אני רוצה להבין אחת ולתמיד אם אני מוזרה...
נשואה כבר 12 שנה,
ותמיד כשטבלתי נשארתי אחרי הטבילה בחדר התארגנות להתאפר (די מושקע, לא בקטנה כזה... בא נגיד איפור לשבת), לשים בושם, קרם... כאלה..
ואני שומעת מעבר לדלת נשים מגיעות , טובלות ועפות מיד הביתה.
תמיד תמיד אני בלחץ ובתחושה שאני מעכבת, כי אני שומעת נכנסים ויוצאים ואני איזה30- 40 דק' אחרי הטבילה, קושרת מטפחת , מתאפרת וכו'.. פעם אחת אזרתי אומץ ושאלתי את הבלנית אם זה בסדר שאני מתעכבת בהתארגנות והיא אמרה שכן, בטח וזה בסדר... (אני לרוב טובלת מוקדם אז יש אחרי עוד נשים ועוד חדרים זה לא שהבלנית נשארת רק בשבילי). טוב, טיפה נרגעתי.
אני גרה בישוב בינוני בדרום הארץ וצריך לקבוע תור לפני ההגעה כי אנחנו מגיעות אחת אחת שלא ניפגש, כולנו שכנות וחברות... לא נעים.
מפה לשם, התקשרה אליי הבלנית ביום של טבילה לבקש שאקדים היום, הסכמתי. אח''כ היא אמרה לי במקווה - את מתעכבת אח''כ , נכון? בגלל זה רציתי שתקדימי שאני לא אשאר עד מאוחר כי זכרתי שאת מתעכבת 🫣 והיום אין הרבה טובלות.
בקיצור, איזה בושות. מתוך כל מאות הנשים שטובלות, היא זוכרת שאני מתעכבת והתקשרה לבקש שאקדים... מרוב לחץ בושה התאפרתי בדקה ואת ההמשך עשיתי באוטו והיו אחריי עוד נשים שעוד לא יצאו כך שלא עיכבתי את הבלנית לביתה.
השאלה שלי היא כזאת - רק אני מתאפרת ומתארגנת ומתייפה ביום של המקווה?? זה כזה מוזר להתקע חצי שעה - 40 דק' להתארגנןת?? איך אתן באות הביתה? סתם כאילו מקלחת וזהו?? רוצה להבין כמה אני נורמאלית כי אם לא אני פשוט אתאפר באוטו...