להלן דברים ממוסמכים , רובם/כולם עם הפניות למקור, שאספתי ממקורות גלויים ולא מסווגים. הידע שלי רחב גם לאור הרקע שלי, ואני מכיר נושאים רבים (גלויים)שאינם מוכרים, ואשמח לחלוק אותו איתך, וגם לדעת שאתה עושה בזה שימוש,דהיינו שיש תועלת לציבור מטרחתי.הדברים כאמור אינם מתוך הרקע הייחודי שלי, אלא מהשקעת זמן רב בחיפושי יוטיוב ואינטרנט.
אולי דברים רבים כאן מוכרים לך, אבל כמי שצופה בערוצים שמרניים רבים, אני רואה שהדברים לא ידועים לציבור שלך ואפילו לערוצי הימין, או שנשכחו .
1.מי שיראה את התחקיר החשוב ביוטיוב, שנקרא "הקליקה הפרוגרסיבית לא לפני השינה" (אגב,דברי הפתיחה שם הם ע"י השופטת בדימוס שלי וולך)- יבין חלק מהתוכנית הסדורה של בכירים בכל התחומים, להפיכת המדינה ממדינת היהודים למדינת כל מסתנניה ואזרחיה, חסרת כוח הגנה ממשי, ויכיר כמה עובדות על גדעון סער ועל מכון inss שלקח לעצמו על הבעלות על פרסום נתוני נפגעים מהמלחמה בויקיפדיה, שאינם מדויקים, בלשון המעטה. הדברים מתחברים אלמי שכנראה מושכים בחוטים, כגון אהוד ברק ,שאמר בזום פנימי ש"גלי עושה עבודה טובה".
2. כיום מחזירים אנשים תמורת דמי שתיקה-תעריף מינימום הוא 30 אלף שח למשפחה קטנה- לחזור לגור מעל מנהרות שלא טופלו בצפון ובעוטף, מנהרות בעומק 140 מטר.
הנה פתרון זמין וזול למחדל ולבעיה ,שלא משתמשים בו מטעמי יוקרה ואגו , ומחכים שהגיאולוג המומחה הזה, בעל שני עיטורי העוז /הגבורה, ייקח את הסוד איתו לקבר, בהיותו מעל גיל 93: (אגב, רק בעניין הלייזר הוא טועה כי הוא לא מבין בטילים)
3. כאן במצ"ב אפילו ערוץ 14 מופתעים לשמוע עובדות בסיסיות שרבים יודעים, כגון
א.שראש השב"כ ידע על המתקפה לפני ליל שבת:
ב. שהכתב הצבאי של ערוץ 14 מופתע מכך שבקושי רבע מהמנהרות בעזה טופלו, אם בכלל, ושסד"כ החמאס די גדל לאחרונה:
4 :
רוב החיילים הפשוטים באוגדת עזה (כל שכן המפקדים) ידעו שבוע לפני הטבח על כך שעומדת להיות פלישה וכיבוש יישובים לאחר שבוע.
הנה כאן ההקלטה והתיאור ב 3 הדקות הראשונות:
5.בראיון היוטיוב הקצר "מה ראש השבכ לא רוצה שתדעו" מובא ע"י נצ"מ בדימ' אבי וייס:
א.החיילות נועה ואור ממוצב נחל עוז יכולות להעיד שכבר בשלוש בלילה הם ראו את החמאס נערך על הגדרות לפלישה ,והתריעו וזעקו לכל גורם אפשרי, ולא שלחו כלום ,חוץ מטנק מקולקל עם קנה מכוסה שחייליו נרצחו כמובן ,
ב.וצוות טקילה שנועד בסביבות 3 בלילה לשחרר שתי בכירות בשבכ, ולא לעצור את הפלישה המתהווה.
ג.כידוע רוב הקצינים האחראים קודמו.
ד.ראש מחב"מ הוא הקצין ששמו ,אל"מ גיא, מופיע בראיונות של נצ"מ וייס,( ומופיע עם שמו באתר הכנסת) , וגם אם היה /ישנו צא"פ כדי להגן על עצמו,הרי איילה חסון בקישור הר"ב בדקה ה4:20, אומרת את שמו המלא -גיא אפרת: