אנחנו גרים בקומה השנייה ומתחתינו בקומה הראשונה יש שכנים שיש להם חצר ענקים עם בריכה, והם מביאים את (עשרות) הנכדים שלהם לשחק בבריכה.
לפני כמה שעות תליתי כביסה במרפסת שלנו שמשקיפה על החצר, וראיתי שני ילדים, אחד נראה בן 7 ואחת בת 10, יושבים על כיסא חוף, קצת רחוק מהבריכה איפה שהילדים האחרים שחקו.
הילד ישב על הילדה ששכבה על הכיסא, ובהתחלה חשבתי שרק רק משחק ילדים ושזה רק בראש לי. ואז הוא נמרח עליה ומשש אותה בכל הגוף, ואז גם הוא וגם היא הכניסו ידיים למכנסיים שלו.
כבר קודם חשבתי שאולי כדאי לדווח על זה, אבל כשהם ממש הקצינו קראתי להם מהמרפסת ואמרתי להם שיפסיקו ושילכו לשחק עם שאר הילדים.
אני עדיין מודאגת ממה שזה יכול להיות. האפשרות הכי סבירה זה שזה עדיין משחק ילדים תמים, ורק צריך ללמד אותם גבולות, וזה באמת אחריות של ההורים (אגב, אין לי מושג אם הם אחים או בני דודים ויש להם את אותם הורים).
האפשרות השנייה היא שהם מחקים משהו שהם נחשפו אליו, או שאחד מהם עבר פגיעה, או שהם נחשפו לפורנוגרפיה, או שילד אחר בבית ספר או במסגרת אחרת עבר את אחד מהדברים האלו והם מחקים אותו...
בכל מקרה זה די מלחיץ אותי הסיפור הזה.
השגתי את את המספר של האמא, ודווחתי לה על מה שראיתי, אז אין לי עוד מה לעשות בנושא.
אולי אם למישהו כאן יהיה משהו מועיל לומר. מה הורים אמורים לעשות כשהם שומעים על סיטואציה כזאת בין הילדים שלהם?

נפלאה