מנהלות תמחקו אם לא מתאים🙏🏻
פעילה בפורום, כאן למשהו קטן…
1. דיכאון שמשפיע מאודד על החשק - איך מתמודדים? עדיין מקיימים יחסים, מרצוני, גם כי זה חשוב בשביל הזוגיות ובשבילו, וגם כי אח״כ זה עושה לי תחושה טובה, משהו בחיבור והקרבה הפיזית… אבל באמת שאין חשק. אין רצון לפני, אין רצון ליזום… לפעמים אפילו רתיעה מזה.
2. מעולם (כשנתיים) לא הגעתי לשיא. ניסינו סוגים אחרים של מגע, ובכנות אכתוב שניסיתי גם בעצמי (ללא עזרים חיצוניים), הצלחתי סוג של, אבל לקח הרבה זמן (20-30 דק). יש ברקע אנדומטריוזיס שטחי שגורם גם לכאבים לפעמים וכמובן את הדיכאון. נמשכת אליו, אוהבת אותו אהבת נפש, אבל משהו שם לא קורה… זה לא מאוד מפריע לי בשגרה, אבל כשאני רואה את ההשפעה של השיא שלו עליו אני קצת רוצה גם להרגיש משהו בסגנון…
3. רצונות שונים במהלך האקט. אני אוהבת מגע באופן כללי (חיבוקים, נשיקות, סקין טו סקין), אוהבת משהו רך, שמביע אהבה והערכה. אותו מושך שאני אהיה ה״שולטת״ והשפלות וכו, עבדתי קשה כדי לתת לו מקום בטוח, שהוא יכול להגיד באמת מה שהוא רוצה (כמובן גם הוא בשבילי), לפעמים זורמת עם זה וזה אחלה לי, לפעמים זה אפילו מגעיל ומרתיע אותי. מה עושים עם זה?
אציין שבשאר תחומי חייו הוא לא ככה, והיחסים הבינאישיים מאוזנים יחסית מבחינת החלטות וכו׳. פשוט מרוב שהוא עמוס ובשליטה על החיים שלו, הוא מרגיש צורך במקום הזה שזה הפוך לגמרי.
סה״כ פתוחה מינית, מעולם לא חשבתי (טוב אולי חוץ מגיל 12) שזה משהו מלוכלך ומגעיל, רואה את החשיבות של זה במערכת הזוגית שלנו, וגם נהנית, פשוט בצורה שונה כנראה…
תובנות, הארות והחכמות יתקבלו בשמחה וברצון.
תודה ושבוע טוב