איזה ערוץ תקשורת? מדיה חברתית? אושיה? פובלציסט?
כמה אתם מגבשים דעה בעצמכם? וכמה אתם נעזרים?
איזה ערוץ תקשורת? מדיה חברתית? אושיה? פובלציסט?
כמה אתם מגבשים דעה בעצמכם? וכמה אתם נעזרים?
יש מאמרים דעה עם כל הדעות...
לפרסונה כמו שציינת יש באמת קו די קבוע
זה לא שאם אגבש דעה לגבי כל דבר, משהו ישתנה, ובכנות לא כל־כך אכפת לי.
כדי שאוכל להתווכח עליו או לומר את דעתי הנחרצת
תוך הדחקת הידיעה שזה לא משנה כלום.
חייב להגיד שעם השנים פיתחתי עמדות שנודדות בין מר"צ לכהנא. תלוי באיזה נושא. אני יכול לקרוא מאמר של תל אביבים על עירוניות ותח"צ ולהגיד לעצמי שהם צודקים ואז ליסוע לגבעה בשום מקום ולדעת שהם גם צודקים וזה לא מסתדר.
ככה. עולם מורכב.
ספרים זה רציני וטוב אבל באמת השאלה מה קוראים.
יש את ספריית שיבולת, סלע מאיר וכאלה
אתה מגלה שגם אם אתה חושב שהם לגמרי טועים (נעמה ריבה) יש נישות שהם צודקים.
אבל הם לא בונים עירוני הליכתי....
בעיקרון מה שנחשב היום "נכון" זה בניה יחסית צפופה של 4-9 קומות עם מרכזים מסחריים. כלומר שאפשר לצרוך את רוב השירותים ולנהל את רוב החיים בלי נסיעות למרחקים גדולים.
ארץ השוקולדגם בזה.
השאלה היא כמה יש עוד לחדש?
אין מה לדון בזה.
צריך עובדות הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם, צריך אכיפה (ועובדות לגביה הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם), וצריך שכל אחד יחנך בבית את עצמו ואת ילדיו.
נגמר. הלאה לפוליטיקה הזולה הבאה.
מה יהודי עושה בחוץ לארץ?? 🤨
… אנחנו מתפללים שלש פעמים ביום באופן הזה.
עוד לא החליטו לשנות את הנוסח.
שאנחנו מתפללים השיבה שופטינו אז זה מתיר לעוות צדק ומשפט?
גם אין קשר בין שינוי הנוסח לשאלה אם אנחנו בגלות. כן נפסק לא לקרוע על ערי יהודה וירושלים כי הם בשלטון ישראל, ונפסק לומר הלל בברכה ביום העצמאות כי יצאנו בו מעבדות לחירות (כלומר סיום שעבוד מלכויות סיום הגלות)
צריך לגור בארץ.
גם סטמר לא נמנעים מלגור בארץ
… עם יציאת השבת וקראתי חדשות נוראות על מוות בתאונת דרכים של איש יקר שזכיתי להכיר אותו ואת משפחתו בביקורי בארץ ובאופן ספונטני כתבתי את מה שכתבתי מתוך סערת רגשות. מצטער אם גרמתי למישהו עגמת נפש.
לגופו של עניין תרבות הנהיגה בארץ היא זוועתית, האכיפה רשלנית וקורבנות תאונות הדרכים בארץ זה לא גזרה מהשמיים.
מצופה ממך לעדכן אותנו, איך נאכפים חוקי התנועה בארץ הקנגורו.
…ניידות ממושבות נמצאות בכל פינה לזהות נהגים שנוסעים ללא רשיון , ללא משמעת נתיבים, ללא נתינת זכות קדימה וכדומה. . מצלמות מהירות ונסיעה באור אדום יש בכל פינה .
הכל עניין של הפניית תקציבים למקומות הנכונים.
אני שומע כל הזמן פרסומות חסרות תכלית של הרלב"ג ושואל את עצמי למה להוציא תקציבי פרסום יקרים במקום לתקצב יותר ניידות, מצלמות ועוד אמצעים יעילים לפתרון הבעיה.
חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.
אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.
במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.
אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.
הכנסו לקרוא את הפתרון של פייגלין לבעיית הגיוס חרדי עם זהות עלון 3 • וישלח פו .pdf
ממש כמו המשפט של איינשטין שאי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה
בשביל מה היה כל המלחמה הזאת???
התוכנית הטורקית-קטארית שישראל מנסה לסכל, והנתון: "75% בעזה לא רוצים חמאס"

על הרצוג לתת לביבי חנינה, ובתור תמורה ידרוש מביבי ויתורים בהסכמים בינלאומיים, הסכמי מאה וכדומה.
חייבים להעביר חוק שייתן חסינות לראשי ממשלה ממשפט והדחה
* מי שפועל מתוך אידאולוגיה מרושעת,
* או מי שפועל ממניעים כלכליים.
עדיף מניעים כלכליים נראה לי. אפשר להתמודד איתו.
לא רואה הבדל בין סוגי אידאולוגיות שגורמות לפגיעה באנשים אחרים
כולן גרועות
וכל מי שמשתמש בהן גרוע