כלומר על @גנדלף הורוד וגקסון.
גנדלף הורוד וחברי הפורום רכבו לצריחו של גקסון. הצריח היה באמצע טבעת מוצפת מים, שחרבונה ועוד כמה עצנים עמדו בתוכה.
גנדלף66 הציץ מהחלון. "לך והבא לנו את גקסון, עם הפכת להיות מעריצו!" אמר הורוד. גקסון הציץ מחלונו, "דומה ואינו דומה לגנדלף הורוד" אמר הגמד @דורין השמיני "אך בלשון גקסון, דבריו הפוכים על פיהם. בלשונו הפקה טובה פירושה השחתת הכתבים, והצלחה פירשה חילול הקודש".
"הס!" אמר גקסון "לא כיוונתי את דברי אליך, דורין. רחוק הוא ביתך מעבר להרי האובך, ואין דאגות חילול כתבי העלפים נוגעים לך כמו שנוגעים לגנדלף הורוד".
@מנ-דוס רכב קדימה, וגקסון קרא לו: "מה בפיך מנ-דוס הדקטטור, הנזכה בשלום?"
מנ-דוס השתהה, ואז אמר "נזכה בשלום". גנדלף 66 הריע.
מנדוס שלח יד להסותו. "אכן, נזכה בשלום! נזכה בשלום לאחר שתוכחדו גם אתה וגם הגקסונאים. משחית כתבי טולקין אתה, גקסון. את ידך אתה מושיט לי, ואני רק אצבע מתעשיית הבידור אני רואה, קרה ומרושעה!
מה בפיך לומר על השחתת דנתור? ועל השמטת טיהור הפלך ובומבדיל? ובדמותו של קילי הגמד, התעללו אצלכם!
רק בהיותך תלוי בשרשור נעוץ בראש הפורום, מאכל למעריצך שלך, אכרות ברית עם הגקסונאים! חוששני שהפקתך איבדה מקסמה!"
גקסון נראה כועס ואיום "שרשורים נעוצים!" סינן מבעד לשיניו "שרשורים נעוצים! דקטטור טולקנאי! וכי מהו פורום שר הטבעות ערוץ 7, אם לא פורום נידח ברשת חברתית שאבד עליה הכלח, וניקים שותים לשכרה עד דלא ידע, וגקסונאים מרגלים על רצפתו! זמן רב נמלטו הם מהשרשור הנעוץ! הנעץ עם זה רצונך!"
"אבל אתה, @גנדלף הורוד, עליך לפחות ידאב ליבי, הלא תטה אוזן לעצתי, הלא הבנה תשרור בינינו?"
אז צחק גנדלף הורוד, כל יצירי גקסון התנדפו.
"גקסון, גקסון" צחק "החמצת את יעודך בחיים. היית צריך להיות שחקן ליצן של צארלי צפלין, ואף בעיוטרים לזכות!
הבנה תשרור בינינו? חוששני שאני מחוץ לתחום הבנתך. אך שמע נא גקסון, זו הפעם האחרונה שאני נותן לי הזדמנות להתחרט על מעשיך! ותצטרך לעזוב את תעשית ההפקות, וכשתמצא מכבד את כתבי טולקין יוחזרו אליך בבוא היום".
גקסון צחק בקול "בבוא היום! בבוא היום, כן. כשיהיו בידיך זכויות יוצרים של 9 ספרי טולקין, וכתביהם של 3 קרנות, והפקותיהם של 5 משרדים! ביום שתמונה לנהל הפורום ותקנה לעצמך ניק גדול ונעליים גדולות פי כמה! תכנית צנועה, ודאי שאין לך צורך בי!" והוא פנה ללכת.
"שובה ג'קסון!" צעק גנדלף הורוד "ראה, שוב איני גנדלף הוורדרד אשר הכרת, אני הוא עתה גנדלף הורוד שחוסר לנקום את נקמת טולקין! מעתה נטול קיום אתה, ואני מנדה אותך מהטולקינאים ומהעולם!"
גנדלף הורוד נשא את מטהו ואמר בקול חד וברור "גקסון, נשבר מטה קיומך"
היה הבזק אור ירוק, ואחריו שקט, וגקסון נעלם.