אבל אני בהחלט חושב שזו תופעה נפוצה מאד במגזר שלך.
ואם אתה רוצה סיפורי שמירת עיניים כאלה, אז דער הייליגע זופה של ילד חרדלניק, מעשה שהיה כך היה, שבחופש שבין כיתה ז' לח' הייתי במחנה קיץ בישיבת הרוא"ה, נקרא גם מעיינות הרוא"ה, ובמסגרתו הלכנו לטייל ליד איזה נחל. כשהגענו לשם, התברר שנעבעך יש שיקצעס בנחל, ואמרו לנו שהן קיימות.
מטבע הדברים היו ילדים פחות דוסים שרטנו שאי אפשר להיכנס למים, הגם שגם ככה לא הייתי נכנס, אבל היינו צריכים ללכת איזה קילומטר לאורך הנחל, עד לאוטובוס, כשלכל אורכו שיקצעס לא עלינו.
נעבעך תיכף קיבלתי החלטה של ילד תמים בן 13, שאפילו לא העלה בדעתו שייתכן שתינוקות באים מאיפשהו, לא להסתכל על נשים כלל וכלל. מיהרתי לאוטובוס כשפניי בקרקע, ועד סוף כיתה ח' לא הייתי מסתכל על נשים בכלל. הייתי הולך עם פנים בקרקע, ואם הייתה אישה מולי הייתי עושה פרסה תיכף ומיד.
ונעבעך, ליד בית הספר בו למדתי, שלא היה דוס, היה ממוקם בית ספר בנות. ופתח המילוט במקרה חירום, היה ממוקם בינינו לבינם, והיה פתוח תמיד כדי לאפשר מנוסה.
נעבעך, הבנות היו נסות הרבה מהשער הזה, כל עת חירום שהתחשק להן.
התוצאה הייתה שהייתי מסתובב בבית הספר במעגלים, בורח מבנות שונות שנתקלתי בהן בטעות. לא שהן היו לבושות בחוסר צניעות, הן פשוט היו בנות. החברים הדוסים שלי קצת התרעמו על הגוזמאות שלי, והבנות שמו לב שאני בורח מהן כמו מאש. זה לא גרם להן להתקרב אליי, אבל הן כן נפגעו ככל הנראה. במיוחד הן התעצבנו כשיזמתי עם עוד כמה חברים בניית מחיצה שתסתיר אותן מאיתנו. כמחאה הן פרצו במחולות לבית הספר אחרי שביצענו מדידות לגדר החוצצת בינינו.
אחח, פעם הייתי דוס טרור. היום נשארתי בעיקר על תקן הטרור.
אי שם בזמן אלול הפסקתי עם ההרגל הזה, שלא להסתכל על נשים בכלל, והואלתי בטובי להתחיל להסתכל על נשים ולדבר איתן. לפני כן הנשים שהתייחסתי אליהן היו מוגבלות לאמא שלי, אחותי, סבתא שלי, ודודות שלי.
דער הייליגע סיפור על הטרוריסט שהייתי פעם. אני זוכר פעם אחת שנראה לי שמורה נפגעה ממני, ועד היום יש לי מצפון על זה, שהיא דיברה עם חבר שלי בכיתה, ואני התעלמתי מקיומה וניסיתי לשכנע אותו שיבוא, למרות שהיא נכחה שם והיה די ברור שהיא לא מאשרת לו לצאת.
בדיעבד אני לא גאה בזה כל כך, כמו שאתה גאה בסיפור שלך. אני חושש שפגעתי בהרבה נשים עם ההתעלמות שלי מהן, הייתי פוגעני מאד אני חושב, בהתעלמות שלי מהן. אני שמח שהיה לי את כוח הרצון, ואני מקווה שיהיה לי אותו לדברים חשובים ותועלתיים יותר. אבל זא לא משהו שכדאי שילדים בני 13 יסגלו לעצמם.