הלוואי ולי הייה זמן לנשום בביה"ס!!! אנחנו 2 בנות על כ- 1000(940) תלמידים.
הכיתות ענקיות, לפחות הכיתות הנמוכות (א'-ג') וכול מורה מהם משוועת לב"ש (למרות שלעיתים יש להם מורה סייעת כזו ביחד איתן בכיתה)
כך לי ממש לא יוצא לשבת רגל על רגל מול מחשב בביה"ס או בחדר מורות סתם... וגם כאשר יש לי כמה דקות לעצמי תמיד תהייה מורה שפתאום תרצה אותך לעזרתה, ואת לא יכולה לסרב, זה חלק מהתפקיד בן הייתר...
במועדונית שלי אני לא ממש יכולה להגיד שאני עושה "עבודת קודש" כי התחלנו אותה רק היום. ומה שאני אישית עשיתי שם זה: לגמור לצעב כמה פינות, למזוג אוכל, לשבת איתם בש.ב. ולהיות איתם הקלבת שבת. אבל הייה ממש מהנה! וכ"כ מצחיק! אם אהייה לי זמן אני יספר לכן חויות משם.... (על היום הראשון יש לי פווול)
אבל על קצה המזלג, יש ילד שזו השנה הראשונה שלו במועדונית, והוש לא מכייר את האחריות שם, ואותי ק"ו היום שעות נסנו ללמד אותו את השמות שלנו כדי שיזכור, (לא השהשמות של הילדים כ"כ פשוטים, הם שמות מאמהרית (ברובן) וכל שם זה לשבור שינים) אך לבסוף הוא לכזר חצי מהשם של כול אחת מהאחראיות ואת שמי הוא לא זכר, אז הוא פשוא כרה לי "מועדונית" ואחת המדריכות התחילה לתפוס על זה גל וצחקנו מזה כול הום! בקיצור המון צחוקים הולכים להיות שם.. וב"ה גם המון הצלחה וסיפוק!!!
כך נורא נמחד אם גם אתם תשתפו על חיות מהשבוע הראשוון באולפנא/ישיבה/צבא...