בעלי כל הזמן עמוס בלימודים שלו,ואני הכי נותנת לו בעולם!!מכינה כמעט תמיד צהריים,לפעמים אפילו ארוחת בוקר/ערב, משחקת עם הילד, יוצאת איתו לכל מיני סידורים ולגינה,מרדימה אותו לבד,הכל אבל הכל כדי שילמד,וזה ככה שנה שלמה!!
אני מוותרת על הלימודים שלי כל הסמסטר בשבילו וצריכה להשלים הכל בתקופת מבחנים לבד,וזה לימודים לא פשוטים בכלל באוניברסיטה מאוד נחשבת. ביקשתי ממנו שבתקופת מבחנים יהיו כמה ימים שהוא יצטרך להעסיק אותו לבד ולהיות איתו כולל לצאת איתו מהבית כמה שאפשר כדי לתת לי להתרכז בלימודים.רוב הימים השגתי מישהו מהמשפחה שישמור עליו, אבל השארתי לו יומיים לשמור עליו,יומיים!!!זה כלום לעומת כל מה שאני שומרת עליו ועושה בשבילו, וגם ביומיים האלה הוא לא יודע להתנהל איתו-נותן לו לראות מלא מסך,נותן לו לעשות מה שהוא רוצה-לפתוח את הברז ולהשפריץ מים לכל אבר במשך איזה 5 דקות לפחות, נותן לו לקשקש על כל הבית-על המיטה,על הספה,על השולחן כל הבית עכשיו מקושקש!!!ואני אחת הבחורות המסודרות-כשהןא לומד אני כמעט תמיד מנקה את הבית תוך כדי,שוטפת כמעט כל יום את הריצפה,עושה כביסות-אף פעם לא מצטבר ערמות,עושה הכל לבד!!והוא יודע כמה חשוב לי הניקיון-אז המינימום זה לשים לב שהוא לא הורס את הבית. והנה יום לפני מבחן שהייתי צריכה אותו כל כך נשרף לי, ואני כל היום בערך בוכה מלחץ ותסכול, אני כבר בחודש תשיעי וצריכה בעז"ה ללדת בקרוב, ופשוט לא מעניין אותו כלום פשוט נמאס לי לעשות הכל לבד וכשאני מבקשת עזרה אז נאדה,ההשתדלות הזו שלו בעיני היא אפילו לא השתדלות. ואז כשאני מצליחה הכי כיף לו לקחת קרדיט כאילו הוא בכלל עשה בשביל זה משו. פשוט נמאס לי. ואני גם מאוד כאובה וקשה לי לנהל את הבית לבד, הבטן נורא מכבידה עלי, ואני פשוט מרגישה לבד!אני בחיים לא מבקשת כמעט עזרה מהמשפחה-רק בתקופות מבחנים כי אין ברירה, אבל הם לא יכולים כל הזמן.
המינימום זה שהבעל שותף,והוא פשוט הכי לא שיש.