הרבה גם ממי שילדה אחריי, אחת מהאלו שילדה איתי כבר הספיקה ללדת שוב ושוב להכנס להריון
ואני?
מאוד מאוד רוצה, אבל מסיבות בריאותיות וכלכליות כרגע מחכים ומחכים ומחכים
הקטן שלי עוד מעט בן שנתיים, ויש צביטה בלב ויש רצון
אבל אני יודעת שטלטלה כזאת תזיק לבית, ותחמיר עם המצב הבריאותי שלי וצריך לחכות לפחות עוד חצי שנה ואולי גם יותר.
עד כה הצלחתי לשמוח באמת בשביל כל אחת ואחת, אבל פתאום בשבוע האחרון גיליתי על ההיא שילדה איתי וכבר הספיקה ללדת מאז ושוב להכנס להריון, ועל חברה טובה שאת כל השלבים עשינו עד עכשיו יחד בהפרש של כמה שבועות, גג חודשים (ככה יצא, לא בכוונה כמובן) הכרנו את הבעלים שלנו יחד, התארסנו יחד, התחתנו יחד, ילדנו יחד, עברנו דירה יחד ועוד ועוד...
אני שמחה בשביל כולן מאוד.
אבל זה מערער אותי.
גם לחברות שלי יש "צרות" בריאותיות או כלכליות או משפחתיות או אלף ואחד אתגרים אחרים.
איך זה שכולן רוצות ובוחרות ומצליחות להביא עוד ילד למרות הכל, ורק בשבילי כל דבר קטן זה כזה חסם?
מדיי פעם עולה לי המחשבה שאולי זה שולי ואני צריכה לשכנע את בעלי שזה שולי ושנלך לכיוון של עוד ילד בע"ה...
אבל יודעת שזה לא שולי, ושעוד הריון יחמיר את המצב הבריאותי, ועוד ילד יחמיר את המצב הכלכלי.
אלו לא מצבים חמורים. אין התוויה רפואית למנוע, אלא יותר קושי פיזי שעלול להחמיר בהריון אז החלטנו לחכות. אין מצוקה כלכלית ברמה של חובות, אלא שנינו במעברי עבודות וכרגע בלי משכורת קבועה ומספקת ויהיה מאוד קשה לכלכל עוד ילד ככה ולא מעוניינים להקלע לחובות.
אבל הקטנצ'יק כבר גדול ואני רוצה, כל כך רוצה.
מפחדת גם ששנתיים של מניעה הורמונלית שיבשו את המערכת. אני לוקחת גלולות ובחודשים האחרונים פשוט המחזור בין החפיסות נעלם לגמרי ואני כבר בסרטים שהפוריות שלי נדפקה.
אוף. סתם פריקה מטופשת, אבל עדיין פריקה.
הייתי צריכה להוציא את זה במקום שהוא לא בעלי שרק אומר "מוח שליט על לב" ושילד צריך חיים טובים להיוולד אליהם ושהחיים הם לא רק מרדף אחרי משפחה גדולה.