לא הייתי פה הרבה זמן ואני לא יודעת מה אני מחפשת פריקה/ עיצה.
בעלי קיבל צו ל7.9.
יש בבית שלושה בנים- 4,3, 1.5 ואני בהריון שבוע 16.
מראש שקיבלנו את הצו החלטנו שבגלל שבזמן המתקפה באיראן אני הייתי עם הילדים בבית והוא היה במילואים, ובזמן החגים הוא סוגר אז גם אז אני זו שאפסיד ימי עבודה ואהיה עם הילדים- אוגוסט וההסתגלות של ספטמבר עליו.
הוא דיבר מראש עם המעסיק שלו ולקח חופש מה15.8 עד הצו ואני עשיתי תיאום ציפיות עם המעסיק שלי שאוגוסט ותחילת ספטמבר אני בעבודה בפול גז על מגוון פרוייקטים ובתקופת החגים אני מורידה הילוך משמעותית.
אתמול הקדימו לו את הצו ליום ראשון מה שאומר שיש לי שבוע של סוף אוגוסט למצוא פתרון + להסתגלות.
אחיות שלי לא פנויות שבוע הבא לעזור לי, חמותי שתהיה בריאה לא בלופ והבייביסיטר הקבועה שלנו מתחילה שירות לאומי ולא פנויה.
ההקדמה של הצו תפסה אותי בלי תוכנית ב' ואני לא יודעת מה אני הולכת לעשות.
1. דיברתי עם המעסיק שלי, מבחינתו אני יכולה לעבוד 4 שעות מהמשרד והשאר מהבית- אפילו לארבע שעות אין לי פתרון...
2. הבנים שלי לא זורמים בכלל עם אנשים שהם לא מכירים, והאמצעי ברגרסיה שאני לא רוצה להחמיר אותה.
3. אני לא ניידת ואין לי מושג איך אני הולכת להעסיק אותם שבוע שלם. יצירות ומשחקים ובריכה בחצר זה נחמד אבל לא ממלא יום שלם ואין לי עודף כוח.
יצא לי ארוך, אבל אשמח לעצות איך לצלוח את האירוע הזה גם מול המעסיק וגם שבכל זאת יהיה פה כיף ונעים בסוף אוגוסט.
וסליחה אבל בלי גיבורה וכו הייתי מוותרת על זה הצו הזה בשמחה


