וואו הכי חשוף מצידי;)
נשואים כבר איזו תקופה, בלי ילדים. ודי הרבה זוגות שהתחתנו אחרינו כבר עם ילד, מתחילים לקבל מהסביבה רמזים וציפיה... או שאני מדמיינת?
ואני חולמת על משפחה גדולה, גם מגיעה ממשפחה כזו. ברור לי שזה בונה את עמ"י והשליחות הכי חשובה.
מצד שני- אני צעירה. באמת. ב"ה התקבלתי לשנה הבאה לעבודה תובענית ורצינית שחלמתי עליה. ובכללי אני בנאדם שמנסה לעשות את המקסימום ודי פרפקציוניסטית... ככה שאני לא באמת יודעת איך ייכנסו שם הריון וילדים.
אז כן, זו חשיבה אגואיסטית- אבל אני מפחדת מאוד מהשינויים הפיזיים בגוף, משינוי שאני לא אחזור אף פעם להיראות אחריו כמו עכשיו, מהכאב של הלידה... ואח"כ- מזה שתכל'ס מרגיש לי ש'החיים נגמרים', שמעכשיו את משועבדת לגמרי לתינוק שצריך אותך כל הזמן ואין לך שום גמישות, זמן לעצמך, לזוגיות שלכם. כאילו בהסתכלות אגואיסטית- באמת למה...
וגם מבחינות אחרות- העבודה שאני מתחילה היא עם שליחות משמעותית, ומרגישה שאני כן עושה טוב בעולמו של הקב"ה ב"ה, ושהילדים לא ייתנו לי להמשיך בזה.. למרות שברור לי שהילדים זו ה-שליחות. אבל לא זו השליחות שאני חולמת עליה בשניה הזו...
ועם כל זה שאני באמת לא בטוחה האם אני רוצה ילדים עכשיו או לא, מצליחה להיות סופר-רגישה סביב זה שלא נכנסים להריון (אנחנו בלי מניעה מהחתונה). יואווו כמה שאני לא מבינה את עצמי, כאילו תשמחי שהקב"ה דחה לך את זה, אבל איכשהו זה מצליח להיות רגיש...
אז ממש אשמח לשמוע-
א. בכללי מה אתן חושבות
ב. בפרט- האם יש עוד נשים שלא היו בטוחות האם רוצות ילדים, ומה עזר לרצות...
וג. איך הגיוני שזה כזה רגיש אם אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה?
ותודה רבה!!