עוד יתברר…עוצו עיצה ותופר
… שישראל מחלקת נשק לכנופיות שמשחקות אותה שהם נלחמים בחמס.
הזויזיויק
הזוי?עוצו עיצה ותופר

אם הייתי חמס זה מה שאני הייתי עושה.

הרי את כל מנהרות עזה ממנה ממשלת ישראל באמצעות כספי קטר.

זה יהיה כישלון קולוסאלי של המודיעין הישראלינקדימון
בוא נקווה שהיהירים באמ"ן ובשב"כ למדו להוריד את האף ולעשות את העבודה שלהם כמו שצריך.
רק לא להאשים את מקבלי ההחלטות…עוצו עיצה ותופר
… בממשלה הבזיונית.
להאשים את מי שצריך להאשיםנקדימון

מי שאחראי לברר אם כנופיות וחמולות משחקות או לא משחקות אותה זה המודיעין.

או אתה, גם אתה אחראי על זה - כי ניכר מדבריך שאלה דברים שאפשר לדעת גם מתוך בהייה בקיר.

עוד יתבררהסטורי
שבסידני אפילו להעתיק פסוק לא יודעים בלי להוסיף אימות קריאה מיותרות.
מה לעשות…עוצו עיצה ותופר
עבר עריכה על ידי עוצו עיצה ותופר בתאריך י"ב בסיוון תשפ"ה 5:31

עבר עריכה על ידי עוצו עיצה ותופר בתאריך י"ב בסיוון תשפ"ה 5:28

.. אתם אנשי מלחמה ואני מאמין בשלום ולכן לעולם לא נסכים אחד עם השני.

רק אל תבכו בדמעות תנין. לא רק לכם יש זכות להלחם.

מה שאני יודע שאני מתפלל שלוש פעמים ביום והמילה שלום מופיעה לאורך כל התפילה.

" יג  מִי־הָאִישׁ, הֶחָפֵץ חַיִּים;    אֹהֵב יָמִים, לִרְאוֹת טוֹב.
יד  נְצֹר לְשׁוֹנְךָ מֵרָע;    וּשְׂפָתֶיךָ, מִדַּבֵּר מִרְמָה.
טו  סוּר מֵרָע, וַעֲשֵׂה־טוֹב;    בַּקֵּשׁ שָׁלוֹם וְרָדְפֵהוּ."

פחחחחחהסטורי
לכן אתה לא מפסיק להשמיץ, שמענו.
לא השמצתי אף אחד מחברי הפורום.עוצו עיצה ותופר
עבר עריכה על ידי עוצו עיצה ותופר בתאריך י"ב בסיוון תשפ"ה 8:51

אם על פסוקים כאלה אתה מגיב בזילזול  אז קשה לי לחשוב שיראת שמיים זה בשבילך כמו שלמות ארץ ישראל לדוגמא.

לא זלזלתי בפסוקיםהסטוריאחרונה
זלזלתי בשמוש הציני והמעוות שלך בפסוקים שמדברים על נצור לשונך מרע, כשאתה עסוק באובססיביות בהשמצת עם ישראל שבארץ, הנהגתו ולוחמיו.
תתעסק בממשלת אוסטרליה בבקשההסטורי
ותניח למדינת ישראל עם הממשלה שאנשי המדינה בחרו.
תתמודד עם הטענות בבקשהסיעתא דשמייא
תציג טענות...הסטורי

כותב המאמר אינו פסיכייאטר, כך שאינו מוסמך להביע עמדות בנושא שפיות. לגופם של דברים, הוא ממחזר את הטענות הרל"ביסטיות הישנות ולועס אותן תוך שטוען פיסקה אחרי פיסקה ש'לא שפוי' לעשות את מה שלא מתאים לדעותיו הפוליטיות.

נו, שויין...

זה מותר רק למלך צארלס ירום הודוקעלעברימבאראחרונה
רון בן ישי אינו שפוי והמוסד המתאים ביותר לאישפוזואיתן גיל

הוא ווינט.

בין השיטין אכן ישנה בעיה בשדרת הפיקוד הקפלניסטית שלנו שמטעמים פוליטיים מובנים עוצרת קידום קצינים מוכשרים מהצד הימני של המפה פרט לבודדים שמקודמים גבוה יותר- למראית עין.

תפסיקו לרמות את עצמכם. המצב לא טוב.סיעתא דשמייא1
תשמעו את הרב אלחנן דנינו ותבינו לאיזה שפלות הממשלה הזדונית שלכם הגיעה.
תפסיק לזרוע דה-מורליזציה!הסטורי
תפסיק בכח לחפש את הרע!
ברור שהמצב לא טוב אם הנסיבות מחייבות אותךאיתן גיל

להיות מחוץ לגבולות המדינה.

ותרשה לי להפנות אליך שאלה פתוחה: למה אתה לא פה. האם ברחת בגלל צו מעצר שתלוי נגדך?

שואל בשביל ידיד מקפלן.

ב 1992 עזבתי בגלל אוזלת היד…סיעתא דשמייא1

… של שמיר לטפל בטילים של סדאם חוסין.

אחרי האכזבה מבגין שהחזיר את סיני  והבוץ בלבנון חשבתי ששמיר

אולי ישנה כוון.

כנראה שצדקתי מאז אנחנו בירידה תמידית.

עלית הליכוד היא האסון של המדינה.

המסלול של שנינו די דומהאיתן גיל

לפני כ- 4000 שנים עזבתי את מצרים בגלל אוזלת ידו של פרעה הרשע.

ומאז בכל דור ודור קמים עלינו לכלותנו, ויורשה לי להתלות בענין זה באמירה של המאור הגדול של השמאל האסוני: נפולת של נמושות

אז בניגוד לנפולת של נמושות כמוךהסטורי
אבותי דבקו בארץ חמדה ולא נטשו - לא במרד הדרוזים, לא ברעידת האדמה שהחריבה עליהם את הבית שלהם בצפת, לא כשהטורקים שחטו אותם במיסים, לא כשמוחמד פש'ה נלחם, לא כשהבריטים רמסו ולא כששלטון מפא"י דחק לשוליים את כל מי שלא היה בראש שלו.

כמו שלא עוזבים אמא, לא עוזבים את ארצינו בגלל אכזבה מהתנהלות שלטונית כזו או אחרת.

מי שחלש, מי שלא מסוגל ונאלץ לרדת, שלפחות ישב וישתוק ולא ימס את לבב אחיו כלבבו.

אתם נשמעים מתוסכליםסיעתא דשמייא1
מי שמלא תסכול ומשפריץ אותו לכל עברהסטורי
זה אתה.
בטח למה לא להשאר ולהנות מזכויות על חשבון…סיעתא דשמייא1
… משרתי צבא ואולי גם מתרומות שגם אני השתתפתי בגיוסם.
בעקבות פרישת יהדות התורה מהקואליציהאיתן גיל

הקואליציה נשענת עדיין על רוב תיאורתי של 61 ח"כים, אבל מתוכם לא מעט ח"כים "עצמאיים", כמו: אדלשטיין, ביתן, דלל, דנינו, ועוד כהנה וכהנה.

ברקע יושבת ש"ס על הגדר, כאשר מצד אחד היא מחוייבת פוליטית לאחותה יהדות התורה, ומצד שני מוטב לה לנקוט בשב ואל תעשה, ולסמוך על נתניהו שיוביל לבחירות מוקדמות, ולכאורה בצדק, ואכן מזה זמן נאלצת הקואליציה להסיר את הצעות החוק הממשלתיות בזו אחר זו.

מצד שלישי יהדות התורה לא היתה היתה מרחיקת לכת ופורשת, ללא תיאום מוקדם עם האופוזיציה בדבר חקיקת חוק גיוס כלבבה תחת ממשלת שמאל קפלן.

גם לפי סקרי פילבר המחמיאים הרי שבלי יהדות התורה אין התכנות לממשלת ימין נוספת, ורק פתי יאמין שמי שנכווה ברותחין ילך שוב עם מי שהשיקים שלו חוזרים.

בין לבין, אני חוזר על הערכתי שנתניהו יפרוש מהפוליטיקה בתום קדנציה זו. מוטב מבחינתו אם הקואליציה הנוכחית תמלא את ימיה, ובתוך הזמן יורחבו הסכמי אברהם, ותושג הכרעה בעזה, שיצטרפו לגיליון ההישגים המפואר שלו. אבל מתאבד שיעי הוא לא.

רק לגבי מתאבד שיעיפשוט אני..

בבחירות בהן אולמרט ניצח, נתניהו קיבל 12 מנדטים בלבד.

זה קרה בעיקר בגלל שהציבור מאוד מאוד אהב את אריק שרון באותם הימים, ומאוד לא אהב את נתניהו שהיה שר אוצר מעולה (הציבור אוהב שרי אוצר גרועים, כאלה שמחלקים מתנות היום על חשבון העתיד של הילדים והנכדים שלנו. כשיש שר אוצר מעולה ששומר על קופת האוצר, הציבור מתנקם בו בקלפי).

למרות שהוא ידע מראש שהוא יפסיד, זה לא מנע ממנו להתמודד ואף להישאר בראשות הליכוד עד לבחירות הבאות בהן ניצח.

הוא היה באותם ימים צעיר יותר ב- 30 שנים- יחי ההבדלאיתן גיל
קדימה סחפה משילוב של הערצת המנהיג שמאפיינת מאודהסטורי

ליכודניקים, שהיו משוכנעים שהם מצביעים לשרון הנערץ, שלא רק שהשמאלנים עשו לו עוול ב82, עכשיו גם מאשימים אותו בכל מיני האשמות.

כשניסינו לשכנע אנשים, ששרון לא רלוונטי בבחירות ושאפילו אם הוא יתעורר (מה שלא היה צפוי רפואית...), כיון שהרשימות הוגשו בלעדיו הוא לא יהיה - הם לא האמינו לנו.

(אגב, בדיוק כמו ששנה וחצי קודם, אנשים שאוהבים את ארץ ישראל וההתיישבות, תמכו בהתנתקות כי "שרון יודע יותר טוב מכם").

מצד שני, לקדימה הצביעו הרבה אנשי שמאל, שהבינו ובצדק (לולי מלחמת לבנון השניה ועליית החמאס בעזה זה אכן מה שהיה צפוי), שהליכודניקים יעשו להם את העבודה שהם לא הצליחו, של התנתקות גם ביו"ש.

הליכוד באותן בחירות חטף מפלה, לא בגלל שלא אהבו את שר האוצר, אלא בגלל שאלו שהמסגרת היתה חשובה להם מהתוכן - הלכו עם שרון/אולמרט/הנגבי/אלקין/להמשיך? לקדימה ואלו שהתוכן חשוב להם מהמסגרת, לא הצביעו למפלגה שרק חודשים ספורים קודם החריבה עשרים וחמישה ישובים פורחים ומסרה את השטח לחמאס...

נתניהו כיו"ר אופוזיציה בקדנציה הזאת, הצליח למצב את עצמו כ'מנהיג הליכוד' (מה שלא הצליח בקדנציה הראשונה כששרון, דוד לוי, בני בגין ושאר הנסיכים מזנבים בו), תואר שברגע שזוכים בו - הרקע הפאשיסטי של התנועה הרוויזיוניסטית-חירות-הליכוד, בעיני ציבור גדול 'הדוצ'ה תמיד צודק'...

נתניהו בדורו כשרון בדורו, והרבה יותר.איתן גיל

סקר פילבר בערוץ 14 מצא שהמותג נתניהו שווה 26 מנדטים, בעוד המותג ליכוד שווה 8 מנדטים בלבד (השלם קטן יותר מסך חלקיו).

אם במשפחת נתניהו תתגבש החלטה מתבקשת לפרוש בשיא כוחו, הליכוד יסיים עם מספר מנדטים כמו יהדות התורה- במקרה הטוב, כאשר כל השאר יתפזרו בין בנט וליברמן עד אימן עודה.

סמוטריץ' ובן גביר ירויחו מהשלל, אולי עוד מנדט אחד כל אחד, לפני שיעלמו בתהום הנשיה הפוליטי והשרלטני.

בנסיבות האמורות תמהני הן על החברים של נתניהו במפלגתו, והן על שותפיו בקואליציה, שבמקרה הטוב נותנים לו להתמודד לבדו עם המשבר הקואליציוני האחרון, ובמקרה הפחות טוב מוסיפים שמן למדורה, ומשרתים את קפלן.

איכה אוכל לשאת לבדי אמר איש האלוקים, ונתניהו- מבן בנו ונכדו של קל וחומר.

סקרים עכשיו לא שווים כלוםהסטורי
אף אחד לא יודע מה באמת יהיו האפשרויות, אף אחד לא יודע מי יהיו הרשימות, אף אחד לא יודע מי יוביל את 'הליכוד בלי נתניהו' וכמה אהדה תהיה לו, אף אחד גם לא יודע איזה עוד אירועים-משני-מציאות, יתרחשו כאן עד הבחירות שאף אחד לא יודע מתי הם יהיו.
די די דיפשוט אני..
אין לי כבר כוח לאירועים משני מציאות
ייתי ולא אחמיניה?הסטורי
האמת, גם לי אין הרבה כח, אישית עדיין סוחב את השיבוש מעם כלביא, אבל בהסתכלות לאומית - אנחנו הולכים וזומרים את הרשע שמקיף אותנו. זה כואב, לפעמים כואב מאוד. לא סתם חז"ל תיארו חבלי משיח - כמו חבלי לידה, בלשוננו 'צירים', זה כואב, זה לא תמיד נראה טוב, מלווה בהרבה דם והפרשות - אבל נולד תינוק.
זה נכון. לצערי.משה
לא חושב שהחדרים סגורים עם השמאלברגוע

מהסיבה הפשוטה שאין להם עם מי לסגור, אף אחד לא יודע היום מי יעמוד בראש המרכז שמאל.

הם גם לא עזבו עדיין את נתניהו, הם רק מעלים את רף האיומים. יש להם עכשיו שלושה חודשים להגיע להסכמות עם נתניהו עד שהכנסת יכולה להתפזר.

הם יתמכו בשמאל מבחוץ- אולי.איתן גיל

תמורת העברת חוק הגיוס.

יעמוד בראש השמאל מי שיעמוד, כולל אחמד טיבי.

יכול להיותברגוע

אני רק אומר שכרגע שום דבר לא סגור, והרבה דברים יכולים להשתנות בפגרה

בעצם אתה טוען, שהטענות של בן גביר נגדם, מצריכותהסטורי

לקנות לו מראה דחוף. הם בסה"כ חוזרים על השיטות שלו:

*בהתחלה נמנעים מהצבעות עם הקואליציה

*בהמשך מתפטרים התפטרות חסרת משמעות כביכול בשם העקרון, שלא מועילה לעם ישראל כלום

*בסוף יחזרו תמורת איזה הישג קוסמטי שהיה מגיע איתו/איתם או בלעדיו/בלעדיהם.

מעניין, ימים יגידו.

לא בדיוקברגוע
נתניהו (אולי) יביא להם חוק טוב (מבחינתם) רק כי הוא רואה שהם רציניים במהלכים שלהם להפלת הממשלה. אני גם לא חושב שהם יחזרו תמורת משהו קוסמטי קטן.
האמת שאני לא בטוח, לגבי החרדיםהסטורי
אין להם באמת הרבה מה לחפש בחוץ. כל מה שהשמאל יהיה מסוגל לתת להם - נתניהו יתן יותר. בנוסף לכך, הם במאבק על הבייס שלהם. גפני ודרעי בהחלט נוטים שמאלה, אבל הבייס שלהם ימני מהם (וגם לאומי מהם), אם הם ילכו עם השמאל, יהיה לזה מחיר אלקטורלי כבד.
ולגבי נתניהו גם איני בטוח מה הוא רוצההסטורי

לשותפות ארוכת השנים של נתניהו עם החרדים, היו מחירים חברתיים וערכיים משמעותיים מבחינתו.

אם הטור הזה צודק:

המתקפה באיראן מלמדת מי ההיסטוריון המשפיע ביותר במאה האחרונה

יתכן שנתניהו של אחרי השמדת הכור האירני, כבר לא באמת מוכן לשלם לחרדים כל מחיר לא בגיוס ולא בסוגיות הכלכליות שבשביל לרצות אותם, עזב לחלוטין את גישתו כתלמיד של מרגארט תאצ'ר.

כן ולאאיתן גיל

נתניהו אמור היה לפרוש בשיא כוחו לאחר השמדת הכורים האירניים, אבל כמו כל מהמר סדרתי הוא לא מרפה, ולא בלתי אפשרי שבמקום הישג נוסף תבוא נפילה כואבת.

שר ההיסטוריה האכזר יזכור לו את נפילתו, ולא שום כלום מהמסכת המרשימה שלו.

אחרי כל זאת, יורשה גם לי להמר בפעם המי יודע כמה שנתניהו נחוש לתחזק את הקואליציה שלו עד למועד הבחירות החוקי, ולא להתמודד שוב לקדנציה נוספת.

ימים יגידוהסטורי
לי יש השערה לא מבוססת, שהוא כן יתמודד לקדנציה נוספת ואז ישתדל לעבור לתפקיד נשיא המדינה.

בנתיים להבנתי אינו מהמר כפייתי, אלא באמצע המשימה של ריסוק ציר הרשע וביסוס מדינת ישראל.

המתאבד השיעי (או שלא) בסיפור, זה דרעיהסטורי
מצד אחד, בתודעה כ'חרדי', הוא לא יכול להיות פחות נאמן לבחורי הישיבות מהאשכנזים. במיוחד שהרבנים שהוא נתמך בהם, התחרו בשנה האחרונה, מי מדבר יותר ויותר כנטורי קרתא בנושא. אם הוא לא 'יישר קו', עלול לאבד מציבור 'בני התורה', כארבעה מנדטים שחלקם נוטים גם ככה לדגל וחלקם (במיוחד ממחוזות ישיבת 'פורת יוסף - גאולה') מתלבטים אם להצביע בכלל.

מצד שני, רוב מצביעיו, פוטנציאל של בין חמישה לעשרה מנדטים נוספים, הם עם סנתימנט ליכודניקי בבסיס. בבחירות הקודמות הוא מכר להם שהם מצביעים בשני פתקים 'נתניהו צריך אריה חזק'. גם אם הם מעריכים את לימוד התורה - הם ובני משפחתם משרתים בצבא. הם לא יסלחו לדרעי, לא אם הוא יהיה זה שיפיל את נתניהו ולא אם הוא יהיה זה שיגרום להפסקת המלחמה.

דרעי יכול לפתור את המשבראיתן גילאחרונה

אם ידרוש לעצמו את ראשות ועדת החוץ והבטחון כדי לקדם את חוק הגיוס.

אני יודע שדרוקר יצעק ואברמוביץ ישתולל, וגם למיארה יהיה מה לומר, אבל תכל'ס, דרעי שיושב על דרך השגרה בקבינטים הרגישים ביותר, מנוסה הרבה יותר מהאופורטוניסט אדלשטיין. 

"‘מרכבות גדעון’ הוא אחד המבצעים הכושלים ביותר"רועישםטוב
עוד כתבה זורעת מורך לב, מבית התשקורת...הסטורי
אמר "המומחה"איתן גילאחרונה

"צבא אינו צריך לפעול בנושאים אזרחיים ולדאוג לאוכלוסיה". חחחה. 

ביהודה ושומרון יש מינהל אזרחי, והוא עובד טוב למרות חריקות פה ושם.

וגם בעזה זה יעבוד טוב תחת הגדרת שטח כבוש, עד לסילוק האוייב מעזה, וסיפוח מלא למדינת ישראל.

אבל "המומחה" אמר, אז מי אנחנו שנערער על חוכמתו.

עד מתי ????….סיעתא דשמייא
אי אפשר לנצח דת. 
בעידן האינטרנט קשה לקבל את ההגדרה הזאתshaulreznik
אני, לצורך העניין, נולדתי בברית המועצות, ללא כל גישה לספרים בנושאי היהדות. חילוני מודרני שלומד תורה בבית ספר (גם אם בצורה שטחית) ונמצא במרחק הקלקה מכל כותר שהוא, רחוק מלהיות תינוק שנשבה.
לחם ויין טוב בשר ודגיםאיתן גיל

האוייב העזתי ערער על טיב המזון שממשלת ישראל מספקת לו, והערעור נמצא מוצדק.

מעתה, לכבוד בין המיצרים, הוא יקבל גם עוגיות ושוקולד.

ובהמשך נראה שגם מטעני צד יספקו לו...

ממשלת תשעה באב עושה לנו מסיבת פורים.

מקווה מאוד שאתה מסיק את המסקנותהסטורי
ובבחירות הבאות תצביע ליחידים שמתנגדים לכך.

כל עוד ששישים אחוז מתושבי הר ברכה (כדוגמא מייצגת לציבור בכללותו) מצביעים ליכוד, אנחנו מקבלים ליכוד עם כל החבילה, על הדבש (יש, בהחלט, אסור להיות כפויי טובה) ועל העוקץ (גם יש, אסור להיות בת יענה).

אם הרשימה המאוחדת של הימין הדתי באמת ולאומי באמת היתה מקבלת כעשרים מנדטים, שבאמת קיימים בציבור שאת רוחו הם לגווניהם מייצגים ואל הנציגים הללו הם באים בטענות (הייתי רוצה לבדוק כמה מכותבי המאמרים נגד סמוטריץ'/סטרוק/רוטמן במקור ראשון ובעלונים, באמת הצביעו להם ולא לליכוד/שקד/מחנה ממלכתי/ש"ס וכד') - היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר, אבל המדיניות היתה הרבה יותר ימינה.

מסתבר מאוד שאם היה שר ביטחון, שלא תופס את תפקידו רק כיו"ר וועד העובדים של החבר'ה מהקליקה, הטבח היה נמנע, או לכה"פ התגובה היתה הרבה יותר מהירה והחלטית.

אתה יודע למי הצבעתיאיתן גיל

ואכלתי אותה.

כי האמנתי במנהיג שיידישקייט ואהבת הארץ על ראש שמחתו וקיבלתי מניפולטור ותחמן פוליטי.

המרחב הציבורי הפך לסדום ועמורה, ואנה אנו באים.

אודה ולא אבוש, לקראת הבחירות הבאות שיהיו מתי שהוא, מתגבשת אצלי מחשבה להשאר בבית .

אני לא יודע למי הצבעתהסטוריאחרונה
אני יודע את מי תקפת באובססיביות יומם ולילה, לפני הבחירות ואחרי הבחירות, הבחירות האלו והאחרות, עם שלל טענות שחלקן עוד אכשהו קשורות וחלקן (כמו השרשור שפתאום קפץ היום) לא קשורות בכלל לתפקידים, לסמכויות או למציאות בשטח.

אה, ולמרות שתקפת באובססיביות, לפני ואחרי, בלי אף מילה טובה, כל מערכת בחירות אתה טוען שהצבעת...

תראו מה קורה עם שדה תימן, וראש החקירה לא מתבייש:סביר11

חייהם של החשודים משדה תימן נהרסו. אחד התגרש, אחד נעשה תלוי בטיפולים,נראה שללא הצלחה בינתיים, אחד איבד את עבודתו .  כאן בדקה 03:40 מתראיין בפנים גלויות רס"ר ג', ראש צוות  החקירה ב מצ"ח, משדה תימן,

ואומר:

"אפשר להניח שמסתירים ,אפשר להניח שלא, אני לא קובע מסמרות". פקה פקה. שימו לב גם לתנועות הידיים  וטון הדיבור שלו, נראה שהוא שייך למגזר מסוים בעל אג'נדה.

יש כאן גם עדות הלוחם הדרוזי ששמע שמפתים את המחבל להתלונן, והמחבל שואל מה יקבל בתמורה:

אין לי ספק מה עדיף בעזהסביר11

כאיש ימין, לצערי הרב אם צריך לבחור בין חידוש/המשך  הלחימה,

לבין עסקה מסריחה ומושחתת שמחזקת את החמאס,

אני בוחר באפשרות השנייה,

כי האפשרות הראשונה פירושה לשלוח עוד חיילים נאיביים להתאבד או להיות נכים ולאמלל את משפחותיהם,

כי שר הביטחון הרמטכל ורוב הקצינים הנוכחיים בדרגת תא"ל ומעלה אולי חוץ מאורן סלומון - לא יודעים מה הצבא רוצה מעצמו ומה זה לנצח,

ומשום מה לא מבינים שאפשר לעשות כמעט הכל  מרחוק. בפצצות חודרות מטראמפ ובתותחים וטילים,

ובמצור ממושך עד שייצאו עם חטופים לקבל כוס מים.

ותושבי העוטף צריכים לפרסם,או לדרוש מח"כ שישתמש בחסינותו ויחשוף את העובדה שמשלמים להם דמי שתיקה ומאיימים עליהם, כדי שיחזרו לגור ליד מנהרות,

שידוע שרובן לא טופלו

ועוד פיגוע היוםשדמות בחולות

מה עוד צריך לקרות כדי שיעשו מעשה

וימגרו את האויבים שלנו?

זה מרגיש כמו עבודה של ילד לא גמורה שהגננת אומרת לו "לא נורא שלא סיימת, תמשיך ליצירה הבאה"...

2 מלחמות במקביל שמנוהלות ע"י גננת שלא מאמינה בעבודה מוגמרת.

^%&)%$#

אם רק היה אפשר למגר אוייבים בשיטות של התנ"ך, אופ.א.
של העת העתיקה - להשמיד, להרוג ולא להשאיר כלום, בלי שום מגבלות של משפט בינלאומי ועוד מגבלות שכובלות את הצבא והממשלה 
בטח שאפשר.. מי שרושם את זה, לא אחראי לבצע…פ.א.אחרונה
ולשאת בתוצאות בהמשך 

אולי יעניין אותך