חוגים לילדיםאפרסקה

שואלת בעיקר אמהות שלוקחות להרבה חוגים, רוצה לקבל פרופורציה אולי אני מגזימה.

יש לנו 4 ילדים, הגדולה בת 7 הקטן פחות משנה. השנה הגדולה הייתה בשני חוגים- אחד במרחק 10 דקות נסיעה, השני במרחק חצי שעה נסיעה.

האמצעית הייתה גם כן בחוג, במרחק 10 דקות נסיעה.

חמותי התנדבה להסיעה את הגדולה לחוג הרחוק, ובסה"כ יום בשבוע הייתה יוצאת ב4 וחצי (כשאני חוזרת מהעבודה רק ב4) וחוזרת ב7 (חמותי הייתה נמרחת איתה כי ראתה בזה זמן איכות איתה) אני רק רציתי שתחזור כבר כדי לדבר איתה קצת לפני ארוחת ערב מקלחת שינה.

את שני החוגים במרחק 10 דקות נסיעה הצלחתי לאחד, העברתי את האמצעית קבוצה, כך שרק יום אחד נסענו כולנו (וזה אומר שאני מטעינה ופורקת את כולם מהאוטו) לחוג.

היה מתיש אך צלחנו.

לקראת השנה הקריבה, בעלי רוצה להוסיף לאמצעית גם את החוג הרחוק ושחמותי תסיע את שתיהן לחוג. שהוא לא בהכרח יצא באותו יום כמובן, כלומר יכול להיות יומיים של חוג רחוק, כל יום אחת מהן לא בבית מ-4 וחצי עד 7. בנוסף הוא רוצה להוסיף לאמצעי בן 4 חוג במרחק 10 דקות נסיעה, כלומר עוד יום שבו אני לוקחת את כל הארבעה באוטו. כל זה בנוסף למה שהיה השנה.

לסיכום מי שלא אחזה- הוא רוצה 5 חוגים סה"כ, שבאופן תיאורטי יכולים להתפרס על בין 2 ל-5 ימים בשבוע, תלוי בלוז החוגים שעוד לא פורסם.

כל התענוג הזה אמור לעלות לנו כאלף שח בחודש.

אני מתנגדת בתוקף. השנה הרגשתי שאני נחנקת והוא רוצה ששנה הבאה יהיה אפילו יותר עמוס. מה עם להכין שיעורי בית? מטלות קריאה? הזמנת חברים? ימי הולדת מזדמנים ביקור סבתות וכו'? שלא לדבר על זה שהוא גם רוצה שילכו לפעילויות בסניף.. אמרתי לו שהן ילדות ולא צריכות לוז כמו של פוטין.

הלוז חוגים שהוא מציע מרגיש לי שיסתום את כל החיים.

אבל אולי אני מגזימה וכולם ככה, מה אתן אומרות?

בעיניי גם מה שעשיתם השנה מוגזם🤭מתואמת

קודם כול - אני שולחת לחוג רק אם הילד רוצה. ושנית - אני בודקת שזה באמת נצרך לו ושהוא מצליח להתנהל נכון בשאר הזמן שלו. ושלישית, ולא פחות חשוב - אני בודקת שזה לא גוזל ממני יותר מדי כוחות...

רק פעם אחת בחיינו כמדומני "התאבדתי" על חוג בשביל ילד, כי החוג הזה היה חשוב לו מאוד גם מבחינה רגשית ("להתאבד" - הכוונה שהייתי הולכת בכל שבוע עשרים דקות הלוך וחזור עם חמישה ילדים, ובין לבין מחכה עם ארבעה מהם עד שהוא יסיים... אבל הרבה פעמים חמי וחמותי לקחו אותו - הם הציעו, כמובן, לא הייתי מבקשת מהם)

מעבר לזה - לבנות שלי יש בבית הספר חוגים, שהם גם מסובסדים וגם מתקיימים מיד אחרי הלימודים, כך שלא צריך להביא אותן. וחוגים לבנים - רק אם הם רוצים.

והיום כשיש לי גדולים אני מנסה לסדר שהם ייקחו את הקטנים לחוגים.

כרגע בעצם מתוך תשעה ילדים רק שניים בחוגים - אחת מהם בבית הספר, ולשני אנחנו באמת צריכים להשקיע ולקחת אותו (אבל יש מצב שבקרוב נוותר על החוג במתכונת הזו ונעבור למשהו פרטי בבית). וגם זה קשה לי טכנית, כי צריך בכל פעם למצוא מי שייקח אותו... ילדה בגן שביקשה גם כן חוג - אמרתי לה שתחכה לשנה הבאה, לחוגים של בית הספר...

שורה תחתונה - חוגים זה בעיקר בשביל הכיף, ולא חובה בכלל שיהיה חוג לכל אחד. יש מספיק מה לעשות אחר הצהריים גם בלי חוגים...

אצלנודרקונית ירוקה

מי שעם הילדים קובע כמה כח יש לו לחוגים וחברים.

היה חוג שהבת שלי מאוד רצתה וגם חברות שלה רצו, אבל הוא היה ביום שבעלי איתם ולא התאים לו. אז לא רשמנו.

כשנפתחה אופציה ביום שאני איתם, כן רשמנו.

אני חושבת שמי שעם הילדים הכי יודע אם זה מתאים או לא. כמובן, הכל בכבוד ובדיבור משותף. אבל למי שמבצע בפועל יש הכי הרבה משקל.

תודה על זהאפרסקה
מוגזם ממש בעיניי האמתהמקורית

אצלנו לכל ילד השנה היה חוג אחד, מרחק רבע שעה נסיעה, וזה ממש העמיס עליי. אני לקחתי את הילדונת והוא את הבן

טוב לדעתאפרסקה

שאני לא היחידה שזה מעמיס עליה. הטענה המרכזית של בעלי היא למה זה עומס? זה רק פעמיים שלוש בשבוע והשאר חמותי.

מבחינתי זה עושה גם עומס לילד.

פעמיים שלוש בשבוע שאת מתזזתהבוקר יעלה

את כל הילדים איתך או צריכה למצוא להם סידור זה לא פשוט כלל. אלא אם כן בעלך איתך אחהצ וזה משנה את התמונה.

ובאופן כללי אני בעד כמה שיותר זמן בבית.. כל יום חוג שגם ככה חוזרים בשלוש או בארבע בעצם מעמיס על סדר ערב וכמה זמן נותר לנו להיות עם הילדים נטו.. 

בעלי לא בבית בשעות האלה...אפרסקה
מסכימה איתך, זה חשוב זמן בית, מאפס אותם מהיום, קצת לראות את האחים, להירגע
נו ומה את עונה לו כשהוא שואלהמקורית
אני עונה לואפרסקה

שזה סותם לי את כל אחה"צ, לא מספיקה כביסה בישולים ניקיונות, זה מעייף אותי. ואז הוא אומר, שאמא שלו תסיע אותם. אז אני אומרת- אבל הילדה מתעייפת מזה! היא לא מספיקה שיעורים, אין זמן לחברות, אין זמן להיות עם האחים...

שוחחנו כבר 3 פעמים על זה אבל הוא לא קולט ואני לא משתכנעת

זה נשמע שזה יותר עניין זוגי ביניכםהמקורית

שקשור לפערים בענייני חינוך ופנאי

האמת, מהמקום שלי לפחות - הייתי עומדת על זה שלא מתאים וזהו. ושצריך מינון אחר.

כי אני פשוט מבינה למה את מתכוונת. ויש ניואנסים שגברים לא בהכרח מבינים.

כל היום מחוץ לבית עד 7 יותר מיום אחד בשבוע וגם פעילות בסניף..

אני לא רואה איך זה מתאפשר

ב7 ילדים צריכים כבר להתכוונן לשינה מבחינתי. כשהם רקחוזרים בשעה הזו, זה משבש את כל הלוז

זה אולי מתאים למתבגרים/ ילדים גדולים יותר. 

תתעקשיהבוקר יעלה

תתייעצי עם מדריכת הורים שתסביר לו את ההשלכות של לא להיות בבית.

הוא צריך להבין את נקודת המוצא שלך.

את לחלוטין צודקת, הילדים קטנטנים, מה שהם צריכים זה להירגע מהיום בבית.

פעילות נוספת? אפשר גינה, להזמין חברים. יהיה להם המון זמן לחוגים כשיגדלו. 

האמת שאני לא מבינה למה לשכנע אותו בכללאמאשוני

את בזמן הזה עם הילדים ואת הקובעת.

הוא רוצה לשנות משהו? שיהיה בזמן הזה בבית תקופה מסויימת ואז תהיה לו הפרספקטיבה לקבל החלטה.

זה ממש חמוד שאת מסבירה לו, אבל שזה יהיה ברור שזו החלטה שלך.

את לא צריכה לקבל את הפרופורציות שלנו, את צריכה להיות בטוחה שמה שנכון לך, נכון לך והוא לא צריך לערער על זה.

הילדים עדיין פיציים כל החיים לפניהם ללמוד על מיני דברים, וגם לא כולם יעשו הכל, הכל טוב.

מבחינתי כרגע חוגים זה רק מה שמתקיים בתוך בית הספריעל מהדרום

לק"י

אחרי הלימודים.

אם היה משהו במרחק הליכה קצר מהבית, אז גם אולי.

ומסכימה עם מי שאמרה שמי שנמצא עם הילדים בשעות האלה, יש לו יותר מילה בנושא. כי בסוף כל העומס נופל עליו. וחוגים זה נחמד, אבל לא חובה.

אצלנואבןישראל

לגדולים( 7-10) היה חוג לכל אחד לגדולה היה עוד חוג,

אבל הכל מרחק הליכה/ לפעמים הסעתי הלוך וחזור תלוי ביום ובמזג אויר אבל 3 דק נסיעה

זה היה מעולה

אבל זה משתנה כל שנה בהתאם ליכולת שלנו, לצורך ועוד כל מיני משתנים..

ואתאפרסקה
נסחבת עם כולם כל נסיעה או שהיה לך איזשהו סידור?
בדרך כללאבןישראל

באו איתי

אבל זה קליל כי זה קצר

ארוך יותר כנראה שלא הייתי לוקחת

לא מצליחה להבין האמתאפרסקה

תכלס אורך הנסיעה לא הכי משנה לי, זה החלק הקל.. אבל לחגור את הקטנים, להכניס עגלה לבגאז', לנסוע, להוציא עגלה, להוריד את הקטנים, חוג, ואז שוב עגלה לבגאז', לחגור קטנים, לנסוע, להוציא עגלה מהבגאז', להוציא את הקטנים,

ה' ירחם,

איך את יכולה להגיד על זה קליל? 😅

קליל יחסיתאבןישראל

לחגור את הקטן והשאר מסתדרים

ואני לא מחכה איתם שם או משהו

מסיעה ואם צריך מחזירה.

עכשיו נזכרת שלפעמים היינו מתחלקות אני ושכנה אז זה גם עזר

וואו, מוגזם בטירוף, מסכימה איתך לגמרי, אל תעשוהתייעצות הריון
את זה..! חוג אחד לילד זה מספיק, וגם זה מבחינתי רק מעל גיל חמש ו בהתאם לילד עצמו
עוקבת כי גם מתלבטתמנגואית

אצלי זה אומר להיסחב עם כולם ברגל 10-15 דקות לכל כיוון

כרגע אין אף אחד בשום חוג

מתלבטת על הגדול, יהיה בכיתה ב

והשני בגן חובה

הייתי רוצה לשלוח

קשה לי ההתחייבות באופן קבוע , וללכת עם כולם 

למה בעצם את רוצה לשלוח לחוג?יעל מהדרום
לפתח תחביבים, להעשיר אותםמנגואית
חוגים סגנון ספורט כלשהו, שחיה, קרמיקה, נגינה

איפה שגדלתי היינו בהרבה חוגים. קשה לי לא לתת לילדים . מצד שני באמת אתגר גם לקחת אותם פיזית לחוג

אז בעיני זה נחמד, אבל לא עיקרוןיעל מהדרום

לק"י

הבן שלי שנתיים היה בחוגים שנערכו בבית הספר אחרי הלימודים. זה היה נחמד ופשוט.

אבל לא חושבת שבלי זה הוא היה מפסיד יותר מידי.

וואו חוגים זה מתישהבוקר יעלה

יש לי יותר גדולים משלך, אבל ככלל אני לא שולחת לחוג מתחת לכיתה א וגם אז רק אם הוא רוצה, וגם אז, נותנת לבחירה חוג אחד.

השנה, החוג האחד היה יומיים בשבוע והותשתי! עשר דק נסיעה לצד, עם כולם כולל תינוקת היה קשוח ומתיש ואני מתפללת שלא ירצו להמשיך שם כי זב ממש קשוח!

אז לשאלתך לא הייתי עושה זאת בשום אופן 

וואי מתישDoughnut

אין מצב שהייתי מסכימה להוסיף.

תציעי לו שבוע או שבועיים לקחת אחריות על הלו’’ז של כולם, אח”כ שיחווה את דעתו😉.

ומצטרפת ממש שמי שנמצא אתם יש לו מילה אחרונה.

ואצלי השנה לראשונה הסכמתי חוג שלא במסגרת בי’’ס רק כי זה פה בשכונה מרחק 4 דקות מהבית. מעבר לזה מניסיון העבר זה גומר אותי ומתיש ממש, כשיגדלו יוכלו ללכת בעצמם לאן שירצו.

לא מגזימה בכללמחי

זה כבר מוגזם ומתיש.

לבן שלי יש חוג אחד בלבד יום אחד בשבוע במרחק נסיעה. בעלי מסיע אותו, מחכה לו שם ומחזיר אותו. אני כביכול לא צריכה לעשות כלום, ובכל זאת זה מתיש אותי לגמרי. כי אני צריכה לזרז אותו להתארגן כשהוא מגיע הביתה, כי זה משבש את זמני הארוחות, כי אחר כך כשהוא חוזר אין לו כח להתקלח, כי אני כמעט לא רואה אותו ביום הזה, כי במקום שבעלי יעזור לי בבית הוא נמצא בחוג, לא חסר סיבות.

עכשיו הבן שאחריו גם רוצה חוג ואני לא רוצה לשמוע על זה.

אם זה חוג פרטי שהמורה מגיעה לבית, זה קצת יוצר שפוי ופחות מפריע לשגרת הערב. 

עונהבאתי מפעם

בעיני, מוגזם ממש.

גם החוגים של השנה..  הם עוד צעירים ממש, צריכים יותר זמן בית, יותר זמן אמא, יותר רגיעה במרוץ המטורף של ימינו. וגם בתור אמא לא הייתי שורדת את זה בכלל. 

האמת אני רשמתי רק בגיל שיכלו ללכת לבדאורוש3
בישוב. ממש לא מתזזת על זה. חוץ משחיה שזה כן עשיתי בגיל צעיר יותר. קיצר נשמע לי מוגזם. אם הכל נופל עליך לא הייתי זורמת. שכל אחד יבחר חוד אחד במרחק סביר וזהו. 
וואי הלוואיאפרסקה
אני באמת חושבת שהתחלנו מוקדם מדיי, הגדולה בחוגים מגיל 4, אבל בעלי ממש רצה אז זרמתי איתו. אבל שנה הבאה אני חושבת שמתחיל להיחצות איזה גבול
אז תדברי את הקושי שזה מכניס ללוזאורוש3
תשקפי לו. אני לא אומרת שזה לא מפתח ותורם. אבל יש לזה מחיר. חובה לשמור על האיזון. 
^^*סמיילית*

זו גם המסקנה שאני הגעתי אליה.

שחייה אני כן רושמת באיזור כיתה א-ב אבל תכלס חוגים צריך שיהיה קרוב לבית ושהילד ילך לבד. הבן שלי בכיתה ד היה השנה בשני חוגי ספורט (3 פעמים בשבוע) ולהכל הוא הלך לבד וזה היה פשוט מושלם.

לי זה נראה מוגזםאורי8

קודם כל , התחילו אצלי ללכת לחוגים רק מכיתה א.

חוג אחד לילד, ורק חוג שהילד רוצה בו ובקש אותו. גם לא חיבים חןג.

השנה בטופן חריג הרשתי לאחד הילדים 2 חוגים, כי חשבתי ששניהם טובים בשבילו ומפתחים אצלו דברים חשובים, אבל זה ממש חריג אצלנו.

מבחינת הסעות לחוגים, זה מתחלק ביני לבין בעלי, לא הכל עלי. וגם כשאני מסיעה , הרבה פעמים הילדים נשארים עם בעלי בבית וזה זמן איכות עם הילד בנסיעה וזמן שקט בשבילי כשאני מחכה לו. 

אם זה חשוב לבעלך, הוא יכול להיות שותך בהסעות, ואם הוא לא יכול, הוא לא יכול להפיל את זה עליך..

כילדה הינו בהרבה חוגים, זה באמת פיתח אותנו והיה כיף , אבל אני גם זוכרת שבשלב כלשהו כשהיתי בגיל ההתבגרת התחיל להפריע לי שאמא כל הזמן בהסעות, ואין את תחושת הביתיות שאמא בבית, בשעות אחר הצהרים.

אצלנועוד מעט פסח

אני מרשה חוגים רק בגיל ובמיקום שהילד עצמאי ללכת ולחזור.

לא מתאים לי להיות נהגת הסעות ולהשתעבד ללו''ז של החוגים.

שלא לדבר על העלויות האסטרונומיות...

יוצא דופן רק מקרה שבו יש לילד צורך ספציפי בחוג (למשל, ילד שזקוק לפעילות גופנית, או חוג לשיפור ביטחון עצמי- ואז זה כמו שאשקיע ואקח לריפוי בעיסוק).

אצלי יש כלל החל מהילד השניאמאשוני

(כי לבכור היה פריווליגיה שהוא היה יחיד עם חוגים)

חוגים הולכים באופן עצמאי.

אנחנו גרים במרחק הליכה מהמתנס השכונתי (שם גם יש את פעילויות תנועות הנוער והספריה)

ובמרחק נסיעה באוטובוס אחד מהמרכז המסחרי שם יש את החוגים הרחוקים יותר.

חריג לכלל הזה היה רק חוגים שחיה שבגלל שצריך בריכה. אחרי שמיצינו את כל הבריכות הקטנות באיזור שלנו היה צריך להסיע, וגם זה הסענו רק חזור כי היה כבר מאוחר בלילה.

מי שלא בשל ללכת לבד, מחכים שיגדל בשביל חוגים.

אגב לילדים שלי יש חוגים במסגרות חינוך ובצהרונים.

מה שכן היינו צריכים לג'נגל זה טיפולים לסוגיהם.

זה היה חשוב מאוד, לא היה תחליף קרוב, וזה לגמרי הספיק לי והוציא את החשק להוסיף עוד נסיעות לא הכרחיות. בטח אם זה אומר לגרור איתי עוד ילדים שגם צריכים את השקט והסדר יום שלהם.

נשמע שבעלך פשוט לא מודע בכמה קושי כרוך כל התענוג הזה..

הדבר היחיד שאולי הייתי מסכימה זה שבאותו יום שהחמות לוקחת ילדה אחת, שתיקח גם את השניה.

חצי שעה נסיעה לחוג נשמע לי מטורף אבל אם היא ממילא נהנית מהזמן שתהנה איתן. אם מסתדר שיהיו באותו יום.

בקשר לסוףאפרסקה

האמת שמשום מה יש לי אפילו יותר התנגדות לחוג הרחוק שחמותי לוקחת אליו.. אני פשוט נפשית לא מסוגלת להיות כל היום בעבודה, ואז כשאני חוזרת בדיוק הילדה נוסעת לחוג וחוזרת רק לשינה ובעצם כל היום לא ראיתי אותה.

אני יודעת שבסופו של יום היא תגדל ויהיו לה פעילויות עצמאיות משל עצמה, אבל כרגע אני פשוט משתגעת מהעובדה שהיא כל היום רחוקה ממני

גם אם זה רק יום אחד בשבוע ככה?פרח חדש
אז לאאמאשוני
היא פיצית, לא חייבים.
ממש מבינה אותךהבוקר יעלה

גם לי היה קשה לא לראות כל היום את הבת שלי

היא פיצית! לא בת 17

ואם הסבתא רוצה זמן איכות שתיקח אותה אחת לחודש ולא אחת לשבוע.

נשמע שכבר החלטת שלא טוב לך כל הסיפור הזה. אמרת לבעלך?

אגב, הסכום זה הצד הזניח בכל הסיפור הזה אבל אלף ש"ח בחודש זה המון להוציא על חוגים. 

אצלינו גם יש כלל כזהפרח חדש
לפעמים כן אני הולכת בפעם הראשונה לראות בדיוק שהכל מתאים מדברת עם מי שמפעיל את החוג וכד' וזהו
אצלינומקרמה

פתחנו את השנה עם פעמים בשבוע לשיעור אנגלית

(המשפחה של בעלי דוברת אנגלית וזה היה לנו חשוב)

בנוסף היה גם חוג ספורט

שניהם פה במרחק הקפצה

השניה הולכת לחוג בתחום שיש לה בו כישרון שהיה לנו לשוב לפתח במרחק של 10 דק נסיעה

יכולנו לבחור בחוג אחר פה קרוב- אבל הרגיש לנו שנכון להשקיע בכשרון שלה

בפועל החוג ספורט בוטל סביב חנוכה ולי זה היתה הקלה

אצלינו הכלל- שאני מחליטה

רוב הנסיעות נופלות עלי ולכן הלוז נתון להחלטתי

הפועל הוא משתדל לסדר את הלוז שלו (לחזור מוקדם או לעבוד מהבית היום של חוגים) כדי לעזור ואז או שהוא מקפיץ או שהוא נשאר עם התינוק

אבל זה אומר שאני לא צריכה להסחב עם כולם

אצלנודפני11אחרונה
חוג אחד פעם בשבוע. ממש לא יותר... גם בשבילי וגם בשבילם. הם קטנים....... בגיל תיכון או חטיבה אפשר להוסיף פעמיים בשבוע. אבל צריך את הזמן בבית, את המשפחה. הם קטנים ממש בעיני.
חייבת לפרוקאנונימית בהו"ל

אין אותי יותר פשוט אין. בעלי עובד כל יום כל היום אני עם הילדים שבתוכם תינוקת בת שלושה שבועות. אין לנו עזרה הילדים חרדתיים עוד מעם כלביא, והמלחמה הזאת רק נציפה הכל עטד יותר. אין אפשרות כמעט לצאת בטח לא בשעות שאני לבד איתם יש פה הרבה אזעקות יחסית והם לא ממושמעים. וכשבעלי מסיים לעבוד הוא עייף כבר. לפני שתגידו אז אין פה בייביסטריות הם הפכו לזומבים של מסך, עצבניים ורבים כל היום. המצב הזה רק מציף למה כמה דחוף חלקם צאריכים טיפול וזה חייב לחכות כמה חודשים מכל מיני סיבות.

אם כל זה לא מספיק חמותי כל יום שולחת לי הודעות אם הכל בסדר ואיך אני מרגישה. זה נחמד מצידה אבל אין לי פניות לענות פעמיים שלוש ביום למישהי שהקשר שלנו מנומס וקר פשוט בגלל חוסר כימיה מוחלט.

אני שבורה בנפש אני לא יכולה יותר לשמוע את הילדים שלי. אמרתי לבעלי שאני הולכת. אני לא יכולה להישאר כבר. הדבר היחיד שאני רטצה זה להיכנס לחדר מלא כלים ולשבור את כולם

היא לא מבוגרתניק חדש2

עוד לא בת 60.

אני יכולה להבין אותה בגלל פסח וכו.

סתם נפגעתי קלות

על מה מגיע לך צל"ש היום?מכחול
תודה על הרעיון... אחשובעודהפעם
שבת מחוץ לבית?מולהבולה

אני רועדת מפחד לצאת

בעלי מנסה לשכנע אותי לנסוע להורים שלו במרחק של שעה נסיעה

עם כל הילדים

אתן נוסעות מחוץ לעיר ?

ועם זה שחמותי לא מפסיקה להזמין אותנו פתאום זה הזוי

אחרי שביקשנו לבוא לפני שבועיים והיא אמרה שלא רלוונטי עד פסח כי היא כבר ניקתה את כל המשחקים.

אנחנו גרים באזור מלא באזעקות ברמה קיצונית ולהם אין בכלל אזעקות

אני חוששת מהדרכים עם כל הילדיםץ מה עושים כשיש אזעקה

הרגעעע רציתי לפתוח עלזה שרשור!רחלי:)

מסכימה לנצלש ?

גם מתלבטים אם לנסוע להורים במרחק של שעתיים שאצלםםם יש יותר אזעקות בהרבה, אבל להם יש ממד בבית ולנו אין לא מקלט ולא ממד.

בעיקר כמוך מפחדת מהדרך... 

הייתי מפחדת להגיע למקום כמו שלי 😄מולהבולה
למה בעצם לנסוע למקום עם יותר אזעקות? 🤔שופטים
הייתי נוסעתשופטים

תכננו לפני כן מה עושים אם יש אזעקה

קוראים תהלים בדרך ויהיה לכם שבת רגועה בע"ה 

אם אין שם אזעקות הייתי נוסעתקופצת רגע
הייתי נוסעת .באתי מפעם

תראי, זה לא שכל 10 דק' יש אזעקה, נכון?

תנסי לחשוב בלי פחד, רק בהגיון פשןט-

מה הסיכוי שתהיה בדיוק אזעקה באזורכם בנסיעה ?

באמצע הדרך יש מס' מקלטים ויש התרעה מוקדמת די זמן מראש. צריך לרשום בwaze אני לא זוכרת מה בדיוק רושמים אז יש איזשהו איתור מקלטים קרובים.

יש עניין סטטיסטי של מה הסיכוי חלילה להיפגע... נכון שאנחנו רוצים לשמור על עצמנו מאוד אבל יש עוד דברים.

למשל את עושה קניות לבית, את סוג של מסכנת את עצמך.

נוסעת למרפאה, יש סכנה בדרך... היום אני לוקחת ילד לרופא שיניים, חייב לסיים טיפול, כן, יש נסיעה 20 דק' לא בטוחה... מה לעשות. אבל הכי חשוב שאם כבר נסעת - בלי פחד! אל תחשבי על שניה- אמאל'ההה.... רק שלא תהיה אזעקההה.... אני מאמינה המחשבה יוצרת מציאות.

תנסי כמה שיותר לעבוד על המחשבה, חיובי, חיובי, חיובי.

גם כשאדם נוסע בדרכים סטטיסטית הוא עלול למות, ה' ישמור, ואף אחד לא נמנע מנסיעות למרות שזה נראה לי לא פחות מסוכן!

לצערי כל שבוע נהרגים אנשים.

בווייז רושמים מקלטתוהה לעצמי
אני על בינעירוניoo

מתחילת המלחמה כל יום לפחות פעמיים (ויש ימים שיותר)

אני לא מפחדת וגם לא עוצרת באזעקות

(צריך להיזהר יותר כי נהגים מתנהלים בחוסר הגיון/ זהירות סביב אזעקות)

נסעתי גם עם ילדים והיתה אזעקה ונשארתי באוטו (כי זה קרה בזמן חיפוש חניה ואז חניה וילדים רבים)

הייתי נזהרת מלתת את ההתנהגות הזו כהמלצהתוהה לעצמי
זה בסדר אם זה מה שאת מצליחה או בוחרת, שלך. אבל צריך לדעת שלהיות מחוץ למקלט כשיש טילים מאיראן זו סכנה. אני לגמרי חושבת שעדיף בהתרעה לנסות לחפש מקום להתמגן.
זו לא המלצהoo

זו ההתנהלות שלי

אכן ההנחיות אומרות אחרת

והן גם גורמות לסכנה גדולה בכבישים

הייתי הרבה על בינעירוני

רוב המכוניות ממשיכות לנסוע

אלה שעוצרות

חלקן מתנהלות בצורה מסוכנת ביותר

הסכנה העיקרית בכביש בזמן אזעקה

זו תאונה בגלל בהלה של אנשים

נכון ולכן הייתי עוצרת בצדאפונה
כדי לצמצם את הסיכון
לעצור בצד בבינעירוניoo
זו סכנה בפני עצמה
^^ הייתי על 6 באחד הסבבים ופתאום מלא מכוניות חתכועכבר בלוטוס

אותי על מהירות גבוהה ממש

אנשים עצרו בבת אחת

אנשים נסעו מהר ממש בשוליים עד שהצליחו לעצור (והיו אנשים על השוליים)

היו שם הרבה ניסים שלא קשורים לטילים

בעלי היה בנסיעה בכביש מהיר בעיראפונה

כמובן לא עצר

ונפל רסיס לא רחוק ממנו, בקל אפשר לאבד שליטה בנהיגה מהבהלה.

יש כמובן סיכוןoo

בלהמשיך לנסוע

זה ניהול סיכונים

עלות תועלת של כל סיטואציה

זה באמת מסובךמוריה

אבל אם זה לצאת מטווח האזעקות למקום שקט יותר, לדעתי זה שווה את זה.

אולי כדאי לנסות לבדוק איזה דרכים "יותר" בטוחות.

וגם איך נוסעים.

יכול להיות שליסוע ברכבת למשל יכול להקל על הנסיעה.

לעשות נגלות או משהו בסגנון.

א. אני חושבת שזה בכלל לא הזוי שחמותך מזמינהלפניו ברננה!

היא הבינה את הסיטואציה ושבמציאות כזאת סדרי העדיפויות משתנים גם אם זה אומר לנקות שוב.

ב.אני נסעתי להורים. התפללתי שלא תהיה אזעקה. ב"ה היה בסדר בנסיעה.. הייתה התראה קצת אחרי שהגענו.

ג. אם זה למקום עם פחות אזעקות או לשפר מיקום לממד ממש כדאי בעיני.

ד. מה עושים בדרך? עוצרים בצד ומתרחקים מהרכב בעיקרון..

תודה על התגובותמולהבולה

בתחושה הפנימית שלי עדיף להישאר בבית, אבל אני כל כך רוצה רענון בשביל הילדים שלי וכן גם בשבילי

למרות שאנחנו לא באמת יודעים עוד כמה זמן זה הולך להיות

ובליל הסדר השנה אנחנו אמורים להתארח בעזרת ה'

אני הייתי נוסעת למקום עם פחות אזעקותתוהה לעצמי

ופשוט ברגע שיש התרעה בודקת בווייז איפה המקלט הקרוב. אם אין עוצרים בצד שוכבים בתעלה של הכביש.

רק לשים לב אם אתם בנסיעה לא לחכות האזעקה כדי לעצור אלא לעצור קודם.

אם זה יתן לכם התעוררות מאזעקות זה לגמרי שווה את זה בעיני

אני אישיתעם ישראל חי🇮🇱

פוחדת באופן כללי לנסוע

במרחק של שעה עם כל האזעקות הייתי חושבת פעמיים

^^^ אפשר להתאוור ליד הביתיעל מהדרום
יש לי משפחה מרובה ברוך ה'מולהבולה

יהיה קשוח להשכיב אותם בצד הכביש

נישאר בבית כנראה

תודה על התגובות הצלחתי להסיק את המסקנות הנכונות 🙂

כמה זמן ייקח לכם לעבור לאיזור ללא אזעקות?רחללי

לכאורה אם הם גרים שעה נסיעה מכם, אחרי כ20 דקות נסיעה כבר תגיעו לאיזור הרבה יותר רגוע מהאזור שלכם. זה לא שעה נסיעה באותו איזור.

באופן אישי אני גם מעדיפה לא לנסוע, אבל במקרה הצורך צריך לדעת שהנסיעה באיזור המסוכן היא כנראה כ20 דקות ולא שעה שלימה.

שאלה טובהמולהבולה

אותי הכי מלחיץ מוצש.

בלילה הכל מפחיד יותר, גם את הילדים 

לישון שם מוצש ולחזור בראשון אפשרי?מנגואית
אני לא הייתי נוסעתדיאט ספרייט

בגלל הדרך הארוכה והמסוכנת לדעתי.

ובאמת אומרת בזהירות מרובה (כי אני לא מכירה את החמות ספציפית אבל מכירה כל מיני סוגים של אנשים) שאולי החמות הזמינה ככה באויר מתוך הנחה מוקדמת שתגידו לא כי לא תסתכנו. 

אצל ההורים שלי יש קצת יותר אזעקותניק חדש2אחרונה

מאצלנו.

אני לא מוכנה ליסוע אך ורק בגלל הדרך.

למרות שהייתי שמחה מאד לאיזו הפוגה קלה.

אולי אני חוזרת לפה!! 😊כמהה ליותר

בעבר הייתי פעילה כאן, אבל בגלל תקופה ארוכה שלא הייתי בהריון קצת התרחקתי מהפורום.

ועכשיו אני מתרגשת שאולי אני חוזרת שוב 😊

ביום שישי שעבר עשיתי בדיקת הריון ויצא פס חלש אבל ברור.
אחר כך בשבת ובראשון עשיתי שוב בדיקות ויצא שלילי לחלוטין, מה שקצת בלבל אותי.

ביום שני עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 47.

היום, אחרי יומיים, עשיתי בדיקת בטא נוספת ועכשיו אני מחכה במתח לתוצאות לראות אם יש עליה של הבטא.

מצד אחד בגלל הבדיקות השליליות שהיו אחרי הפס הראשון אני קצת חוששת שאולי מדובר בהריון כימי…
מצד שני אין לי בכלל דימום, אז אולי זה דווקא הריון תקין , שהוא פשוט ממש צעיר.

זהו, רק רציתי לשתף, כי אני לא מחזיקה כבר את המתח עד התוצאות!

יואווווו מתפללת איתך!!!nik
תודה!! ❤️❤️❤️כמהה ליותר
מקווה בשבילך! 🧡כורסא ירוקה
בשורות טובות ומתוקות יקרה!! נשמח שתחזריאמהלה
חזרו התוצאות ואני מבולבלתכמהה ליותר

דבר ראשון, תודה @אמהלה  ו @כורסא ירוקה  , ריגשתן אותי!

יצא לי בטא 87.
לפני יומיים היה 47.

זה נחשב עליה איטית, לא?
חשבתי שזה אמור להכפיל את עצמו, ואם כן היה מצופה שיהיה לפחות 94.

מה אתם אומרות?

חישבתי לך, התוצאה היא קצת יותר מהכפלה של 1.5נפש חיה.

אני לא מבינה בזה אבל את יכולה להתייעץ עם הרופא/אחות (עכשיו מאמינה שיש מוקד טלפוני)

או לעשות עוד בדיקה בעוד כמה ימים. 

זהו, רק עכשיו הבנתי גם מהתגובה שלךכמהה ליותר

וגם משל אמהלה שזה מספיק הכפלה של 1.5.
משום מה הייתי בטוחה שצריך הכפלה של פי 2.

תודה!

בהצלחה! שיהיה טוב!נפש חיה.
נכון שהכפלה של 2 זה הסטנדרט. אבל גם היו הרבהאמהלה

הריונות תקינים בהכפלה של 1.5.

לכן אמרתי אופטימיות זהירה

זה כמעט כפול. בעקרון אמור להכפיל בין 1.5 ל2אמהלה

אז כדאי לעשות עוד יומיים שוב, כדי להבין טוב יותר את המגמה.

חיבוק גדול גדול

מחזיקה לך אצבעות.

בואי ננסה להיות באופטימיות זהירה....

אהה, הייתי בטוחה שזה אמור להכפיל ב-2כמהה ליותר

אז אם כן, זה נשמע בסדר.

אבקש מהרופאה עוד בדיקה.

תודה רבה!

זה כמעט הכפלה של 2,בידיים פתוחות

יכולה רק לעודד אותך שלי הייתה הכפלה גם כמו שלך, מספרים אחרים אמנם אבל הכפלה של 1.8.

(אצלך זה אפילו קצת יותר )

וגם דאגתי וחששתי

אמרו לי במוקד שזה נחשב תקין לגמרי לגמרי

אחרי כמה ימים עשיתי שוב

ב"ה עכשיו בשבוע 19♡

מתפללת איתך שיהיה הריון קל תקין ובידיים מלאות!!!

וואו, ממש מרגיע מה שכתבת!כמהה ליותר

תודה! ❤️

בכנות היתי משחה באיפוקפה משתמש/ת

מאחר ויצא חיובי בבדיקה כבר בשישי שעבר אומר השיתה בטא חלשה. נגיד 10 לדוגמא

ואם אחרי שבוע יצא 47

. וההכפלה עדיין תקינה אבל מינימלית

לא יודעת

יכל להיות שזה תקין מממש

אבל אני כן היתי נוטה לחשוש לכימי

תבדקי עוד יומיים שוב

ועד אז

שה באמת מותח ההמתנה המתוחה

עברתי את זה הרבה זה קשוח

הסחות דעת בעיקר...

נשמע שזה בסדרדיאט ספרייטאחרונה

יש הרבה הריונות תקינים שהתחילו כך.

הייתי עושה עוד בדיקה עוד כמה ימים.

ובינתיים מתפללת לה' שנותן לנו בדיוק מה שמתאים לנו בזמן שמתאים.

הרבה בריאות ובידיים מלאות

לנסוע לשבתניגון של הלב

הרבה זמן לא היינו אצל חמי וחמותי, ובעלי רוצה שניסע אליהם. רק מה- אנחנו גרים באיזור בלי הרבה אזעקות והם גרים במרכז....

כבר כמה שבתות רצינו ללכת אליהם, עוד לפני המלחמה ולא יצא, ושבת שעברה ממש הטלתי וטו על זה שניסע כי היה נראלי משוגע, והשבת אני ממש מתלבטת. אני יודעת שאת בעלי ממש ישמח שניסע אליהם, ויש להם ממ"ד בבית, אבל מהצד השני אם נגיע אליהם או שנישן בממ"ד (שנראלי פחות נחמד שכולם יגיעו אלינו באמצע הלילה וזה גם להזיז את מי שישן שם ברגיל) או שנישן במין יחידה קצת נפרדת שיש להם קומה למעלה שבדר"כ זה הכי נוח לנו, רק שקצת קשה לי לעלות במדרגות לאחרונה ובטח אם זה יהיה כמה פעמים בלילה למהר לממ"ד.

לנו בבית אין מרחב מוגן בכלל, אבל להורים שלי שגרים קרוב יש ממ"ד, ואני אצלם מתחילת המלחמה. לכל זה מצטרף גם הרקע שבעלי מאוד אוהב לנסוע להורים שלו (הגיוני סה"כ) ומבחינתו לנסוע אליהם כל שבת שניה, ובפועל מאז שהתחתנו אנחנו משתדלים לנסוע אליהם כל שלושה ארבעה שבועות אבל יותר לכיוון הארבעה פלוס בדר"כ, מכל מיני סיבות. ואם נוסיף לזה את פסח שמתקרב ואמא שלו לא אוהבת לארח קרוב לפסח, ואת זה שלא היינו מלא זמן וגם בפסח למרות שהיינו אמורים להיות אצלם לא בטוח שזה יצא לפועל זה יוצא די הרבה זמן שלא ניסע אליהם ואני יודעת שזה קשה לו, במיוחד שלהורים שלי אנחנו באים הרבה, כי הם קרובים וגם זורמים יותר.

אני ממש רוצה לעשות לו טוב ושניסע לשבת, אבל זה באמת מרגיש לי משוגע לנסוע מהבית שאין אזעקות למרכז. זה הגיוני? או שאני סתם מפחדת? בעלי בצבא עכשיו וקצת מנותק, אז הוא לא כ"כ יודע מה המצב בארץ, אז הוא בעצמו אומר שהוא לא יכול להחליט לפי מה שהוא מרגיש כי הוא לא חווה אזעקות כמעט בכלל

חשוב לי לציין שבעלי יסכים ממש אם אני אגיד לו שאני לא רוצה, ולא יתווכח אפילו או ינסה לשכנע אותי, אבל אני יודעת שהוא יתבאס ממש וגם יודעת שאני לא יכולה להבטיח לו שניסע בשבת הבאה

מה אתן אומרות? זה הגיוני לנסוע אליהם לשבת ואני סתם מפחדת?

יש אופציה להזמין אותם אליכם?השם שלי
ככה יהיה את המפגש, בלי להגיע למקום עם יותר אזעקות.
לאניגון של הלב

אין לנו מקום לארח אפילו אותם, ויש עוד אחים רווקים בבית ואחות שאצלם בגלל שאין לה ממ"ד.

ובכללי לנו בבית אין מרחב מוגן בכלל, אז הם לא ירצו להגיע

אני מתלבטת אם להציע שניסע לאחותו, אבל זה גם נסיעה מסובכת יותר, גם יש להם יותר אזעקות מאצלנו (פחות מאשר במרכז אבל עדיין) וגם אני לא בטוחה שזה יחליף בשבילו את הצורך בנסיעה להורים

לא נוסעת. מבינה שמבעס, אבל לא....יעל מהדרום

לק"י

גם הדרך, וגם זה שיש שם מלא אזעקות.

אני לא מבואסת, כן? ;)ניגון של הלב

זה בעיקר הוא

אני חושבת שמה שמפריע זה קודם כל שאני רואה כמה זה חשוב לו, וגם שאני יוצאת הרעה שלא רוצה לנסוע להורים שלו... הוא מבחינתו לנסוע בכיף, והוא די משאיר לי את ההחלטה ולא מוכן להחליט. ואני לא יודעת אם הוא מוכן לנסוע למרות האזעקות או שהוא פשוט לא מודע למצב ולמה שהולך במרכז אז זה נראה לו סבבה לנסוע לשם (למרות שאמא שלו אמרה לו שהיו אצלם מלא אזעקות ולא מומלץ לבוא, אבל גם אמרה שאם אנחנו רוצים אנחנו מוזמנים)

פשוט לא נעים לי להיות זאת שמחליטה לא לנסוע להורים שלו למרות שאני יודעת שהוא מאוד רוצה, במיוחד שזה יוצא כבר כמה פעמים ולא משהו חד פעמי

כן..הבעסה שלו בעיקריעל מהדרום

לק"י

מבינה אותך.

אבל לא הייתי נוסעת....

בעז"ה זה ייגמר ותסעו.

השאלה מתיניגון של הלב

זאת אחת הבעיות, שאני לא יכולה לדעת שניסע בקרוב. עד פסח הגיוני שאו שתהיה המלחמה או שאמא שלו תהיה בלחץ מהנקיונות ולא יהיה לך כוח לארח אותנו, ובפסח אני אמורה ללדת אז לא יודעת מתי יהיה לי כוח לנסוע אליהם לשבת

אולי שייסע לבד לאיזה יום?יעל מהדרום
הוא בצבאניגון של הלב

אולי אם הוא יחזור אני אציע לו, אבל האמת שאם הוא יחזור באמצע שבוע אנחנו כנראה נרצה לנצל את הזמן להיות ביחד

בגלל שיש להם ממד, הייתי נוסעת אם חשוב לבעלישיפור
אולי ליסוע לבקר באמצע השבוע?בידיים פתוחות
וממש מזדהה איתך ועם הדילמה, גם ההורים של בעלי במרכז וכרגע אנחנו לא נוסעים אליהם לשבתות..
כמו שכתבתי למעלה, הוא בצבאניגון של הלב

ואיך אתם מסתדרים עם זה? או שלבעלך זה לא מפריע

כן, עכשיו רואהבידיים פתוחותאחרונה

באמת הזמנים של הביחד שלכם הם יקרים

בעלי היה מאוד שמח ליסוע מצד שני הוא מבין את הסיטואציה..

בעיני זה הגיוני ממש לא ליסוע בסיטואציה כזאת.

כן מנסה לחשוב על פתרונות אחרים, אולי להזמין אליכם רק לאמצע שבוע או מוצ"ש, ואז מקסימום יורדים למקלט וזה לא אמצע הלילה..

אני גם הייתי חוששת לנסועפה לקצת

ולא הייתי נוסעת אם אצלי אין אזעקות ואצלם כן

הייתי מבינה מאוד את הרצון של בעלי אבל מסבירה לו מה הסיבה שמבחינתך לא כדאי.

איפה אני משיגה לחג מכנסי צינו כמו של נקסט?שופטים
חייבת לקנות דחוף כמה זוגות
אולי צילדרנס פלייס?כורסא ירוקה
👍 גם אני אוהבת את המכנסיים שלהםקופצת רגע
אוהבת אבל זה פי 2 במחיר וצריכה לפחות 4שופטים
כן הם יקרים.. אולי לידר?כורסא ירוקה

לקסטרו וגולף יש לפעמים אבל גם המלאי שלהם שונה בין סניפים.

אין מבצעי סוף עונה/תחילת עונה/פסח?

לא אוהבת את של לידר 🤦‍♀️שופטים
עוקבתהשם שלי

גם אני מחפשת מכנסיים מידה 6-12.

במחיר נורמלי. (ראיתי השבוע בגולף ב 109 ש"ח).

נראה לי בkiwi. משגע שהכל נקרע אחרי דקה וחציבאתי מפעם
וואי זה משגע אותי!שופטים
בקידי שיק. נראה לי שיש יש 2 ב100 עליהםאמהלה

תבחרי גזרה סקיני

הסקיני שלהם ממש צמוד? כי אני לא אוהבת שקשופטים
אבל גם לא אוהבת שנראה כמו טייץ 🤭
זה ממש לא כמו טייץ. אבל גזרה צרה.אצלי הם לובשיםאמהלהאחרונה

רק את זה.

אני אוהבת את המכנסיים של בזאר שטראוסהמקורית
עולים 70
יש לכן טיפים לנקיון לפני הפסק? תודה!עכבר בלוטוס
חח יואו עכשיו רואה שזה צמוד לשרשור על טיפים לנקיוןעכבר בלוטוס

תנור

ישר המח שלי קרא ניקיון לפני הפסח 🤦😅אחת כמוני

טפשר לנקות עם עד משומן

לפי פסיקה שלנו צריך לחכות אחכ 10 דק עד לבדיקה עצמה

תודהעכבר בלוטוס

חח כן

עוד משהואחת כמוני

אם את יכולה להיות עם טמפון או גביעונית ביום של ההפסק

האזור של הנרתיק פחות מוכתם ומלוכלך בדם ישן

חח גם אני קראתי ככהעם ישראל חי🇮🇱
גם שלי🤣🤣🤣אמא לאוצר❤
לשתות מלאארקאני
אני יודעת שעוזרעם ישראל חי🇮🇱
לשתות מים עם לימון זה גורם לרחם להפסיק לדמם
תודה מחפשת יותר טיפים לנקיון הפנימי כי את הדבריםעכבר בלוטוס

האלה אני עושה

ותכלס נתקעת כל פעם שעה לפני שקיעה שעוד עד ועוד עד מלוכלך ומרגיש לי סתם

מנסה להבין איך כולן מנקות בצורה שעובדת כמו בספרים

אני מתקלחתרקאני

ושמה זרם חזק שם

ומחכה 10-15 דקות אחרי המקלחת ואז עושה הפסק

לא תמיד זה עוזר למוך דחוק

בדרך כלל רק ביום השישי יוצא לי באמת נקי

תודה! אנסה בעז"ה. הלוואי שיצליחעכבר בלוטוס
תזהרי לא לשרוט את עצמךרוני 1234
אני פשוט מחכה עוד יום במצב כזה. בדיקה של כמה עדים אחד אחרי השני גורמת לרגישות במקום.

וגם צריך לדעת שעד לא צריך להיות נקי אלא טהור, כלומר יש צבעים שהם מותרים.

להיזהר עם זהכבת שבעים
יכול לעצור את הדימום ולחזור אחרי כמה ימים... 
לשטוף את האיזור טובניגון של הלב

עם זרם חזק. אני גם מנגבת טוב לפני, אבל לרוב בשלב של ההפסק אין לי כתמים בכלל, וזה גם ההעדפה אישית שלי, שאם אני אראה כתם שיהיה על טישו ולא על עד.

מישהי שמעה על מתקן כזה שמשפריץ מים פנימה?עכבר בלוטוס

איפה קונים כזה?

אם אני מבינה נכון זה כמו בקבוק קטן שמיועד לזה בצורה שלו

לא מכירהרקאני

אבל במקלחת לפעמים יש אופציות שונות של זרמים

אז על האופציה שזה רק האמצע, זרם דק וחזק יותר, זה מצויין

מפחדת להיפצע..אני רוצה לשלוט יותר בזרםעכבר בלוטוס
כן.יעל מהדרום
לק"י

זה נקרא "משטף וגינאלי". מוכרים בסופר פארם.

זה נראה ככהיעל מהדרום
ברוח השרשור..יש לכן גם טיפים למחזור שמתחיל מכתמים?עכבר בלוטוס

כאילו

לא מתקדם יום או יומיים (רק אוסר) ורק אח"כ מתחיל?

איך אפשר לעשות שפשוט יתחיל כבר?

מאז הלידה האחרונה משהו שובש אצלי...

שיטת אביבהאפונה
ואולי עוד סוגים של פעילות גופנית נמרצת
זה קורה מהיחלשות של השרירים או שלא קשור?עכבר בלוטוסאחרונה

ואעשה גוגל

האמת שבפעם האחרונה הייתה הרקדה

ובבת אחת הרגשתי שהכל מתחזק ונוזל ונוזל

אולי אני פשוט בטטה ברגיל

מה שאני עושההשם שלי

באותו יום או יום לפני, מתקלחת ומנקה מבפנים עם האצבע.

ביום של ההפסק כבר מהבוקר, אני כל פעם מנקה בפנים עם טישו או עד רטוב. (לא עם נייר טואלט, כי זה מתפורר).

מנסה לעשות הפסק קצת לפני הזמן ולא ברגע האחרון, כדי שאם לא יצא טוב, יהיה לי זמן לנסות שוב.

ואם היה קושי לעשות את ההפסק, לפעמים אני מוותרת על מוך (בהנחיית רב), ואת הבדיקה של היום הראשון אני לא עושה על הבוקר, אלא מחכה קצת.

לפעמים זה לא עוזר, וצריך לחכות עוד יום.

ואו תודה על הפירוט!!עכבר בלוטוס
בדיקת ביוץלכובע שלי

בדיקה שניה ,עשיתי גם אתמול שיצא פחות או יותר אותו קו

מה אתן אומרות.

אני כבר תקופה ארוכה בודקת , אחרי גלולות,ללא מחזורים. היתה כבר עליה אבל כנראה שהיתה קרובה לביוץ ממש אך לא, מאז עברו 4 שבועות עדין בלי מחזור ושוב נראה שיש עליה

נראה חיובי?

תודה לכן על העזרה

מקפיצהלכובע שלי
זה קצת יותר חלש מפס הבקרההשם שלי

אבל די חזק.

אז יכול להיות שזה חיובי, אבל לא בטוח.

תודה לך, כאילו יש פס דק ממש חזק כמולכובע שלי

הבקרה ואז חלש יותר.

מזה?

יצא לך לבדוק גם הריון?עדיין טרייה
ברור, אין הריון לצערי,בדיקה ביתית שליליתלכובע שלי
זה די נראה חיובי אבל תבדקי גם מחרעדיין טרייה
את בודקת בצהריים?
בדקתי גם אתמול בצהרים גםלכובע שלי
היום בצהרים וגם בערב - פחות או יותר אותו פס.
אצלי כמה פעמים-הביות היו כמעט חיוביות סמוך למחזורפה משתמש/ת
לפעמים כן גיליתי הריון-בבדיקות הריון יצא בהתחלה שלילי ותוך כמה ימים חיובי

ולפעמים היה מחזור

תודה לך,אבל אני בודקתלכובע שלי

יום יום ביוץ ויצא שלילי חוץ מלפני 6 שבועות וחוץ מהשבוע.

מחזור אמור להגיע אחרי בערך שבןעים ואז היה שלילי אצלי בבדיקת ביוץ

שני דברים:ירושלמית במקור
1. זה נראה כמו בדיקה של לייף. אם ככה אז על האריזה יש מספר טלפון שאפשר בשעות מסויימות לברר שם דברים שקשורים לתהליך הבדיקה ומה כל דבר אומר. התקשרתי פעם והגעתי אחרי מזכירה לרופא נחמד.

2. במקרה קניתי בדיקה של savvytest - משהו כזה היה השם - והיא דרשה דברים שהיו חדשים לי, בשביל רמת הדיוק. נניח לא לשתות שעתיים צפני הבדיקה, לא לעשות פיפי 4 שעות לפני... 47 שח לשבע בדיקות אז לא זול, אבל שווה לשקול.

תודה, הבעיה שאצלי זה לא מצב רגיללכובע שלי

של מחזור...

אני אחרי גולולת ללא מחזורים. כבר כמה ימים עם הקו הזה

צרפתי עכשיו תמונה שוב מהבדיקה של היום בעצם 4 ימים עם אותו חוזק של קו..

זה נראה שהקו נחלשעדיין טרייה
היו לך עוד סימנים של ביוץ? הפרשות? אולי תשלבי גם חום השחר כי עוד אין לך מחזור אז קשה ממש לאתר את הביוץ. הייתי אומרת שאתמול זה החיובי שלך אבל כבר היה לך מקרה של כמעט ביוץ.
ממש בקטנה ההבדללכובע שלי

עדיין קו משמעותי...

מענין דוקא לגבי הסמנים ב" ביוץ" הקודם היה לי את כל הסמנים של הפרשות וכל זה. הפעם כלום.

לכן  לא ברור לי מה קורה.

תודה לך ממש על העזרה

כתבתי לך שמנסיוני לפני מחזור או בהתחלת הריון ישפה משתמש/תאחרונה

בדיקות ביוץ חיוביות

לשך אגב לא חיוביות

רק לא חלשות

גם לי כשהיה נגיד הריון יצא לי כמה פעמים שזיהיתי ביוץ לבד וגם עם מעקב זקיקים

ואז אחרי שבועיים בערך היה עוד בדיקות ביוץ חיוביות ממש אפילו למשך כמה ימים כשבהתחלה בדיקות הריון היו שליליות ובסוף נהיה פס שני..

וקרה לי ככה פעם אחת והיה גם מחזור רגיל אז לא יודעת להסביר

בסוף אין לדעת כרגע מלבד לחכות קצת

אולי יעניין אותך