והאמת, שחושבת שלכולם יכולות להיות נקודות רגישות יותר בזמנים מסויימים או במקומות שנוגעים יותר. וזה לא קשור בהכרח להיותנו בהגדרת רגיש מאוד.
אז יש לך מקום פה, גם אם בעינייך זו רגישות יתר לשעתה🤍.
וזו חוויה שבאמת יכולה להשאיר עם רגישות בבטן או בלב. הפער שמתגלה במציאות, ההרגשה של הפספוס, ההרגשה שאולי בגלל חוסר בתקשורת בפרק זמן מסויים, הדיוק במילים שלנו קצת פחות נוכח... ואולי אפילו מרגיש לא שייך... ומה יחשבו? ואולי נפגעו ולא יגידו? וכו'...
תחמלי עלייך. תחבקי אותך.
זה בסדר שבוחרים בתקופה מסויימת במה שנכון, בין אם זה אנחנו שבגללנו הקשר התרחק קצת או אם הצד השני, או אולי שני הצדדים הרגישו צורך כזה.
זה בסדר.
זה בסדר שבחרת להיות באירוע למרות הפער הנוכחי,
וזה בסדר שהמציאות משקפת את המרחק שנפתח שם עם הזמן... זה טבעי וחלק ממציאות החיים של כולנו שחלים שינויים.
אבל היי, הוזמנת! זה סימן שאת עדיין בלב ובמחשבות וזה לא מובן מאליו בכלל. את חשובה, ויש לך מקום ואת מביאה ברכה בנוכחות שלך.
ואולי דווקא הסיטואציה הזו היא פתח לחשב מסלול מחדש ולומר - האירוע הזה שיקף לי מציאות מסויימת, האם זה נעים לי ומה שאני רוצה שיהיה או שהייתי רוצה שיהיה אחרת?
אני יכולה לשנות, תמיד אפשר לבחור מחדש לפי המקום שלי בכאן ועכשיו.
בכאן ועכשיו חשוב לי לחדש את הקשר ולהיות יותר נוכחת? עשי זאת, בחרי צעדים שיקשמו חידוש של הקשר, תבטאי את זה ואת הרצון לשמר משהו ולפתח אותו על אף העבר שהתנהל אחרת.
כשתהיה לך בחירה והחלטה מה את מבקשת באמת ומה ימלא את הלב שלך שמחה ותחושה טובה, אז תוכלי באמת לשחרר ולהיות בנוכחות במה שאת רוצה.