בעיקר קוראת פה. אבל ממש מרגישה צורך לפרוק.
אני דוסית! אפילו מאוד! מאמינה במוסד הרבני ובשאלות רב.
מגדירה אותי עצמי אפילו קצת שוביניסטית 🤭
לא יודעת מה מטרת הפריקה. מתפללת שזה לא יוסיף דיבור רע בעולם. אבל היה לי ממש מעצבן ומרגישה צורך לפרוק.
אנחנו נשואים כבר הרבה מאוד שנים. יצא לי לטבול כמובן מלא פעמים, אני ממש בסדר עם המצווה הזו. חוץ מהחלק של הציפורנים🤭 אוהבת מאוד לגדל ציפורניים, בהריונות אני פורחת. כל פעם מחדש מתבאס לגזור אותן לפני המקווה.
החלטתי לעשות שאלת רב אם אפשר להפסיק לגזור (אני יודעת שיש כאלה שלא גוזרות, אבל בגלל שעד עכשיו כל פעם גזרתי הנחתי שיש קצת בעייתיות פתאום להפסיק לגזור) אז הרב אמר שאם מקפידים שהציפורנים נקיות לחלוטין ושכמובן אין לי כוונה לגזור ישר אחרי המקווה אין בעיה להשאיר, ובגלל שעד עכשיו השארתי פשוט לעשות התרת נדרים.
הוא גם שאל לפני אם זה ממניעים של כאב/חוסר נוחות לגזור, או ממניעים של יופי, ואמרתי לו שזה ממניעים של יופי.
ואז הוא הוסיף: "וכמובן שזה צריך להיות בתיאום ובהסכמה של בעלך, כי בסופו של דבר את צריכה להיות יפה בשבילך בעלך!"
וזה ממש עיצבן אותי!!!
בואו, אני אוהבת את בעלי, מאוד. וברור לי שאני ר-ו-צ-ה (לא צריכה) להיות יפה בשבילו. ואני מתלבטת איתו על דברים שאני עושה ולובשת כי אני ר-ו-צ-ה שיגיד לי את דעתו, אני רוצה לדעת שאני יפה בשבילו. אני משקיעה בשבילו. אבל בסופו של דבר התחתנתי עם גבר שמבחינתו אני יכולה לקשור חיתול על הראש ואני אהיה יפה בעיניו🤦🏼♀️ לא מבין כלום ביופי, לא מעניין אותו בקושי. מבחינתו אני תמיד יפה (הפעם היחידה שראיתי אותו קצת מגמגם הייתה כשהלכתי איתו לקניות ומדדתי בכוונה בגד מכוער בקטע פסיכי, יצאתי מהתא מדידה ושאלתי אותו איך זה, הוא הסתכל בשוק ואמר, לא יודע😬 תמיד בסוף כשאת שמה מטפחת ותכשיטים מתאימים זה נראה יפה😅😅 מסכן, כמעט עבר התקף לב)
וממש לא מעניין אותו הציפורנים שלי. לא מזיז לו אם יש לי ציפורנים ארוכות או לא!
אז לא! אני עושה את זה בשבילי! כי לי זה עושה טוב! למה להוסיף את העניין שזה צריך להיות בשבילו??
מהרגע שהתחתנתי אני לא יכולה לעשות דברים בשביל עצמי? למה לצאת מנקודת הנחה שכל תיפול שאני עושה זה בשבילו??