אהלן, חדש פה. בעיקרון אנלא מתחבר לקטע הזה של התייעצות אנונימית אבל כאן זה אולי יכול לעזור.
קצת רקע, אני חייל בשירות סדיר ויש לי בת זוג כבר כמה חודשים. אני לא דוס, בקטע שאנלא מקפיד על הכל אבל לא מתוך מקום שהופך את זה לאידיאל פשוט ככה יצא ואני די אדיש יוצא שאני מקפיד רק על מה שאכפת לי ויש לי מצפון, אני לא אומר שזה בסדר או משו פשוט זה המצב🤷.
חברה שלי די דומה לי מבחינת הרמה דתית ואנחנו החלטנו ששומרים נגיעה, זה היה קשה במיוחד עם כל הכניסות לעזה והנתקים הממושכים, ובאמת לפני אחת הכניסות שלי חברה שלי כבר לא התאפקה ונתנה לי חיבוק, ומאז אנחנו לא שומרים נגיעה, אנחנו יודעים שזה לא בסדר אבל זה לא כזה מפריע לנו. העניין הוא שלאחרונה היא סיפרה לי שעם החבר הקודם שלה היא הייתה ביחד (עם כל המשתמע) היא נורא התחרטה על זה ועברנו את המכשול הזה בשלום
אבל הקושי עכשיו הוא שאנחנו לא רוצים להישבר ולהגיע למצב יותר גרוע מנגיעה בעלמא, עד שהיא לא סיפרה לי על זה זאת לא הייתה אופציה מבחינתי כי לא רציתי ח"ו לפגוע בה ולעשות משו בלתי הפיך. אבל עכשיו כשאני יודע שהיא כבר עשתה את זה אני מפחד שנישבר, דברנו על זה מה עושים ודי הגענו למבוי סתום. חשבנו לחזור לשמור נגיעה למרות כל הקושי כדי לקחת צעד אחורה שלא נגיע ח"ו לחטא חמור, אבל במחשבה שנייה זה לא נכון כי הפחד הוא שאם נשבר בנגיעה זה יתפוצץ עד הסוף..
גם חתונה בקרוב לא על הפרק מכמה סיבות, במיוחד עם התמרון הקרוב שצפוי.
יש לכם רעיון אולי? בדרך כלל אני מתייעץ עם אנשים שאני מכיר סומך עליהם אבל כאן זה לא רלוונטי כי אני מעדיף לא לחשוף הקרובים שלי את טיב הקשר עם חברה שלי
אם אפשר בבקשה תגובות רלוונטיות ולא שיפוטיות, אני לא רוצה לפתוח פה תיבת פנדורה על הנושא. סתם אני אשמח לכיווני מחשבה...