מלאת הכרת הטוב וזה לא תלונה זה פשוט פריקה. ההריון קשה לי!!!
בקושי מצליחה לתפקד נורמלי. מתעייפת מהר.. ורידים נפוחים במפשעה והפרשות מרובות שלא מקילות על כל העסק.
צרבות שורפותתת לא משנה מה אני אוכלת אז מוצאת את עצמי בלי חשק לאכול ובקושי מצליחה לאכול משהו רק שממש רעבה. נהיה לי בעיה עם האוכל לא רוצה ולא בא לי לאכול כלום כי אוכלת משהו קטן וישר סובלת מצרבות נוראיות. אז הרבה פעמים פשוט רעבה כי לא מסוגלת להכיל את השריפה הזו בחזה ובגרון.
יודעת שהזנחתי את עצמי בהריון הזה (הריון שלישי) בלי כושר ועם תזונה לקויה ובכללי לא דאגתי לעצמי אז עכשיו מרגישה איך זה משפיע לגמרי.
מרגישה בהריון הזה בכלא בתוך הגוף שלי. זה מכניס אותי למצב רוח ירוד.. לא מסוגלת כמעט ללכת לעבודה מחכה לחופשה שלפני הלידה שהקדמתי אותה כי פשוט לא מצליחה להניע את עצמי לשום דבר בערך. מתפקדת עם שני קטנים ומנסה לאפס את הבית אבל אפילו הכנות ללידה עצמה בקושי עשיתי! לא קניות לא שום דבר. העבודה מכבידה והכול מכביד עליי. בכללי אחרי החופשת לידה רוצה לחפש עבודה אחרת היא ממש מקשה עליי ומכניסה אותי לדיכאון.
ובעלי עוזר ותומך ומבין (גם לו לא תמיד קל..) ויחסים עם הבעל לא מסוגלת לחשוב אנחנו ביחד פעם בשבועיים וגם זה אני ממש משתדלת בשבילו אפילו שהוא יכול לחכות אבל יודעת שזה גם מאתגר לו בטח שנהיה אסורים אחרי הלידה מעל לחודש.
פשוט רוצה להיות אחרי.. ללדת בידיים מלאות תינוק בריא ולהתחיל לחזור לעצמי. מרגישה שיהיה לי הרבה יותר קל אפילו שתהיה המון התעסקות אבל עדיין המון תסמינים בגוף שמכניסים אותי ממש לעצבות יעברו...
סופריקה