כותרת מפוצצת ליחס🙈, ונכונה בהחלט, עם טוויסט בעלילה😅
הולכת עוד קצת אחורה בסיפור...
כבר תקופה ארוכה שאני צריכה לשדרג מכשיר מסויים שיש לי. הוא מסייע לי בחיים, בעבודה ובתחביב שיש לי שקשור אליו.
ברור לי שאני חייבת חדש. אני יכולה למצוא אחד סבבה לגמרי בסביבות ה1,000-2,000 ש"ח וכמובן שיש גם יקרים יותר.
בעלי עוד מעט מסיים סבב מילואים ארוך מאווווווד ומתיש במיוחד🥵 והוא מידי פעם זרק שבסוף הסבב הזה הוא קונה לי את המכשיר...
לפני כמה ימים, הוא יצא לאפטר לכמה ימים והסתכלתי לו בפלאפון (אנחנו מסתכלים אחד לשני חופשי, בלי שום הגבלה) וראיתי שיחת וואצאפ עם חברה שמוכרת את המכשיר שאני צריכה. הוא התעניין בדגם הכי חדש ויקר שלהם.
עכשיו מתלבטת מאוד מה נכון לעשות. האם להגיד לו שראיתי ולעצור אותו? לא רוצה לבאס אותו (וגם יש מצב שהוא כבר קנה, יש איתו מישהו מאילת, אז הוא כל הזמן אומר שהוא ייקנה דרכו באילת וככה יצא יותר זול) וברור שיהיה לי ממש כיף דגם חדש ומשוכלל יותר.
מצד שני, זה הרבה מאוד כסף (לפי דעתי עובר את ה5,000) ב"ה יש לנו כסף, שנינו מרווחים יפים (הוא בדיוק קיבל העלאה רצינית בעבודה), מצליחים לחסוך ולנהל אורך חיים שמאוד מתאים לנו. אבל עדיין, מרגיש לי מוגזם מאוד להוציא סכומים כאלה על "מותרות" במיוחד שאפשר למצוא טוב גם בפחות מזה.
זה פוגש אותי גם במקום הזה שאני מרגישה שהוא יותר "בזבזן" ממני, לי מרגיש מוגזם וקצת מפריע לי שהוא מוציא לפעמים סכומים גדולים בקלות יחסית.
הגישה שלו יותר זורמת, עובדים קשה אז אפשר להתפנק, לא צריך לדאוג, הכל יהיה בסדר. (אנחנו גם חוסכים כן, הוא לא עוצם עיניים למציאות) אני יותר דואגת ורוצה לשמור על הכסף שלנו.
מתלבטת איך נכון לפעול? אשמח לשמוע את דעתכם🙏