אחות מעורבת מידי ריגשית עם הילדים.
יש לי אחות מקסימה מקסימה, אבל חוצה גבולות בקשר למוערבות שלה עם הילדים, וזה לא קשור לכמה פותחים לה שם דלת, פשוט בכל נוכחות שלה עם הילדים שלי ועם אחיינים אחרים שלה.
היא רווקה שיותר מהכל צמאה להיות אמא בעצמה, לומדת על היום דרך הרשת ואפילו קונה קורסים על שינה של תינוקות, הנקה, הגישה ההיקשרותית והגישה המונטסורית וכל נושא שקשור בגידול של תינוקות ככה שמבחינה ריגשית ופיזית הם יהיו במצב הכי טוב שיכול להיות (בעיניה כמובן) .
מאוד מאוד נוגע לה כאב או חסך שיכול להיות לתינוק - וככל שהתינוק יותר קרוב לליבה ככה זה עולה.
הכל טוב ויפה, אבל זה מאודדד מפריע לי ולאחים שלי, ברמה שאם היא מגיעה לאחד מאיתנו הביתה או בסתם מפגשים היא דואגת לאחיינים יותר מאמא ואבא שלהם (שוב,בעיניה) לפעמים זה מרגיש שנפגשים עם יועצת הנקה, שינה, יועצת ריגשית, פיזיותרפיסטית לילדים ותינוקות וזה מתיש מאוד מאוד- בין אם תרצה ובין אם לא גם אם אומרים לה לעצור - היא תתווכח עם ההורה של הילד על המידה הנכונה לילד שלו בטיטול, על הצורה שבה הוא מתייחס להנקה ומה הם היו צריכים לעשות אחרת, איך נכון להרדים את הילד שלו ועוד ועוד ועוד שלפעמים אנחנו לא מבינים מאיפה זה בא לנו.
אמרנו המון המון המון פעמים שזה מפריע ולא נעים ושזה לא המקום שלה - וזה לא עוזר.
העלתי פה בעבר שהיא קונה יותר מידי דברים לבנות שלי למרות שאני מסרבת ומציבה גבול. לאחרונה היא קנתה (!) כמה סוגים של מנשאים ועריסות מטחברות ועוד כמה דברים והדברים עוברים בתוך המשפחה והחברות הנשואות שלה.
היא לא הייתה בארץ תקופה וזה היה נוח וטוב לכולם, אבל עכשיו כשהיא כאן בעלי לא מוכן שהיא תגיע אלינו הביתה והיא מבחינתה לא ראתה את הבנות שבועיים וזה מלא זמן והיא לא יכולה יותר 🙄 אני באמת אוהבת אותה ואני עוד איכשהו יכולה לענות לה ולהתמודד איתה אבל מבחינת בעלי השליטה שלה על המרחב מציקה מאוד והוא לא מוכן יותר .
אני לא יודעת איך להעביר לה את המסר הזה בלי לשבור אותה באמירה שמשתמעת מזה שהיא לא רצויה - היא ריקה ככ שאני יודעת בוודאות שתשבר, כשאמירה דומה הבית הגיעה מאח שלי היא הייתה שבועיים בדיכאון ממש עד שהיא טסה לחו"ל.
היא עוברת המון דברים באישי סוחבת איתה נכות שלא מאפשרת לה לעבוד והמון לחץ ממשפט שיש לה מול חברת ביטוח ככה שגם ככה לא פשוט לה.
אשמח לעצות איך להעביר את המסר בלי לשבור אותה...
תודה ממש למי שקראה עד כאן