קמתי בבוקר עם תחושה של דקירות למטה בצד ימין... והמשכתי להתנהל רגיל, פיזרתי את הילדים למסגרות ומשם לקניות להמשך השבוע, כי לא ידוע מה יהיה בהמשך....
הגעתי הביתה וכבר לא יכולתי עם הדקירות האלו כל הזמן, הרגשתי כאילו עוד שניה בוקעים לי המים.... התקשרתי לכללית לבקש הפניה למיון יולדות להיבדק, שלחו לי הפניה לבית חולים ומרוב עייפות נרדמתי חצי שעה בערך...התעוררתי ב12 וחצי להמשיך לארגן דברים בבית, כביסות, גיהוץ וכו... סיימתי לגהץ בשעה 1 בצהריים ופתאום הרגשתי מעין בקיעת קרומים ונזילהההה של מים... התקשרתי לבעלי שייצא מעבודתו, בכל זאת מרחק של שעתיים בערך בתחבצ... אחכ התקשרתי למדא, הגיע אמבולנס בסביבות 1 ורבע, הגענו למיון כבר ב1 וחצי, חיברו למוניטור, לראות שהכל תקין.. אחכ בדקו פתיחה, פתיחה 6, מיד העבירו לחדר לידה כבר הייתה השעה 2.. ביקשתי שיקראו למרדיםלאפידורל כי אין מצב שאלד בלי זה... פשוט פסיכולוגי אצלי כל העניין כי ממילא לא הרגשתי את הצירים..
עד 2 וחצי כבר הייתי אחרי האפידורל.. כשהגעתי למיון, הזעקתי חברה שתגיע להיות איתי עד שבעלי מגיע.. היא הגיעה ב2 וחצי, יחד עם אמא שלי.. שתיהן יחד היו איתי ותמכו בי בשלבי הלחיצות..
בעלי הגיע בעשרים ל4, ב4 וחצי יצא המתוק לאוויר העולםםם...
שיהיה בבריאות ובקלות אצל כולןן, בידיים מלאותת