הביטה בו ואמרה "נעשה שלום" כל האמריקאים הריעו, אך ישראל הרימה את ידה להסות אותם "נעשה שלום! ברגע שתהיה אתה ואנשיך תלויים למאכל לכטב"מיך שלך! את ידך אתה מושיט לי, ואני רואה רק אצבע מאיראן, קרה ומרושעה! בת אני לאבות גדולים ממני, אך איני רואה צורך להושיט את ידי, חזור כשייפוג יינך!"
חיזבאללה כעס והיה נראה כנחש העומד להכיש "כטב"מים וגרדומים! כטב"מים וגרדומים, שוטה אומללה! וכי מה ישראל אם לא יישות ציונית שכיפתה ברזל, וזאטוטיה מתגוללים על רצפתה, זמן רב נמלטה היא מן הגרדום! אך הנה באה והולכת, עניבת החנק, ישראל שרת הציונים. אם זהו רצונכם!
אך אתה טראמפ, הלא תעלה? שליחים אנחנו של אימפריות עתיקות, הלא הבנה תשרור בינינו?" רב כל כך הקסם שהשקיע חזבאללה בקולו האחרון עד שכולם חשבו שטראמפ אכן יעלה, אך הנה צחק טראמפ, יצירי הדמיון התדנפו כלא היו "חזבאללה, חזבאללה, אתה מפספס את ייעודך בחיים. היית צריך להתשכר את לחמך כליצן החצר של האג, ואף בעיטורים לזכות, בחיקוי שופטיו! הבנה תשרור בינינו? בפעם האחרונה שניסת להתנקש בי סוהר של איראן היית. אך כלום תקשיב אתה לי? תחילה עליך לעזוב את לבנון ולהפקיד בידי את מפתחותיה, ותוכל לחזור אליה ביום שתמצא ראוי"
חזבאללה צחק "ביום שאמצא ראוי! וביום שתשיג את גרעיניהם של 3 מעצמות ואת כלכלותיהם של 8 מדינות, ביום שתשיג לעצמך נעליים גדולות מכפי מידתך. ודאי אינך זקוק לי, חזור אליי כשיפוג יינך!" וחזבאללה פנה ללכת.
אך טראמפ כפה עליו לשוב והוא שב "חזור! לא נתתי לך רשות ללכת, ראה, אין אני טראמפ הישן, אלא טראמפ החדש, שחזר מן התבוסה, מעתה אני מכריז עליך כארגון טרור, ואני מנדה את איראן ממועצת האו"ם." הוא חזר ואמר בקול נוקב "חזבאללה, נשבר מטה עוזך"