ההאחרון של שירת מלאך בספוטיפיי.
הפרק מדבר על גבריות ונשיות.
מוצג שם מקרה כזה -
שיחת טלפון לילית -
בחור: "וואי יש לי מחר הדרכה ואין לי מושג מה אני יעביר"
הרהורים של הבחורה: "וואי כאילו מה שבאלי לענות לו ישר - תהיה רציני, תשב תכתוב ההדרכה. אבל ישבתי עם המאמנת והיא אמרה לי לעוף עליו ועל הקשר.."
בחורה: "יאללה קטן עליך, בטוח יהיה מעולה"
בחור: "וואו 0_0"
בנות, תעופו עלינו. זה חשוב לקשר.
את לא רוצה לעוף בהגזמה? תעופי בקטנה. זה גם מעולה לשלב התחלתי.
מדברים על כך שהבחור נוסע אליה, מחליט על מקום להפגש, מביא אוכל, שולח הודעה ראשון - הכל נכון ומעולה.
וגם לכן יש "תפקיד" - תזרמו! תרימו, תפרגנו, תצחקו
בשביל זה כמובן צריך לשחרר.
מה, הכל רק עלי בבית הזה?
יכול להיות לא פשוט לשחרר, אין ספק שמגיעה כל האמפתיה שבעולם ביחס להתמודדות עם הקושי הזה. מאמין שכל אחד ואחת זה פוגש/ת אות/ה במקום אישי וייחודי.
כמובן שזה יתאפשר צריך שהבן יהיה גם רציני ולא עכשיו יביא בצורה לא מותאמת את החולשות שלו.
אבל השחרור הזה הוא סופר קריטי כדי קשר יוכל בכלל להתניע.
מתי שהבחורה תופסת צד "שיכלי" ומנסה "לבחון" את הקשר ולהתנהג רק בצורה קרה ומחושבת - זה מכבה. אין דבר מכבה יותר מזה.
לאחרונה יצא לפגוש עוד בחורה שמעמידה "מבחן" - "יש קליק" "אין קליק"... נשמע לי ממש חרטא. את רוצה שיהיה כימיה? תצרי אותה. אל תשאלי את עצמך אם היא קיימת..
איך יוצרים כימיה? נותנים ומקבלים במהלך הקשר. בהתחלה על אש נמוכה. בסדר גמור.
אבל אם כל מה שאת עושה זה כדי "להתרשם" מי אני ומה אני. כדי "לדעת אם אתה שווה את זה" - אז חבל על הזמן של שנינו.
ככה לא מתפתח רגש או שותפות או כל תחושת שייכות כלשהי. גם אם אני יעבור בהצלחה במבחן שלך זה לא יעזור לנו.
תהליכיות של קשר חייבת להתחיל מתחושת מעורבות כלשהי, וכדאי מאוד שלא תציבי תנאים, לא לי ולא לאף גבר אחר.
הצד המקבל ה"נשי" לפעמים יוצר מן אשליה שבגלל שהאישה עסוקה בלקבל אז היא לא צריך להשקיע.
קבלה אמיתית במערכת יחסים זאת חתיחת השקעה! זה ממש מוערך.
ממליץ על הפרק האחרון בפודקאסט, זה רק טעימה קטנה ממנו.