מה נסגר עם הפורום??בינייש פתוח

פתחתי שרשור הומור בלנ"ו, הגבתי ראשון וממש עכשיו ראיתי שהתגובה הראשונה נערכה.

קראתי 4 פעמים את ההודעה הערוכה ולא ראיתי שום הבדל בינה לבין ההודעה המקורית.

מי המנהל המשועמם שערך לי הודעה בלי לשנות אותה??

כתוב שזה נערך ע"י מנהל, ואין שום ניק כזה

עברתי פה לרגעאילת השחר

לא יודעת למה זה תפס לי את הענין ונכנסתי. עכשיו מבינה, אז מגיבה כי זוכרת מה היה כתוב שם.

בסעיף 4 היתה מילת תואר לא מכבדת ולא נעימה על גברים, גם המילה עצמה וגם הנחת המוצא כלפי נשים בהקשר שלה.

ככל הנראה, אחד המנהלים ראה בעצמו או קיבל דיווח בעניין, והשמיט אותה מהטקסט.

מהיכרות עם המנהלים של הפורום, משועממים הם לא.

כן שמים לב גם ל'קטנות' האלו שעלולות להיות פוגעות ולא רגישות כשרואים בעצמם, ומטפלים בדיווחים שמגיעים אליהם.

ואין ניק מנהל, נכון.. זה הכיתוב הכללי כאשר מנהל פורום/על עורך, ולא המשתמש עצמו ערך.

מקווה שזה ענה לשאלתך.

🤦🤦🤦🤦🤦בינייש פתוח

הפריע המילה מניאק??

למי שלא הבין, זו פרודיה בדיוק נגד דפוס החשיבה הזה...

נגד שטויות שרצות ברשת לגבי מה בנות אוהבות

ברשת יש המון תיאוריות שבנות אוהבות גבר מניאק (והם מתשמשים בדיוק בשפה הזאת ובמונח הזה...)

בדרך כלל מתכוונים לגבר מחוספס עם ביטחון עצמי מופרז ומאצ׳ואיסט, ולא לשום דבר מעבר.

אני דווקא יוצא נגד הגישה הזאת עם פרודיה, ולכן השימוש במונח הזה.

יש בנוסף גם כאלה שבהקשר הזה נתנו למילה הסבר חדש וזה האיזון בין גבר חסר דרך ארץ לגבר מרצה. בשביל להסביר טוב יותר מה נשים מחפשות.

מי שלא מכיר את זה, חי בנוגה או במאדים רחוק מאוד מפוס הפעולה של חברי הפורום...

האמת שאני מבין מאיזה מקום זה הגיעמשה

אבל מסוגל להבין גם למה זה מפריע לאנשים. בגדול זה באמת תאוריה מוכרת והאמת שיש לה על מה להתבסס.

אגב אפשר להבין מי ערך לי את ההודעה?בינייש פתוח

ואם זה אחד המנהלים המוכרים, למה הוא מסתתר?

או שיש פה מנהל-על שלא כותב בפורום אף פעם?

אני לא שומר תיעוד של זהמשה

אולי חבל.

כןאילת השחר

מצטרפת למה ש@משה כתב.

ורוצה לומר שאין בעיה עם הפרודיה, פשוט יש מילים צורמות ולא נעימות לנפש, גם בלי קשר להשתייכות כזו או אחרת או לאם התיאוריה נכונה או לא.

המילה לא נעימה. זה הכל וזה מה שנערך משם.

לא הייתי אומרת שהם עושים את זה בהסתרה בכוונת מכוון. יתכן שזו שורת העריכה בברירת מחדל או משהו כזה.. משה ידע לומר, אני רק מעלה השערות. אם תשאל, מניחה שיענו לך, וגם לשאלה הזו כאן היו עונים, פשוט הם לא מסתובבים בפורום משוב..  

ולגבי חשיפת המנהל העורך באופן כללי, לענ''ד, זה לא משהו שצריך לעשות בפומבי. אולי שיהיה המידע לצורך בירור פנימי, אבל לא כדי לפרסם בגלוי בהכרח. מנהלים עושים את התפקיד בהתנדבות, ואין סיבה שזה שהם דואגים למרחב בטוח ונעים, ובין היתר מטפלים בדיווחים אנונימיים שמגיעים אליהם וכדו', יהפוך אותם למוקד משיכת אש ברמה האישית... כבר היו דברים מעולם.

פעם יעל מהדרום מחקה לי משהובינייש פתוח

וזה היה בטעות כי הבינה ממני שהסיפור שכתבתי היה אמיתי באיזה בדיחה כלשהי.

שלחתי לה הודעה והיא החזירה את שמחקה.

זה למה המנהל לא אמור להתחבא, אני לא יכול להתכתב איתו.

לגבי המילה שמפריעה לך, עבור רוב האנשים זה ביטוי למישהו שאכפת לו רק מעצמו, ולא מעבר.

זה מה שאני זוכר בתור ילד ומתבגר.

הבנתיאילת השחר

אני עדיין בדעתי שאף אחד לא מסתתר או מתחבא כאן, כולם יודעים מי מנהלים את הפורום. ויכול להיות שזה שכתוב 'מנהל' זה סה''כ עניין טכני שקשור באיך המערכת עובדת.

בכל מקרה, יש לפורום הזה רק שלושה מנהלים. אתה תמיד יכול לנסח הודעה אחידה, לשלוח לשלושתם ויגיבו לך.

לגבי הסוף, זה לא משנה מה המשמעות האישית שאתה נותן למילה הזו, ביחס למה שאתה פגשת והכרת ומגדיר כ'רוב האנשים'. יכול להיות שעבורך היא נתפסת ככה ולא מאוד 'דרמטית' כמו שעשו ממנה לדעתך, ואפילו אין לך בעיה שהיא נמצאת שם.

אבל יש אחרים שאצלם זה עובד אחרת, ומילת גנאי היא מילת גנאי.

וזה לגיטימי שקיים רצון שהמרחב הפומבי יהיה עם מילים שהנפש בטוב איתן (יכולה להרחיב אבל מרגיש לי מיותר כרגע). 

את רוצה שיהיה פה רק מילים יפותבינייש פתוח
ורק מסרים חיובים? אין דברים רעים בעולם?
חשוב לי להניח פהאילת השחר

אני לא הסיפור כאן, אז זה רלוונטי ולא כל כך משנה מה אני רוצה או לא רוצה ברמה האישית.

סה''כ השמעתי בקול רצון וצורך קיים בעולם אצל אנשים בכללי, ואצל משתמשי הפורומים האלו בפרט, שגם שמעתי בעבר מכמה באופן אישי.

מותר לאנשים לבקש להיות בסביבה, שלפחות בה, אפשר להרגיש שנעים להיות חלק ממנה. וזה מתחיל בשפה ובמילים שבוחרים לקרוא, לשמוע ולכתוב.

אם זה מפריע למישהו

זה אומר שהוא מבקש רק מילים יפות ומסרים חיוביים? לא.

זה אומר שהוא מצפה שלא ישתפו ויעלו דברים מורכבים ולא טובים בחיים ובמציאות? לא.

שנים אני פה, ובעצמי כתבתי והגבתי על מורכבות המציאות, הכאב והרע שבעולם.

אף אחד לא מתכחש לזה.

זה לא העניין.

מה שאני מעלה פה, זו כנראה בקשה כללית שהתבטאה באותה עריכה.

בקשה שבמידת האפשר תהיה הרגישות כלפי ציבור הקוראים כאן, שוב, גם בלי קשר להשתייכות מגזרית כזו או אחרת, ושדברים יאמרו בשפה מכבדת ונעימה (כן, גם כשזה בהומור...).

וזה הופך להיות רגיש במיוחד כשזה נוגע לענייני זוגיות, שגם ככה המתח שם מספיק גבוה גם בלי המילים האלו על צד זה או אחר. אם תרצה אסביר במקום אחר את ניתוח העומק שלי בעניין.

(במאמר מוסגר אוסיף, שאתה לא יודע מה יכול להיות טריגרי לאנשים מסויימים. ובדר''כ מילות גנאי בסגנון הזה, טעונות יותר או פחות, נוטות להיות כאלו... אז גם אם כמו שאתה אומר, החברה הכללית כבר שחוקה מול מילה מסויימת, פרטים בה עלולים להיפגע... וגם עבורם שומרים על מרחב שיח נעים ופנוי ממילים מסויימות מובהקות).

רק אומרת (בתור מנהלת בפורום אחר)בארץ אהבתי

שכשמנהל עורך, יש לו אפשרות שזה יופיע בתור 'נערך על ידי מנהל', ובדרך כלל (אצלנו לפחות) זה נעשה לאחר התייעצות עם שאר המנהלים, ולכן הגיוני לסמן ככה כי זה לא ניק פרטי שעורך, אלא בתפקיד מנהל.

ויש דרך פשוטה וקלה מאוד לפנות לכל המנהלים בבת אחת - דרך 'דיווח'. זה שולח את המסר שאתה מכניס שם בבת אחת לכל המנהלים.

אמנם אי אפשר לדווח על הודעה שלך (אגב, ביקשתי פעם לשנות את זה. לא יודעת אם בוצע @משה). אבל תמיד אפשר לדווח על הודעה אחרת באותו שרשור, ובפנים להסביר לאיזו הודעה התכוונת.

אף פעם לא חשבתי שמישהו יצטרך לדווח על הודעה שלומשה

מסתבר שיש לזה סיבה.

זה דווקא לא כזה נדירבארץ אהבתי
קורה גם שמישהו רוצה לבקש מהמנהלים שיערכו לו משהו בהודעה, כשהוא כבר לא יכול לערוך, או למחוק לו את ההודעה. קרה אצלנו לא מעט (באמת דיווחו לנו דרך הודעה סמוכה באותו שרשור).
אני דיווחתי על עצמי כמה פעמים דרך שיחה אישיתבינייש פתוחאחרונה

לפעמים אני כותב משהו ומתחרט, ובדרך כלל זה לא דרמטי, בעיקר בגלל כפילות או הודעה ששורשרה לא נכון.

כשאני רוצה לעבור בין הפורומים בלשונית שבצדואילו פינו
ימין בפלאפון הוא נותן קישור לא תקין.

בעיה בעדכון סיסמא - השגיאה: הסיסמא הקודמת שגויהזמירות
עבר עריכה על ידי זמירות בתאריך כ"ח בניסן תשפ"ו 8:32

אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה. 

אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן

החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.

אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)

עשית העתק הדבק או הקלדת את הסיסמא החדשה?משה
הקלדה. לא העתק/הדבקזמירותאחרונה
הבעיה גם במובייל וגם ב web
יש בעיה במעבר בין הפורומיםחילזון 123

בכרום בטלפון נייד, אם עוברים לפורום אחר דרך הקיצורים שבצד

בשורת הכתובת יש כתובת מקוצרת וזה מגיע לעמוד ריק

בטיפולמשהאחרונה
שבוע טוב, איך משנים סיסמא?יעל מהדרום
נכנסת לכרטיס שלי, עריכת פרופיל, שינוי סיסמהפ.א.

תודה! פספסתי את זה..יעל מהדרום
🙂פ.א.אחרונה
התפריטים בתוך השיחות האישיות לא עובדיםפ.א.

זיהיתי אתמול בערב

-כל הפעולות שאמורות לפעול מחוץ לשיחות האישיות, לצאת

ממסך השיחות ולהציג מידע שאינו בתוך השיחות, לא עובדים

-מה שבתוך השיחות, כן עובד.

לא ניתן לחזור לתפריט הראשי של הפורום, לא לעבור לעדכני, לא להציג כרטיס אישי, לא לעבור למסרים, לא לא ניתן לצאת מהשיחות האישיות ללא סגירת המסך.

מה שבתוך השיחות עובד - ניתן לחזור אחורה ולהציג את כל השיחות והאפשרות לעבור למצב כהה/בהיר עובדת

קרה גם לי, אבל הסתדריעל מהדרום
טופל אתמולמשה
עדיין לא עובד לי. אני עם אייפון. גרסה עדכניתפ.א.
לא זה לא.משה
אבדוק שוב
תזכורת נוספת לטפל בתקלה…פ.א.
רואה שטופל. תודה !פ.א.
כן 😃משה
אצלי לא.טארקו
הסתדר רק התפריט למעלה, המעבר לפורומים מועדפים לא..
רק אומרת שזה עדיין ככה...טארקו
נראה שעכשיו תקין, תודה!טארקו
עלה הבוקר תיקון משה
כן ברור לי שזה לא תיקן את עצמוטארקו
ושוב לא עובד..טארקו
 רק הפורומים, שאר הסרגל עובד..
מובייל תפריט צד?משה
כן, כרום, אנדרואיד(גלקסי)טארקו
כרגע זה כן עובד.. מניחה שהעלית עוד תיקוןטארקו
המועדפים שם? תעשי רפרשמשה

עלה לזה תיקון אתמול ואולי אצלך לא התעדכן.

זהו שזה תוקן ואז שוב התחרפן ואז שוב עבד...טארקו
אז אני לא יודעת אם זה עניין של ריפרש או חירפון עדיין..
עכשיו שוב לא עובד לי גם אחרי ריפרש..טארקו
בעמודי הפורום?משה
מלמשל העמוד הזה, לעבור למועדפיםטארקו
דרך הסרגל בצד
זה פעם עובד פעם לא..טארקואחרונה
בא והולך..
מה זה פורומים מועדפים?פ.א.

התפריט בשיחות האישיות מציג את האפשרויות שבתמונה

והכל עובד אצלי. 

אז אצלי יש מתחת לזה פורומים שסימנתי בכוכב למעלהטארקו
שאני רוצה גישה מהירה אליהם

וזה לא עובד..

אז אצלי יש במועדפים פורומים שלא קשורים אליהסטורי
וגם כשכמה פעמים ביטלתי שם את הכוכב - הם חוזרים🤷
איך מסמנים פורומים כמועדפים?פ.א.

אף פעם לא ראיתי כאן כזאת אפשרות 

יש כוכב ליד שם הפורום בראש הפורוםטארקו
הצלחתם לבלבל אותי …פ.א.

פורומים שאני מסמן עם ☑️ בתפריט "פורומים מועדפים" - מופיעים לי בתפריט "עדכני"  

אחרת "עדכני" ריק ממידע.

ובאמת הם גם מופיעים עם כוכבית.

לדוגמא - חדשות ואקטואליה

אין לי את האפשרות של "פורומים מועדפים" בתוך תפריט השיחות האישיות.

יש לי רק "עדכני"

וכאן התהייה שלי: מה ההבדל אם כך בין מועדפים המופיעים ב- "עדכני" ובין מה שאצלכם מופיע תחת תפריט פורומים מועדפים?

אין לי מושג חחטארקו
נעבור לשאול את האחראי הראשיפ.א.
אז אצלי זה הולך לפי הכוכב הזה שרואים מימיןהסטורי
ובעדכני, לא יודע אם ככה קוראים לזה - אני מהפלאפון, יש שרשורים שמופיעים מתחת לרשימת הפורומים - מפיעים לי שרשורים לא קשורים בכלל, כמו מפורום שר הטבעות (אין לי מושג מה זה, חוץ מזה שיש איזה ספר)
בדף הבית החוקים אחרים קצתמשה

בדף עדכני יש התחשבות (ידנית או אוטומטית) בפורומים שבהם המשתמש פעיל. בדף הבית הוא עושה מה שבא לו לפי איזה אלגוריתם שלפני 10 שנים חשבתי שהוא מגניב.

טוב, כי מופיע לי שר הטבעות, גיטרה ועוד כמההסטורי
דברים שמעולם לא העסיקו אותי.

תודה רבה

בדף הבית?משה
הדף של הפורומים, מהפלאפוןהסטורי
יש את רשימת הקבוצות של הפורומים ומתחתם כל מיני שירשורים שונים ומשונים.
דף הבית באמת לא עושה שיקולים "אישיים"משה

דף עדכני כן.

תודה רבההסטורי
ליד כל שם של פורום כשהוא פתוח יש כוכבהסטורי
אם לוחצים עליו הוא מתמלא ואז אמור להופיע לך ב'מועדפים' בתפריט. אצלי משום מה 'אמהות בשלב הבא' מתעקש להופיע שם, למרות שכמה פעמים ביטלתי את הסימון, כשאני נכנס מחדש, הוא חוזר לתפריט ולסימון...🤷‍♂️
כשנכנסתי לאתר ערוץ 7 עכשיו זהקעלעברימבאר

כתב לי שבדקות הקרובות צפיוית התרעות. בהתרעות האדמות שמפויעות בראש המסך בערוץ 7 . כנראה זה שארית של התרעות מערב חג.

רק שתהיה מודע לזה @משה 

נתקע אצלך כנראה. אטפלמשה
תודה קעלעברימבאראחרונה
אין לערוץ חסימה אוטומטית של תגובות ספאם?פתית שלג

משגע לראות תמיד בתגובות תגובות מגמתיות שלא קשורות לכתבה או למי שהגיבו לו, שחוזרות על עצמן באותו ניסוח בדיוק, תחת אותו השם, וכותבות שקרים/קונפירציות/לשון הרע/דברי שטנה וכו וכו

אני משתדל לדווח מידי פעם, אבל זה עדיין מציף את האתר

אולי יעניין אותך