אויייי כבר חפרתי על זה ..
כבר טחנתי את הנושא הזה ואני בטוחה שהוא יצא לכולם מכל החורים כמוני.. אבל אני כל כך מאוכזבת מהם!
למה תמיד שאנחנו צריכים ומצפים להם הם הופכים לדפוקים?
באתי סיפרתי באוגוסט על הריון צעיר
ממש ממש צעיר הם כל כך שמחו בשבילי! הציעו לי על עזרה שבעולם ואני פעם ראשונה הסכמתי..
בחגים היה ריב בין הנכדים .. יותר נכון בין הנכד המועדף לילדה שלי .. על סוכריה מטופשת שהם נהגו בטיפשות.. יש מליון סוכריות אבל דאגו להוציא לילדה שלי מהפה סוכריה בשביל שילד בן 10 לא יבכה בלילה
לא משנה גם את זה החלקתי .. אבל מה ? מאז שקט ודממה .. אין קול ואין עונה. אני שולחת הודעות.. מתקשרת שלחתי חג שמח קוראים את ההודעות שלי ולא עונים.
השיר שהכי כאב לי.. בימים האחרונים בעלי חגג יום הולדת בן זקונים שכל יום בתאריך הזה היה חגיגה של המשפחה
לא אמא לא אבא לא אחים לא אחיות לא אחיינים אף לא הודעה אחת של מזל טוב .. אפילו סתם אמוג׳י או מדבקה
משהו .. תראו סימן של אכפתיות אז עד כדאי כך מחקתם אותנו? בגלל סוכריה? ושמישהי תגיד לי שזה לא על רקע האפליה בין הנכדים.. ראיתי סבא וסבתא שאוהבים נכד אחד על פני אחר אבל לא ברמה כזאת! חג כולכם ביחד.. תענו להודעות ותשאלו מה איתנו לאן זה עוד ידרדר?
הכי מצער אותי .. שלי אין את העורף המשפחתי אז אני מודה באשמה שאני מצפה מהם לאכפתיות יתרה
לא שיעשו לי במיוחד שיקנו ויסחבו לי אבל כן שיהיה אכפתיים
וזה כואב ושורף לי בלב .. כל ערב בחג אני מתפרקת מול הנרות
בוכה את הנשמה שלי .. הילדה מחבקת אותי ושואלת למה אני בוכה עד כדאי כך אמרתי לה שזה בגלל החטופים והמלחמה
שכולם יזכו לחזור לבית לחיבוק של ההורים
כי אני נשרפת מבפנים שאני יודעת כמה זה חסר בחיים