ב"ה יש לי הורים נפלאים, מסורים, דואגים
אממה הם מאוד סגורים וגם הרבה פעמים לא מכבדים את הבקשות שלי ושל בעלי.
מאז שהתחתנו, הקשר איתם מאוד קשוח לי. מצד אחד, הם מאוד תומכים ומנסים לעזור בכל דבר ועניין (לצורך העניין, המשפחה של בעלי הרבה פחות) ומצד שני מבחינה רגשית אין כ"כ מענה. יש לנו 2 ילדים קטנים, ואם אני אתלונן נגיד על קושי בהרדמה או על חולי של אחד מהם וכו', הם לא יעודדו. הם לא ירימו לי סתם ככה על המאמצים שלי להיות אמא טובה. לא מרוע, הם פשוט אנשים מאוד ביקורתיים. השבתות אצלם נהיו לי מאוד קשוחות- הם דואגים לילדים שלנו מעל ומעבר לכל צרכיהם, ואני ובעלי די שקופים. אם במהלך השבוע אני לא שולחת תמונות של הילדים או מתקשרת באחד הימים- הם ישר שואלים מה קרה ולמה אין עדכון וכו', ומצד שני אם אני מתקשרת אליהם- הם עונים ב2 מילים וחצי ואני מרגישה לא בנוח שהתקשרתי. אם אנחנו מודים להם במהלך השבת- הם לא בהכרח מגיבים, או קצת אדישים, אבל אם אנחנו לא מדברים- אנחנו מגלים מצד שלישי שהם נעלבו למה לא פרגנו להם ולא אמרנו תודה.
ועוד משהו אחד- אנחנו מאוד שונים מהם בהיבט החינוכי. משתדלים כמעט ולא לחשוף למסכים, להמעיט בממתקים וכו', וכשאנחנו מגיעים אליהם הם מציעים הרבה. הם טיפה השתפרו בזה ומנסים יותר ליישר קו עם החינוך שבחרנו, אבל עדיין יש הרבה חיכוכים וזה מבלבל את הילדים.
לאורך שנות הנישואין ניסינו לדבר איתם ולקיים איתם שיחה, אבל זה לא עזר בכלום.
שבת הקרובה אנחנו שם וכרגיל בטח יעלו מתחים וחיכוכים ואין לי כוח לזה.. לא מוצאת פתרון וזה מכביד עליי מאוד.. מרגישה שגם כשאני מנסה להתעלות על עצמי, זה לא עוזר