בשבוע 9. עייפה.. עם בחילות לאורך רוב היום. בחילות קשות יותר וקשות פחות.
אין תיאבון. אין כוח לעשות כלוםםם. פשוט כלום. ברמה של להפעיל מכונת כביסה אני ממש מתאמצת.
כאילו מרגישה שאולי הכנסתי את עצמי למקום כזה כבר של חוסר עשייה בשבועות אחרונים ואני נגררת אליו ולא יוצאת ממנו. אבל ממש קשה לי!!
אפילו קפה לא מסוגלת לשתות זה גורם לי לבחילה רק הריח של זה עושה לי רע (ולפני זה היה אחד הדברים שהכי אוהבת ונותנים לי כוח ונותנים לי את 'הרגע שלי' ביום.
בקרוב מתחילה מקום עבודה חדש. מאוד חוששת איך אתפקד. וכמה לא נעים לי להגיד אחרי 3 חודשים שאני בהריון ויוצאת לחלד. ובכלל איך אצליח להיות באמת טובה כשאני ככה?
עם ילדים קטנים בבית ומשתדלת לעשות את המיטב עבורם ולשמור על שגרה בריאה.
אבל החוסר התקדמות הזה.. שיש לי מיליון דברים על הראש. מלחיץ אותי!! כל הריון נותן כל כך הרבה אור ושמחה אבל בתור 'אני' העצמי שלי אני מרגישה שאני יותר הולכת אחורה (ולא מתלוננת מלאת תודה על המתנות שהשם נותן זה ככ לא מובן מאליו!!!!) אבל שוב, אני מרגישה שה'אני' שלי נתקע. הולך אחורה. נעצר. לא מתקדם לשום מקום. הקריירה נעצרת. הגוף שוב משתנה. אני משתנה.. אני נדחקת לפינה.. לא רואה איך להכניס את עצמי יותר..איך לדחוף את עצמי לעשייה גם בבית. משהו במוטיבציה פשוט צנח.. לא יודעת אם בגלל הבחילות והחולשה כל היום או כי ככה בכללי הפכתי לכזו מאז ההריון.. הדבר היחיד שבאמת מחזיק אותי שאני ככה בגלל הבחילות זה שקצת עובר לי אני מרגישה שאני חוזרת לעצמי ולשמחה שלי. ואז הבחילות חוזרות ואני נכנסת לתוך מערה כזו של חלישות וכאב וחוסר מעש וחששות...
עצות יעזרו אני כבר ממש מתוסכלת..