואים, תודה לה' חזר ליומיים הביתה. כיף שהוא כאן. נסענו לחג ראשון להורים שלו,הוא חוזר לצבא מיד בסוף החג.. ואני קולטת כמה דברים יש לו בחג הזה. ההורים שלו, האחים, אחותו המההמת הרווקה שהם ממש בקשר טוב, חברים שלו טובים מהשבט- 'החבורה'.. והסוכה.. בכללי בשבתות שאנחנו אצל ההורים שלו אני משחררת, הכי כיף שידבר עם האחים שלו בלעדיי ועם החבר'ה, זמן בשבילו, שמחה שהוא עושה את זה מוצאת לעצמי את העיסוקים שלי קוראת נחה, עם הילדים.. באמת בנחת
אבללללללל
חיימשלי חזרת ליומייםםםםם
אתה תכף חוזר לצבא מי יודע לכמה זמןןן
גם אני רוצה זמן איתך!!!
אני יודעת שאני חשובה לו והוא אוהב אותי
אבל יש לי כווץ' בלב..
תכף חג
ואז סעודה אחרי הסעודה הוא יוצא עם החברים שלו.. אח''כ ישן בסוכה (הכי מבינה את הרצון שלו ושמחה בשבילו ותכלס בהמשך החג יהיה בשטח אז שמחה בשבילו שירוויח סוכה. אבל אפילו סתם ללכת לישון ביחד לא יהיה לנו)
כאילו יש לו פה מלא דברים להספיק ואני כזה לא בלו'ז..
אוף לא בקטע מתמסכן
שוב, יודעת שאני חשובה לו,
ושהוא הכי אוהב אותי בעולם דואג לי ורוצה שיהיה לי טוב.
פשוט יצא ככה עמוס ולא באלי לפתוח את זה... הוא גם ככה תכף הולך
הכי רוצה לפרגן בלב שלם ושיהנה.. ושמחה בשבילו שיהיו לו שיחות טובות למרות שתוך כדי שאני כותבת אני קולטת כמה זה מבאס אותי שנגיד עם החברים הוא בטח ישתף באתגרים ואיך היה לו, מה שאני כמעט לא שומעת..
סתם כי עמוס ולא תמיד זמין וברור שדיברנו ביומיים האלה שהוא בבית אבל אוף זה לא אותו דבר.
וגם באמת אני רוצה לדבר איתו נורמלי
הוא בעצם החבר הכי טוב שלי
אבל לא פנוי לזה עכשיו..
לא כי אני לא חשובה לו אלא כי יש פה את כל המסביב..
יאללה רוצה לשחרר את זה...
בעזה'
לתת לו הכי בנחת את המקומות האלה
(לא באלי לעשות לו מצפון גם עליי... יודעת שהוא גם ככה מרגיש באיזו בועה וקשה לו המעברים של בית וצבא...)
שה' יתן לנו כח
❤️

)