אני גולשת עכשיו מהבית!
איזה כיף לחזור הביתה (כמה שהיה לי מעולה שמה..)
אבל אין לי כוח עכשי לפרט.. אז נמתין קודם לחוויות שלכן..
אני גולשת עכשיו מהבית!
איזה כיף לחזור הביתה (כמה שהיה לי מעולה שמה..)
אבל אין לי כוח עכשי לפרט.. אז נמתין קודם לחוויות שלכן..
בערך... בבוקר אני עודבת בבי"ס יסודי ואין להם מה לעשות איתי אז אני פשוט נמצאת 4 שעות בחדר מורים וגולשת באינטרנט.. אבל אין לי מה לעשות באינטרנט במשך 4 שעות אז אני משתעממת חבל"ז..
אבל הובטח לי שמשבוע הבא יהיו לי כבר תפקידים מוגדרים ומערכת מסודרת, ונכון לעכשיו כבר יש לי שני תפקידים שאני אחראית עליהם- הפעלת הפינת חי, ועזרה בבניית פעולות לפרוייקט לימוד חודשי של ההורים והילדים.
אחה"צ אני במועדונית, ושמה באמת שאני מנוצלת כל רגע.. ואני בכלל לא מתייחסת לזה כניצול, זו עבודת קודש ממש! אבל שם יש שני מחשבים, ושניהם לא פועלים...
ויש לי גם מחשב בדירה, בלי אינטרנט, אבל כמה משוגעות העלו רעיון לעשות חיבור לאינטרנט (כי זה יוצא יחסית זול אם מחלקים את התשלום החודשי ל6 בנות), ואני כמובן שללתי אותו מכל וכל, כי אחת המטרות שלי מהשנה הזו היא להיגמל מהדבר הנוראי הזה..........................................
יש שני מחשבים במצב מעולה! אבל אחד קצת טמבל והשני עושה בד"כ בעיות עם הסיסמא, ולא מוכן להיכנס גם אחרי שהקלדנו את הסיסמא הנכונה. זה אמור להישלח לתיקון, אבל אם יש לך רעיון איך פורצים או משו- נשמח לשמוע..
ואינטרנט בדירה- לעולם לא! הטלוויזיה מספיקה ביותר! (אני עושה כל בוקר את כושר טוב ישראל, בגלל זה אני חפצה בה..)
אל תגידי לי שהחלטתן להתקין אינטרנט בדירה! ואל תגידי לי שהברזת הביתה מרוב בדידות!
איפה את?! אני מודאגת.....
בואי נעצבן כאן ת'אנשים ונכתוב בדיחות פנימיות על אפרת ועל הדירה הכי שווה (דירה 06..), וכולם יקנאו בנו שאנחנו במקום כזה שווה................
חח מה עובר עליי.. כנראה השארתי ת'שפיות בדירה 06.. אולי הקבלן גנב לי אותה מהארון חשמל..........
אני אאמץ את השיטה...
מעל למקום של הרב שרלו אני אתלה טלוויזיה עם מסך פלזמה, ונתקין בחדרים אינטרנט...
אנחנו ישיבה פלורליסטית, לא?
לי אישית ממש כיף שם! מכל הבחינות! בעיקר בזכות גברת קטיף.. היא פוטרת אותי מכל התורנויות ניקיון שלי.. כי תמיד אין לי כוח לנקות.. אז זה המקום לומר לה תודה (ככה לפחות היא לא יכולה להחטיף לי על הניצול)
והטלוויזיה זה באמת לוקסוס, רק הבעסה היא שיש רק את ערוץ 23 (לפחות יש בבוקר כושר טוב ישראל, ואז שירה הפדלאה מזיזה ת'צמה קצת..), ובד"כ הערוץ הנחמדת הזה הופך להיות ערוץ נחמד בערבית, אני רואה כל ערב תוכנית שדומה לכוכב נולד, בקרב בני דודינו......
"חיים על סיר הבשר"
כול עוד אצלי בחדר באות לביקורי פתע חבורות נפלות מעצבעות, מגעילות ובלתי נסבלות!!! מה הייתי עושה לולא k300 של מש' אלפונטה?! (הודיה תמסרי לאבא שוב תודה בשמי.)
ועל כושר?!?! למי בכלל יש זמן לעצמי?!?! כול היום אני חיה מסביב לשעון(תרתי משמע) כך שאן לי זמן לנשום. נראה לי שאן בררה אני אאלץ לפרוש מהמדרשה=( =( =(..
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..