חידה על הנפגעים לקראת יום הזיכרוןאזרח111

לקראת יום הזיכרון, דוגמה לשליטה הנ"ל של מכון INSS בנתוני הנפגעים, הכוללת חידה אריתמטית למחוננים:

הביטוח הלאומי פרסם לקראת יום הזיכרון תשפ"ה כי מס' הפצועים האזרחים מאז טבח שמחת תורה   ועד יום הזיכרון הוא 75 אלף.

ואילו inss פרסם באותו זמן בויקיפדיה כי מספרם הוא שליש מזה, דהיינו 24,652, אזרחים וחיילים יחד.

הנה כתבה על המידע שפרסם הבטל"א:

המספרים נחשפים: האזרחים שנרצחו מה-7.10 - והיתומים שנותרו - ערוץ 14 | C14

והנה דף הויקיפדיה על נתוני הנפגעים, שבו מי שמנסה לכתוב נתון כלשהוא, מקבל חלון נזיפה מהמנהלים, המורה לו שהמוסמך לכתוב שם הוא רק מכון INSS.כאן בדף הבנוי בצורה שמזכירה ליגת כדורסל, כשמימין הקבוצה שלנו ,ובצד שמאל הקבוצה היריבה ש סובלת מאוד כידוע מ נחת זרועו של הקלגס הצה"לי, בצד ימין למטה מס' הפצועים הקטן לפחות בשני שליש כאמור:

מלחמת חרבות ברזל – ויקיפדיה

הדברים מתחברים אל מי שכנראה מושכים בחוטים, כגון אהוד ברק ,שאמר בזום פנימי ש"גלי עושה עבודה טובה".

כנראה יש הבדל בהגדרה של פצוענפשי תערוגאחרונה

מבחינת בט"ל זה כל מי שפונה לבי"ח ואז בט"ל צריך לשלם את הוצאות הפינוי והאשפוז שלו

לעומת המכון למחקר לאומי כנראה מגדיר את זה רק כפצוע שניזוק באחת ממערכות הגוף (כוויה. איבוד איבר. נכות פיזית)

אין לי באמת מושג. אבל זה מה שאני מניח שקורה

לא הבנתי את המשמעות של מינוי השופט קולהכמו🐌תמס

למה צריך שופט שיחקור?

זה לא תפקיד המשטרה לחקור, ותפקיד השופט לשפוט?

מישהו יכול להסביר לי  בבקשה?

אם הבנתי נכון ( לא כגאי להתלכלך בזה!)נפש חיה.

חיפשו מישהו מחוץ לסיפור הזה

שיוכל להסתכל ולהביא זווית ראיה שונה

כזאת שתגרום לזה שהסיפור הזה ייגמר בטוב

ולא רק לצד מסויים.

תודה!כמו🐌תמס

הנה תשובה מהערוץ

"הדיפ סטייט טובע, היועמ"שית צריכה להיחקר"

ואת צודקת, לא כדאי להתלכלך בזה

התחושה היא שאי אפשר להאמין לאף אחד...

הוא לא במקום המשטרה, אלא במקום הפרקליטותהסטורי
לכל חקירת משטרה יש פרקליט מלווה, המשטרה אמנם חוקרת, אבל בסופו של דבר, החלטות האם להגיש כתב אישום ועל מה - נמצאות בפרקליטות. ככל שהחקירה בנושאים ציבוריים יותר חשובים, הדרג בפרקליטות שמלווה עולה והמעורבות שלו משמעותית יותר. כשמדובר על בכירים, מי שמקבל החלטות זה היועמ"ש עצמו.

במקרה הזה היועמ"שית אמורה להיות חשודה בעצמה, כמי שהבטיחה לבג"ץ שהיא תלווה את החקירה של הדלפת שדה תימן, שכפי שידוע היום החתול חקר את השמנת ו'לא מצא' מי הדליף.

לכן ממנים שופט בדימוס, שיהיה אחראי במקום היועמ"שית העבריינית.

הסנדלר מזמן יחף, לכן מחפשים יצרן אחר של נעליים?נפש חיה.
דווקא פשוט להביןפ.א.

כל חקירה פלילית מתבצעת בליווי משפטי.

עבודה משותפת של חוקרי משטרה עם עורכי דין עד לגיבוש כתב אישום, בהתאם לממצאים של החקירה ויכולת להוכיח ולבסס את העבירות וסעיפי האישום בבית משפט.  

אם מגיעים למסקנה שאין בסיס להאשמות פליליות, הפרקליטות היא זו שסוגרת את הפרשה ללא אישום  

ככל שמעמד הנחקרים והנאשמים בכיר יותר - כך מעורבים בכירים יותר בפרקליטות המדינה בחקירה המשטרתית.  

חקירת גיבורת הפרשייה, בגלל המעמד המאוד בכיר של המעורבים בהיררכיה המשפטית במדינה- היתה אמורה להתנהל בפיקוח ישיר של היועמ"ש לממשלה.

(בדומה לליווי של אביחי מנדלבליט כיועמ"ש לממשלה את חקירות נתניהו, אלוביץ והאחרים).  

בגלל אופי המקרה, העבירה, הקרבה האידיאולוגית בין העבריינים לכאורה והיועצת המשפטית לממשלה, שמאל מול ימין, יש חשד לא מופרך שהיועמ"שית תמסמס ותמרח.  

לכן שר המשפטים, יש להניח מתוך סמכות הנתונה לו, בחר להטיל את האחריות המשפטית על ליווי החקירה לגורם אחר.  השופט קולה.  

לא רק קרבה אידיאולוגית או אישית. היועמ"שית המפוטרתהסטורי
התחייבה לבג"ץ שהיא עוקבת אחרי חקירת ההדלפה והיא תקבל את ההחלטה הסופית. כשמסתבר שהחתול, כמה מפתיע, לא חקר את השמנת ובכלל לא בדק בכיוון שמישהו מהפרקליטות הצבאית עשה זאת - היועמ"שית שהתחייבה לפקח על החקירה המפוברקת, צריכה להיות לכל הפחות עדה מתיק ומוזמנת לחקירה, אם לא חשודה ממש.

ממילא, לא יתכן שהיא תפקח על תיק שהיא חשודה בו. 

נראה לי שעמ"י השנה כיוונו על " כי תעביר ממשלת זדוןנפש חיה.

וגם כיוונו על

"תן כבוד לעמך

תהלה ליראיך

ותקווה טובה לדורשיך"

נמשיך להתפלל שיצא מזה בע"ה טובה וברכה

ונראה את מלכות ה' לעיני כל בשר.

השמאל מקדים אותנו בכמה...נרשםכלפעםמחדש

הם העלימו את פרשת הרוגלות וכך גם הפרשה הזו תעבור. 

מקסימום הפצ"רית תשב קצת בכלא - במקרה "הכי טוב" שלנו

והרי היא רק בורג קטן בשלטון הפקידים, וההדלפה הזו היא רק חלק קטן מהתפקיד שלה

הם יודעים להדוף, וגם יתנו לך הרגשה שניצחת. 

המחליף שלה יהיה כמעט אותו הדבר

השאלה כמה זיני יכול להשפיע לבד מהמקום שלו 

כי כנראה שהוא היחיד בעמדת השפעה משמעותית (ואם השמאל נתן לנו את זה הוא כנראה יודע מה הוא עושה)

אם היתה מהצד הימני של המפה, כבר לפני שבועיים היא וסובביה היו מתעוררים למעצר פתע תוך החרמת פלאפונים ומחשבים

א. השמאל נלחם במינוי זיני אבל לא הצליחכמו🐌תמס

ב. המחליף של הפצרית לא ימשיך בקו שלה

ג. מסכימה איתך שבסוף היא תצא בעונש קל, כי לא נדע כנראה מי יצר את הסרטון המבושל

לא יהיה קל לגלות מי עשה את זה ולהאשים אותו.

כל הנושא של האונס נוסף בקריינות ולא בסרטון עצמו וגם לא מופיע בכתב האישום עצמו לפי רוטר, אם כך הפצרית יכולה לטעון שמרבית הנזק לא נעשה על ידי ההדלפה.

אני גם חושבת כמוך - הם יודעים להדוף. 

אני חושבת שלאורך זמן השקר לא יחזיק, אין לו רגלייםנפש חיה.

לאט לאט

הריקבון גורם לחולשת היסודות

ובסוף לקריסת הבניין

אני פחות אופטימינרשםכלפעםמחדש

השמאל הוכיח שהוא מחשב כמה מהלכים לפנינו. זה הוכח ברפורמה המשפטית כשהם ידעו בדיוק על מה הם מתנגדים ושמו נפשם להפוך על זה את המדינה, כשאף ימני ממוצע לא הבין לגמרי מה הם מגזימים.. והנה מה שעברנו עם הפצ"רית ובכלל כל השנתיים האלה הם לגמרי תוצאה מהמציאות העקומה של שלטון הפקידים. ממשלת ימין תיכף מסיימת 4 שנים והיא מתלהבת שהצליחה למנות ראש שב"כ - זה בדיחה עצובה.

הם היו מוכנים אז ומוכנים גם עתה להמשך. פחות יזיז להם אם הפצ"רית תיזרק לצינוק עד סוף ימיה כל עוד השלטון שלהם ימשיך, אבל גם אותה הם יוציאו בזול..

הם כבר הודיעוסודית

שאם הם יקימו ממשלה, הם יפטרו את ראש השבכ זיני

לא יודעת מה יחליטו לגבי הפצ"ר

יכול להיות שהוא מסוגל לשרוד שם

או ישמש כעלה תאנה

כך או כך, אי אפשר לטפל בזה מהשורש כשראש הממשלה תחת משפט.

אני לא חושבת שהם ציפו להצליח בתיקים,  זו פשוט התשה עד שיחליט לפרוש

נכוןנרשםכלפעםמחדש

וגם אם ישאירו אותו זה רק כי הוא ימלא את תפקידו כראש שב"כ תחת ראש ממשלה ושר ביטחון שיגבילו את סמכויותיו כדין ויקבעו את סדר היום במדינה, כמו שאמור להיות תמיד

קלזיויקאחרונה
המשטרה חוקרת בהנחיית יועמ"ש, וכאן היועמ"שית נבצרת
הם איבדו את הבושה- לגמרי.איתן גיל

ישראל כ"ץ מינה בוגר קרן וקסנר להחליף את המלשינה המודחת ירושלמי.

ומי הצטרף לגדולי התומכים במינוי השערורייתי, סמוטריץ' כמובן.

לפחות 10 מועמדים מצויינים יש לימין לתפקיד הבכיר הזה, אבל לישראל כ"ץ אין מוטיבציה להלחם בבג"ץ בעד מינוי ראוי.

ואכן עד לרג זה הג'ינג'י לא הגיש ולא יגיש עתירה.

אומרים שלפצ"ר החדש יש שורשים בבני עקיבא, אבל הם רלוונטיים כמו השורשים של ציפי לבני בביתר.

אומרים שהוא הגיש חוות דעת תומכת התנחלות.

תמורת שכר הטרחה שהוא קיבל אני מוכן להמליץ על שקמה ברסלר לראש מועצת יש"ע.

עצוב כל כךמרדכי
בס"ד

מאוד מאכזב אותי ש(חלק) מהימין מתנהל כמו השמאל. אין שום הבדל בין מה שעושים לפצ"ר החדש לבין מה שעשו בשמאל לזיני לפני המינוי שלו.

בואו לא נהיה כאלה ולא נבחן אדם לפי איפה הוא למד (שלושה שבועות להבנתי. ההיסטוריה שלו בבנ"ע נתניה מלחיצה אותי יותר ), אלא פי מי הוא באמת.

הפצ"ר ימין מובהקכמו🐌תמס

לפי התגובות המבוהלות שבטמקא.

בהתחלה ניסו להעמיד פנים שאין לו נטיה פוליטית

אבל כשהתגובות הגיעו נאלצו לפרסם את קורות חייו.

לא רוצה לצטט את הכינויים שהוא קיבל

הימין הלאומי צריך לקבל אותו בשמחה

אני סומך על אבי מעוזאיתן גיל

כל עוד הג'ינג'י ודומיו לא הגישו נגד הפצ"ר החדש עתירה לבג"ץ, היא הנותנת שהוא אחד משלהם. 

אבי מעוז לא מכיר אותו ואין לו מושגהסטורי
הוא יצא על 3000 קמ"ש על המילים 'בוגר ווקסנר'. מסתבר שבמסגרת עבודתו בשירות המדינה הוא נשלח לקורס של שישה שבועות כשלא היתה ברירה אחרת.

אין לי מושג איך הוא יהיה כפצ"ר, אבל תקשיב לכל אלו שמכירים אותו ועבדו מולו, כולל על הסדרת התיישבות, סגירת גל"צ, חוק גיוס ועוד, ולא לאלו שמסתכלים רק על שורה אחת מהקורות חיים - הם מאוד בעד.

המינוי של הרצי, 10 ימים לפני הבחירות רשום על שמו.איתן גיל

מצד שני, אם סמוטריץ' מברך, מי זה מעוז שיציג דעה כופרת.

אז מה?כמו🐌תמס

אתה לא שמחת כשהרצי מונה לרמטכ"ל? מי חלם שיקרה כזה דבר?

זה שהרצי מפחד שיגלגלו הכל עליו זה לא אומר שהוא אשם.

גם אם הוא התמוטט ולקח לו שעות לאסוף את עצמו זה יכול לקרות, במיוחד אם הוא סמך על המודיעין והשב"כ... כן אני שמעתי את תא"ל אורן סלומון שהוא באמת גיבור ישראל.

אבל יש לי השערה אחרת מזו של פייגלין, למה בחרו דווקא בו.

מה פירוש רשום על שמו?נקדימון
אתה מתכוון לברכה המקובלת לכל אדם שנכנס לתפקיד? או שהיה איזה דיל שאנחנו צריכים לדעת עליו?
גם ההסדרה של עופרה, אחרי עשרות שניםהסטורי
אבל אם אבי מעוז צורח 'וקסנר, וקסנר', מי אנחנו שנגיד אחרת.

לא דיברתי דווקא על סמוטריץ', אלא על כל מי שבאמת מכיר את פועלו. תבדוק.

לא בהכרחכמו🐌תמס

אם אתה לא מביע את הדעות שלך, מזה שאתה דתי לאומי- אין לדעת אם אתה שם פתק של בנט או של סמוטריץ.

סביר שהוא הרגיש יותר חופשי להתבטא בסביבתו של סמוטריץ. אז סמוטריץ כן יודע מה הוא חושב...

ומכיוון שהוא אדם ישר - אין לג'ינג'י מה לעתור לבג"ץ.

זה כמו שאם יש לך עיניים בהירות ואף קטן וישר, ואין עליך סממנים יהודים, אתה עדין יכול לטייל במערב אירופה...

לגבי הג'ינג'ישלג דאשתקד
יש גם סיכוי שעכשיו, כשאף אחד מהקובינטורים המכונים "שומרי הדמוקרטיה" אינו חסין - ובפרט שכבר יצאו כתבות מאוד מעניינות על עסקיו ויושרו של הג'ינג'ון - יתכן שהוא מעדיף לשתוק ולהיעלם מהנוף, לפני שהוא יצטרך להתחלק במנת קרב עם ביארב-מיארה שממש טובה בלגנוב ולהיתמם, ועם בר-דוד השמן (שגם ככה חושב שהכל שייך לו), שלא ישאירו לו כלום...
אני סומך על סמוטריץ'נקדימון
אם הוא בדק והגיע למסקנה שזה מינוי טוב - אני סומך על הבדיקה שלו. לי אין באמת איך לברר.
אורית סטרוק, ישראל גנץ וכל מי שעבד איתו...הסטורי

ב- 2022 עלה שמו כמועמד ליועץ משפטי לממשלה.איתן גיל

ולא נבחר.

עצם הצגת שמו כמועמד, מסגירה בעליל את משנתו הפוליטית.

נראה פה למישהו ששמו יצורף לישורת האחרונה, בלי שיהיה אחד משלהם?

העובדה שלא נבחר אומרתכמו🐌תמס
שהוא לא משלהם
מיארה נבחרה כי היא אשהאיתן גיל
האם מה שמפריע לך זהכמו🐌תמס
שהוא בעד גיוס חרדים?
אישית, אין לי מושג, לא מכיר בכלל, אבלהסטורי
אני רק רואה שכל מי שעבד איתו, מכיר אותו, נעזר בו באישור עופרה, קידום בניה ביש"ע ועוד ועוד - תומך.

כל המתנגדים (אבי מעוז, זיו מאור, ברדוגו ועוד) - מסתובבים מסביב. כלומר אין להם שום ידיעה על משהו שעשה לא כראוי, על מאמרים שכתב שמעידים על עמדות בעייתיות (לזמיר היו!) וכד'. כל מה שיש להם לטעון זה שהוא עבד עם פלוני וחבר של אלמוני.

ברדוגו- הפודל של נתניהואיתן גיל

אם הפודל נגד, גם אדונו נגד.

מצד שני, אם נתניהו נגד, סמוטריץ' בעד.

אם סמוטריץ' בעד, מעוז נגד.

החיים יותר מורכבים...הסטוריאחרונה
את ברדוגו שמעתי מבקר את נתניהו כמה וכמה פעמים (ואיני שומע אותו הרבה בכלל).

בצלאל ואורית שעבדו איתו על הסדרת ישובים ושכונות ביש"ע ברכו על המינוי תוך דקות, לפני שבכלל ידעו מה דעת נתניהו.

אצל מעוז זו תגובה פבלובית לשורה 'קרן ווקסנר' בקורות חיים.

הפצ"רית הזאת שכולם מדברים עליהזיויק
מראה את הריקבון בצמרת הצבא או בצמרת מערכת המשפט או שניהם?
מאז שנת ת"ר, בהקעלעברימבאר

ניפתחו מעיינות חכמה בעולם, אין כבר רוח הקודש לצדיקים עד לעתיד, כי החכמה תפסה באופן מלא את מקום הנבואה והבת קול, עד לסינתזה העתידית של שניהם. ומה שכן יש זה סוג של יכולת שכלית בהירה מאוד לראות דברים יחד עם זכות הכוח המדמה, כמו שהיה לרב קוק. ובמובן מסוים עדיפה על רוח הקודש, כי ניתן לתאר את הראיה הרוחנית בצורה מפורטת שכלית ולא רק מיסטית. וגם אנחנו יכולים להבין עקב פירוט הדברים השכלי את הדברים של הרב קוק, כמובן בצורה נחותה מהרב קוק עצמו

אבל "מגידים" מאז הרמחל הגרא והבעשט ודומיהם לא היו

עמיר רצח את רבין יעני...סביר11

איך בציבור שאמור להיות לאומי  ממשיכים להדהד את השקר הזה?

יש עשרות הוכחות נגד זה ,

והפולארד הישראלי יושב בכלא בלי שנעשתה חקירת משטרה ,

ו בגלל הודאה עקב איומי רצח.

רוצים לראות דוגמה להוכחות ?

חפשו ביוטיוב:

נחום שחף פבריקנט,

או רבין זריצקי.

20 שנה של התכחשות לנושא עברו עלי, שבהן ראיתי את כל העניין כנושא הזוי וסירבתי להחשף אליו,

עד שבצפייה בסרט יוטיוב של כ 45 דקות של פרופ' זריצקי עם מסמכים מאיכילוב- נפל האסימון.

הנה דוגמה לכמה שאלות שכל אדם צריך

לשאול את עצמו :

הכל ממקורות גלויים שאתם יכולים למצוא בעצמכם, והכל לכאורה,ו לפי הטענות של הרשויות:

א. איך רבין בסרטון החדשות המפורסם פוסע ונכנס עצמאית לרכב שלוקח אותו מהכיכר ,אם יש לו  כדור בגב,שריסק לו חוליה, לטענת הממסד.

א2.איך אדם יכול למות כ 3 פעמים בשעות שונות,  

כפי שעולה ממסמכי איכילוב (והמשטרה)

א3. מדוע לחשוב שמומחה הבליסטיקה הבינלאומי (-+ד"ר-) נחום שחף, הבורר המקובל על הצבא בפרשת מוחמד א- דורא, ופרשת שירין אבו עקלה ועוד, שקיבל רשות בכתב מבתו של רבין ,דליה, לחפור בחומר בגנזך המדינה,

טועה בהוכחות שלו עם דף ה"שיר לשלום" המחורר מירי בחזה של רבין. ועוד הוכחות לכך שרבין נורה רק ברכב ובחזה.

ובכלל -טועה בעשרות ההוכחות האחרות שלו ושל אחרים, שחלקן מפורטות בקישורים המצ"ב.

ב. למה יואב קוריאל, איש השב"כ שכנראה מחה וניסה למנוע  ברכב את הרצח,

התאבד, לטענת השב"כ, בדיוק באותו יום, ומאהבה נכזבת?

ולמה לא נתנו למשפחה להשתתף בקבורה של בנם?

ג. למה איימו על ישראל אדלר , מנהל  החברה קדישא בראש העין ,שלא ידבר ?

ד.למה  ר'/הרב יוסף באגד , ראש הישיבה התיכונית  שבה למד קוריאל- והכל  ,כאמור,במקורות הגלויים-אמר שהוא תרם את גופתו למדע?

ה. מדוע החוקר נתן גפן , שעמד להוציא יחד עם תחקירן אחר -ספר במלאת 30 לרצח,

נעשה פתאום סיעודי, ובמקביל אותו תחקירן טוען טענות להגנת  עמדת השבכ?

כדאי לראות את שלושת ראיונות היוטיוב "שיחות עם נתן גפן ", ובמיוחד חלק 3, בו הסבר מי יזם את הרצח, ועדויות למוטיבציה שלו.

ו. למה לאה רבין ז"ל, אלמנתו, פנתה במכתב לרשויות בשנת 99 בדרישה לחקור ולגלות מי באמת רצח את בעלה?

מצ"ב הראיון עם נחום שחף, שעשה לילות כימים זמן רב במחקר מעמיק בנושא, והוא המקור לדברי ד"ר מ.קידר שאמר כמדומני בעצרת כלשהיא את ראשי התיבות של  שם הרוצח (לכאורה,כמו כל מה שכאן כאמור), ונענש ע"י מעסיקתו, אוניב' בר אילן.

הראיון ארוך ,אך חשוב והמקיף ביתר שראיתי אי פעם,

ומחולק לפרקים (בלחיצה על "עוד"):

[2.11, 19:11] ינון: כאן בקישור הראשון להלן, בדקה 22:00 ,שר המשטרה (=לבטחון פנים) אומר בגלוי למצלמה שרבין קיבל 2 כדורים בחזה. אפילו לא אומר שנורה בגב.

איך זה מסתדר עם זה שיגאל  עמיר הרג אותו  בירי מאחור בכיכר?

(השם הידוע לי לתפילה לפדיון שבויים- יגאל בן גאולה)

גם אם תיאוריות הקונספירציה נכונות,ultracrepidam

יגאל עמיר משתף פעולה עם זה ולכן אני לא נלהב כל כך מתפילה לשחרורו

משתף פעולה...נפשי תערוג

יכול להיות שהוא בטוח ב100% שהוא אכן רצח את רבין

וגם אם לא, והוא יודע שהוא לא.

השב"כ יכול לעזור לו לזכור את זה.

שב"כ שמוריד ראש ממשלה

יכול בקלות גם להעלים אותו ואת משפחתו המורחבת

הוא רצה לרצוח את רבין, וזה מה שהוא תכנןנקדימון
אם בפועל אלה היו כדורי סרק והשבכ הוא זה שבחש פה ורבין נרצח בידי גורמים אחרים, זה לא משנה ביחס לעמיר עצמו.
יגאל עמיר הוא פושע נאלח, שצריך להירקב בכלאהסטורי
בין אם הוא רצח את רבין ובין אם הוא משתף פעולה עם העלילה הזאת.
אתה לא היית משתף פעולה?נפשי תערוג

ואם היה מגיע איום מפורש מהשב"כ שבמידה ודבר יתגלה רוצחים אותך ואת כל בני משפחתך המורחבת?

הרי אם יתכן שהשב"כ רצח ראש ממשלה מכהן,

סביר להניח שלא תהיה לו בעיה לרצוח גם 10-20 אנשים פשוטים. לא?

אם יתגלה דבר כזה (מה שלא סביר)נקדימון

זה יהיה נסיבות מקילות בלבד.

זה לא סותר את העובדה שהאדם ניסה לרצוח.

דבר אחד בטוח, אם השבכ היה מאיים עליך שהוא ירצח את כל המשפחה שלך - אתה היית רץ לספר הכל. זו ההגנה הטובה ביותר מכזה שטאזי: לחשוף.

הוא חד משמעית ניסה לרצוחנפשי תערוג

ולדעתי הוא גם משוכנע שהצליח.

על ניסיון לרצח לא יושבים בכלא עד שאחרון השבכניקיםאיתן גילאחרונה

המעורבים.

ילך לעולמו.

וגם מאוחר יותר

אני לא הייתי מגיע לסיטואציה...הסטורי
אחת מהבעיותרועישםטוב

אחת מהבעיות בכל כך הרבה שנות ביבי שיש כל כך הרבה מילים מומצאות לתיאור מצבים ואף אחד כבר 

לא יודע מה משמעות כל מילה.

למשל:

מה זה "ייצוב מערכתי"?

אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני שומע את הביטוי הזה.

אפשר פשוט כניעה והפסד במלחמה.

למה צריך להגיד "המשך חתירה לנצחון והכרעה".

מה ההבדל בין נצחון לבין הכרעה? ואם אין הבדל, למה להגיד את שתי המילים.

האמת, אני כבר ממש מרחם עליךהסטורי
אתה, בדיוק כמו הרל"בים משמאל, הולך עם 'ביבי' חושב 'ביבי', ישן עם 'ביבי', קם בבוקר עם 'ביבי' וכנראה גם חולם בלילה על 'ביבי'.

כמה אפשר לדחוף 'ביבי' לכל מקום ולהאשים אותו בכל דבר?!

מכבסת מילים והמצאת ביטויים מפוצצים, זה מובנה בכל מערכת ובוודאי מערכת פוליטית, זה לא התחיל בתקופת נתניהו ולא יסתיים אחרי פרישתו. קישון פרנס עם זה עשרות מאמרים, הרבה לפני שראש הממשלה הנוכחי היה מוכר למישהו.

בשיא הרצינות, כדאי לשחרר, לעסוק בדברים לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. להתייחס לראש הממשלה, על מעלותיו וחסרונותיו הרבים בתוך ההקשר הרחב, ולא במחשבה שאין עוד מלבדו אפס זולתו ואם רק הוא היה רוצה/לא היה כבר כל הבעיות היו מתאדות.

אתה טועהשלג דאשתקד

הכל התחיל עוד בימי שרון, ותוך מעט מאוד שנים.

פתאום אלימות הופכת ל"ברגישות ובנחישות", פתאום התקף לב הופך ל"אירוע לבבי".

מכבסת המילים היא של התקשורת, כשהיא רוצה להעצים/לגמד משהו. גם "נאשם" ו"ממשלת השנאה", "מכונת הרעל" ועוד סיסמאות נהיו הגיוניות גם אם קדה להבין את ההגיון...

הרבה קודם...הסטורי
דווקא פה זה מאוד פשוטנקדימוןאחרונה

מאוד קל להבין את ההנבדה שהרמטכל עשה.

לטףא צריך מילון בשביל מכבסת המילים הזו.

ואין קשר לביבי בשום צורה. הוא לא אחראי על מכבסות של אחרים. אם כבר, אז מי שהתחיל עם משחקי המילים זה בתי המשפט והשפה הפסאודו-משפטית.

וואו, שמעתם? ההסתדרות מושחתת... אני בשוק...ספק
איזה ארנון? ארנון שלנו?אריק מהדרום
לא הגיוניזיויק
היה למישהו ספק?שלג דאשתקד

כשפעם אחר פעם הוא תפעל את השתלטות הדיפסטייט וארגן הפגנות ושביתות פוליטיות לחלוטין (שהן למעשה מה שסתם את הגולל על הרפורמה המשפטית), בחסות היועמשית שלא פעלה להילחפ בהליך הלא חוקי הזה - היה לי ברור שיש לו אקדח על הרקה.

אגב ככה זה רובם, בדיוק כמו ההוא מהאי היווני.

ההפתעה הגדולה היא שפתאום כולם נחקרים... האם זה קשור לניסיון החקירה של הרב זיני מאשדוד?!

החקירה התחילה לפני שנתייםברגוע

ולא הבנתי מה הקשר לרב זיני

אני מאמין שהחקירה התפוצצה עכשיוספק

כדי להוריד את הפצ"רית הפושעת מהכותרות. 

כמו שכתבת, החקירה נפתחה לפני שנתיים - שום דבר לא היה משתנה אם זה היה מתפרסם בשבוע שעבר או בשבוע הבא. 

הנה, אני מסכים אתך...הסטורי
בסופו של דבר, מה שכבר היה ידוע, אבל התבהר מאוד כשארנון בר דוד השבית את המשק סביב הרפורמה - שרפוגמה משפטית לא מספיקה, צריך להחליף את כל מוקדי הכח הלא נבחרים, בגורמים שמייצגים את העם.

בעז"ה, שעם התפוצצות הפרשה הזאת, יעזו סוף סוף לשנות את החוקים של האגודות העות'מניות. אז לא רק ההסתדרות הכללית, אלא גם הסתדרות המורים וארגון המורים העל יסודיים, ארגונים וחברות שונים, תנועות התיישבות בנות מאה פלוס וכו' - יהיו סוף סוף מחוייבות לכללי מנהל תקין ותהיה אפשרות אמתית לחבריהן לבחור מי מייצג אותם...

יכול להיותברגוע
התכוונתישלג דאשתקד

ברמז, שאיכשהו מאז שזיני נכנס (ואז החליטו לחקור את אבא שלו ולעשות עוס הרבה דברים לא הגיוניים ובלבד דהוא לא יקבל את התפקיד). פתאום מתחילים לשמוע על שחיתויות בסדר גודל אדיר, מכיוון כל אלה שהיו בעלי הכוח עד עכשיו...

וחקירה שנפתחה לפני שנתיים, ז"א שבדיוק אז פתחו בחקירה כדי למצוא איך לאיים עליו. הרי חקירות יכולות להסתיים בלי כלום, אם רק הנתבע משנה כיוון (תשאל את שרון וליברמן)

לא יודע מה ראית מה לא ראיתנקדימוןאחרונה
אני יצאתי בחמש
עונש מוות למחבליםנפשי תערוג

בימים אלו מקדמים עונש מוות למחבלים 

בעיקרון מדברים על מחבלי נוחבה וכו' ללא אפשרות שיקול דעת של השופט. אלא חוק חובה 

אבל לדעתי אם חוק כזה יעבור ובאמת יוציאו מחבלים להורג (לתפיסתי, סיכוי נמוך)

מאוד מהר ינסו להחיל אותו גם על מחבלים "רגילים" שהם לא נוחבה (לא שאני ממעיט בערכם)

הפחד שלי הוא שזה יתחיל להתגלגל גם ל"מחבלים" יהודים (כמו שצו מנהלי היה בהתחלה רק נגד לפלסיטינים ומהר מהר חלחל להיות  גם נגד ליהודים)

ולא רוצה שיהיה דיון בכלל במדינת ישראל אם היא יכולה להוציא להורג יהודים

לא משנה מה מעשם, להוציא להורג יהודים זה קו אדום

יש אמת בחשש שלךהסטורי
האמת - מקדמים עכשיו במקביל שני חוקים שונים, יש את חוק 'עונש מוות למחבלים' של עוצמה, שמקודם לסירוגין כבר כמה שנים. בסיבוב קודם ליברמן קידם אותו...

במקביל, יש את החוק המיוחד נגד הנוח'בות שמקדמים שמחה רוטמן ויוליה מילניקובסקי. בחוק הזה מדובר על הקמת טריבונל תביעה ושפיטה מיוחד בהוראת שעה.

רוטמן הסביר שמלבד המטרה של טיפול מהיר ושלא יאפשר למחבלים להפוך את המשפט ושרשרת העירעורים עליו לעוד מערכה נגדינו, הוא גם רוצה מערכת נפרדת, בדיוק בגלל חשש זליגה. כמו שכלים חריגים שניתנו למלחמה בטרור (מניעת מפגש עם עו"ד וכו') שבד"כ לא לגיטימיים במדינה דמוקרטית, זלגו למרססי גרפיטי בטרמפיאדות ביו"ש.

מחבל שאינו אזרח ישראלי דינו מוות ועונש זה בלבדאיתן גיל

מחבל שהוא אזרח ישראלי לא יוצא להורג.

זהו.

בדומה לארצות הברית שבה חשוד בפלילים זכאי לחבר מושבעים רק אם הוא אזרח אמריקאי .

זה מה שהצעת החוק אומרת?דומיה תהילה
או שזה מה שאתה מקווה שיהיה?
אני מקוה שיהיהאיתן גיל
ואם לא?דומיה תהילה

שווה להעביר את החוק

או בגלל מה שאומרים פה עדיף בכלל לא להעלות אותו?

שווה להעביר את החוק בכפוף להסתייגות שלי.איתן גיל
לא נודומיה תהילהאחרונה
אם לא יהיה מה שאתה מציע 
כל הטירוף היום היה שווה רק בשביל לראות את שקמהקעלעברימבאר

ברסלר יוצאת מטומטמת😅

למרות שאני לא מקנא במשפחה של הפצרית (אלאאם כן סיפרה להם לפני שהיא לא מתכוונת באמת)

תשתףשלג דאשתקד

לטובת מי שלא בקי בחדשות (כמוני).

תודה מראש

אה וגםקעלעברימבאר
את יאיא פינק יוצא מטומטם😅 
מבחינת השמאל הפצ"רית הפכה מנכס לנטלנוגע, לא נוגע

וגם יתכן מאוד שיש לה בטלפון התכתבויות שיפילו עוד הרבה אנשים מהשמאל.

אם זיני ינסה ויצליח להפנות את המחלקה היהודית בשב"כ מחקירת טרור יהודי מומצא לחקירת אנשי שמאל מרכזיים, אנחנו נגלה לדעתי הרבה דברים נוראים. זה רק קצה הקרחון. 

זה לא "יתכן", אלא זה ממש ברורנקדימון
העובדה שהיא דאגה להעלים את הטלפון מעידה כאלף פסקי דין חלוטים שהטלפון הזה שווה זהב פלילי לא נורמלי. וחותם יד כל אדם בו.
כן. התכוונתי לא לרק לאנשים שקשורים לפרשיה הזאתנוגע, לא נוגע
אלא לעוד פרשיות בשמאל
כנראה שהטלפון שלה לא אבדנפשי תערוג

אלא היא יודעת היטב איפה הוא

והיא תוכל לעורר את זכרונה אם התמורה תהיה שווה לה

הגיוני. בניגוד לימין, בשמאל כנראה אף אחד לא מוכןנוגע, לא נוגע
באמת להקריב את עצמו בשביל האג'נדה..

אני מקווה שעכשיו הימין יקבל אומץ ויתקדם גם לבדיקה אמיתית של המחדלים ב7.10 והענשת האחראים (ובראשם הרצי ובר). וגם לא יפחד לבדוק את הטענה (ההגיונית) בדבר בגידה.

הטלפון הזה הוא האבטחה שלהכמו🐌תמסאחרונה

היא יודעת שלא יגזרו עליה דין בגידה.

ולכן אין הון שבעולם שיפתח את פיה.

לדעתי גם לא צריך כל כך להתאבל עליו

החייל המסכן שהתאבד היה אבא לילדים.

יש לקב"ה שליחים הרבה...

אולי יעניין אותך