שלום, שמי י. אני השבוע חגגתי 46, אני אמא ל5 ילדים ביניהם 2 ילדי חינוך מיוחד אחת בקטנה אחד ממש.
הבן המיוחד(ממש) הקטן הוא בן 8 מאד איתגר את חיינו. בזמנו לפני 7,8 שנים כשעשינו בדיקות יצא שיש לו ולבת מחלה נדירה גנטית, שלא היינו מגלים בבידוקת סטנדרטיות, מאד נדירה 100 אנשים בעולם. ושיש סיכוי 25 אחוז שזה יחזור בילד הבא, מנעתי כמה שנים(עד שיל 40), אח"כ הפסקתי למנוע היה לי פתאום חשק אבל בעצם מגיל 40 הריון לא מגיע ההריון. בעלי אמר לי שכנראה השם עושה לטובתנו והיה מגיע עוד ילד מיוחד מתוק ומאתגר, ככה שטוב שזה לא קורה מה גם, שהמיוחד שלנו היה מרביץ לילד החדש והיינו מאותגרים יותר בשל המצב. ככה כבר 5 שנים, דבר נוסף כשחשבתי אולי לעשות טיפולי פוריות עם פיג'ידי(בירור גנים), חששתי כי אכן כשעשיתי משהו בקטנה עם אסטרופם בלבד, בגיל 35 גדל לי גוש שפיר ב"ה שיש לי אותו עד היום אבל הוא קטן אחרי שהפסקתי עם האסטרופרם, וטיפולי פוריות זה הרבה יותר הורמונים ואולי יעשה לי גושים ולמה להיכנס לזה כשיש כבר ילדים, אז זהו זה דברים שאני משכנעת את עצמי שנים, ואפילו הולכת לשיחות, ולא משתכנעת, אני רוצה עוד ילד או ילדה!!! אולי כבר מאוחר לי, אבל הרצון עדיין שם למרות השכנועים הפנימיים.סתם לא יודעת למה כתבתי כאן, אולי למישהי תהיה עצה עבורי, אני בצער מזה. חושבת שתינוק(בריא) מאד ישמח את חיינו. אני משתדלת תמיד להסתכל על הטוב והכל אבל לדעתי זה יעשיר המון, ויקח זמן עד שילדיי יתחתנו הבן שלי הגדול בן 17(התחתנתי גם קרוב ל30- שזה סיפור אחר) אשמח לעצה, מקווה שיצאתי מובנת עם כל הפרטים.

) שהיא עוזרת איתו ואחד ילד שרוצה יחס גם. שנה שעברה הבאתי טיפול לבית, שנה זה עזר, עכשיו הילד לא רוצה להמשיך. השנה מחפשת לו טיפםול אחרי שיעצים אותו. אני גרה במקום שלא יודעת אם אמצא חונך, במקום הקודם שגרנו היה מאד קשה למצוא כאן אני לא מחפשת כבר...מהנסיון.
)