אז הבן שלי כבר בן שנתיים, אני חיה בקהילה שכל שנייה יולדים בה כולן מסביבי או בהריון או שילדו ורק אני מרגישה דפוקה.. איך זה נראה מבחוץ שלכולן זה ממש סבבה להיכנס להריון ללדת כל שנתיים בערך ורק אני מתה מפחד..
אני עברתי הריון ראשון לא הכי פשוט, לידה טרמואתית מצד אחד מצד שני היה בה ניסים גדולים!!
אחרי שילדתי לא יודעת אם לקרוא לזה דיכאון, אבל היה לי מאוד לא פשוט נפשית.. כן תפקדתי בצורה טכנית פחות או יותר אבל נפשית הייתי מרוסקת, הרגשתי פשוט לבד שאף אחד לא מבין אותי, שמזה היצור הזה שפתאום יש לי, שלאן האישיות שלי נעלמה, שאני כבולה ואין לי חופש ולקח לי המון זמן להתאושש מזה ולהתחבר לבן שלי רגשית.
ועד שקמתי מזה אני מתה מפחד להיכנס לכל זה שוב, אני יודעת שכל הריון וכל לידה שונים.. וכן מתחיל לקנן בי הרצון להביא עוד נשמה לעולם, בעיקר בשביל הבן שלי שיהיה לו אח/אחות לא בהפרש גדול מידי.. ואני כל הזמן בלבטים.. אני רוצה ולא רוצה.. ופשוט באמת מפחדת.. ומנסה להיאחז באמונה שהפעם זה יהיה אחרת וה' איתי.. אבל אם זה לא יהיה אחרת? ואיך מתסדרים עם שניים? אני כל כך אוהבת את הבן שלי והמחשבה שאני לא יוכל לתת לו מה שהוא מקבל ממני עכשיו כשיהיה עוד אח גם קשה לי..
קיצר אשמח לשמוע מכן על החוויות שלכן, אולי עצות איך להתגבר על הפחד ולקפוץ למים.
תודה לכולן!
נשמע לא פשוט...